Kylpyhuoneen huoltaminenHuolto suihkuille, vesilukoille ja säiliöille

On selvää, että jos autoja ei huolleta säännöllisesti, ne ruostuvat ja lakkaavat toimimasta. Perusteellinen kylpyhuoneen huoltaminen takaa myös pitkäkestoisen toimivuuden. Se alkaa keraamisten pintojen ja hanojen puhdistamisella, ja sitten suihkun viemärin tai suihkukourun kunnossapidolla aina vesisäiliön puhdistukseen.

Suihku

Suihku

Geberit CleanLine-suihkukouru (© Geberit)

On tärkeää puhdistaa kylpyhuone säännöllisesti. Tämä koskee myös suihkukaappia: pintojen säännöllinen puhdistus varmistaa, että suikuallas näyttää hyvältä ilman epämiellyttäviä kalkkikerrostumia tai vastaavia. Muut asiat vievät hieman enemmän aikaa, mutta ne tulisi kuitenkin tehdä säännöllisesti. Näitä ovat suihkukaivon tai suihkukourun puhdistus. Hiusloukku on helppo irrottaa ja puhdistaa, mutta myös viemäri ja kourut vaativat perusteellisen puhdistuksen silloin tällöin. Saippua- ja likajäämät voivat aiheuttaa viemärien tukkeutumisen.

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Käyttäjäystävälliset kylpyhuonetuotteet