Vinokaton alla olevat kylpyhuoneet | geberit.fi

Vinokaton alla olevat kylpyhuoneet

Vinokaton alle sijoitettavat kylpyhuoneet vaativat yleensä tarkempaa suunnittelua. Unelmiesi kylpyhuone on kuitenkin mahdollista suunnitella myös ullakolle. Vinokatto huomioidaan sisustuksellisena elementtinä suunnittelussa, ja mahdollinen tilanpuute kompensoidaan käyttämällä tilaa säästäviä ratkaisuja, joissa on käytännöllistä säilytystilaa ja hienostunutta saniteettitekniikkaa.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Kun suunnittelet kylpyhuonetta vinokaton alle, selvitä seuraavat seikat ennalta:

  • Miten huonekorkeus vaihtelee kylpyhuoneessa?
  • Mihin wc-istuin, suihku ja pesuallas sijoitetaan?
  • Miten voit hyödyntää käytettävissä olevan tilan mahdollisimman hyvin? Mitä lisäkalusteita tarvitaan?
  • Onko huoneessa esille tuotavia tai korostettavia kohtia?
  • Onko huoneessa kattopalkkeja tai tukipilareita, joita voi käyttää katseenvangitsijoina?

Remonttiesimerkki: Operaatio Ullakko

Vuonna 1953 valmistunut omakotitalo sopii täydellisesti nuorelle perheelle. Aiemmin erillisellä 1,5-neliöisellä WC:llä varustettu ullakko toimi täydellisenä lasten leikkipaikkana. Nyt se on tarkoitus ottaa koko perheen käyttöön. Alakaapeilla varustetut Geberit ONE -pesualtaat runsailla säilytystiloilla ovat pääosassa tässä kylpyhuoneremontissa. Pintahuuhtelusäiliöllä varustettu wc-istuin on erittäin kätevä ja säästää erinomaisesti tilaa. WC:n hygieeninen suihkutoiminto tuo lisämukavuutta.

Remontissa kiinnitettiin huomiota seuraaviin seikkoihin:

Värien valinta: Tilassa käytettiin vaaleita värejä, kuten valkoista ja harmaan eri sävyjä. Yleissääntönä on, että tummat värit pienentävät tilaa, mikä saa matalat kylpyhuoneet vaikuttamaan entistä ahtaammilta.

Laattojen valinta: Suuret laatat ovat tehokkaampia pienissä kylpyhuoneissa, koska ne vaativat vähemmän saumoja. Tämä saa lattiat ja seinät vaikuttamaan suuremmilta ja siistimmiltä. Jos et halua kylpyhuoneeseen saumoja, voit valita modernit sisustuspaneelit tai vettähylkivän betonipinnoitteen.

Selkeitä rakenteita: Helppohoitoiset ja näyttävät pinnat tuovat tilaan rauhaa ja avoimuutta. Ja kun varmistat, että säilytystilaa on tarpeeksi, kylpyhuonetta ei ole ainoastaan helppo pitää järjestyksessä, vaan se tuo myös hyvänolon tunnetta.

Valo antaa tilan tuntua: Päivänvalosta on aina etua. Toiminnalliset valonlähteet ja sisustusvalot voivat tehdä ihmeitä kylpyhuoneessa luonnonvalon rinnalla tai jos kylpyhuoneessa ei ole ikkunoita. Oikein valittu valaistus saa tilan näyttämään suuremmalta, joten kannattaa panostaa oman yksilöllisen valaistuksen suunnitteluun.

Oikeat varusteet ja saniteettitekniikka: Suurin haaste vinokattoisten kylpyhuoneiden kohdalla on posliinien ja kalusteiden valitseminen ja sijoittaminen. Suosittelemmekääntymistä ammattilaisen puoleen. He ovat perehtyneet kylpyhuoneen tilaa säästäviin ja älykkäisiin järjestelmiin.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet, jotka lisäävät tilaa kylpyhuoneessa