Asennusjärjestelmätja piilohuuhtelusäiliöt

Kun on kyse helposta ja turvallisesta seinä-wc-istuimen, kylpyhuoneen pesualtaan, kylpyhuonekaappien tai suihkun asennuksesta, on tärkeää varmistaa, että oikeat Geberitin asennuselementit ja järjestelmäkomponentit ovat paikoillaan seinän takana. Alkaen täydellisistä asennusseinäjärjestelmistämme, kuten Geberit Duofix, Geberit GIS sekä piilohuuhtelusäiliöistä ja huuhtelu- ja täyttöventtiileistä. Näiden avulla voit luoda yksilöllisiä ratkaisuja lähes mihin tahansa rakennustilanteeseen seinän edessä. Hienostuneet, luotettavat asennusseinäelementit tekevät kylpyhuoneen asennuksista yksinkertaisia.

Miksi valita Geberit-asennusjärjestelmä?

Vapautta kylpyhuonesuunnitteluun

Soveltuu monipuoliseen asentamiseen niin kipsilevyrakenteille kuin kiinteille rakenteille sekä esivalmistukseen.

Taloudellinen asennus

Asennuksen apuvälineet ja enimmäkseen työkaluton asennus, helppokäyttöisyydestä puhumattakaan, takaavat helpon ja taloudellisen asennuksen.

Poikkeuksellinen laatu

Erittäin turvallinen ja täyttää rakenteelliset vaatimukset kaikentyyppisille asennuksille.

Suunnittelun turvallisuus

Materiaalien ja kustannusten luotettavuus Geberit ProPlanner -suunnittelutyökalun ansiosta.

Geberit Duofix: yksinkertainen ja universaali asennus kipsilevyrakenteisiin

Geberit Duofix-asennusjärjestelmä

Geberit Duofix tarjoaa asentajille ja suunnittelijoille kattavan valikoiman universaaleja itsekantavia asennuselementtejä, joista valita. Yhdistettynä asennuskiskoihin- ja tolppiin näistä elementeistä voi rakentaa kokonaisia staattisesti kantavia asennusseiniä ja väliseiniä, jotka voi levyttää tai laatoittaa - kaikki tämä nopeasti ja siististi työmaalla. Näiden elementtien ansiosta eri toiminnot voidaan sijoitella vapaasti. Äänieristys on myös optimaalinen.

Tutustu Geberit Duofix -ratkaisuun

Miksi valita Geberit-piilohuuhtelusäiliö?

50 vuoden varaosien saatavuustakuu

Piilohuuhtelusäiliön huuhtelutoiminto on varmistettu pitkäksi aikaa varaosien saatavuuden ansiosta.

Poikkeuksellinen laatu

Kestävästä PE-HD:stä valmistettu yhtenä kappaleena valettu vuotamaton säiliö.

Helppo ja luotettava asennus

Testatut asennuskäytännöt ja yksinkertaiset liitännät, kuten juomavesiliitäntä, tekevät asennuksesta helpon ja varman.

Lukuisia käyttötarkoituksia

Käytännössä kaikki käyttökohteet ja rakennetilanteet voidaan kattaa eri asennuskorkeuksien avulla.

Geberit-piilohuuhtelusäiliöt: Huuhtelutekniikan mittapuu

Geberit Duofix -elementti Sigma-piilohuuhtelusäiliöllä

Geberit-piilohuuhtelusäiliöt asettavat standardit luotettavuudelle ja kestävyydelle, puhumattakaan turvallisesta, joustavasta ja aikaa säästävästä asennuksesta. Geberit tarjoaa sopivia tuotteita lähes jokaiseen rakennus- ja asennustilanteeseen. Säiliöön on helppo päästä huuhtelupainikkeen huoltoaukon kautta. Tämän ansiosta huoltotöiden suorittaminen tai osien vaihtaminen on uskomattoman helppoa. Kiitos Geberitin varaosien saatavuuden pitkällä aikavälillä, jopa vanhat säiliöt voidaan kunnostaa ja varustaa vettä säästävällä huuhtelutekniikalla.

Tutustu piilohuuhtelusäiliöihimme

Miksi valita Geberit täyttö- ja -huuhteluventtiilit?

Helppo asentaa

Luota yksinkertaiseen, tarkkaan asennukseen ja laajoihin asetusvaihtoehtoihin parhaan huuhtelumäärän ja suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Yhteensopivuus taaksepäin

Täyttö- ja huuhteluventtiilit ovat taaksepäin yhteensopivia jopa 50 vuotta.

Liankestävä

Liankestävä vesisuodatinkonseptin ansiosta, jota on kokeiltu ja testattu miljoonia kertoja mm. Unifill 380 -täyttöventtiilin kanssa.

Kestävä kehitys

Kyky asettaa sopiva huuhtelumäärä ja kierrätysmuovin käyttö edustavat selkeää sitoutumista kestävään kehitykseen.

Geberit 212 -huuhteluventtiili kaikkiin säiliöihin

Geberit 212 -huuhteluventtiili

Geberit 212 -huuhteluventtiili on ollut mukana kaikissa Geberit Sigma- ja Omega-piilohuuhtelusäiliöissä vuodesta 2022 lähtien. Tämä huuhteluventtiili on täysin yhteensopiva Geberit seinä-wc-istuimien kanssa varmistaakseen optimaalisen huuhtelun. Ohut ja kompakti muotoilu helpottaa nopeaa asennusta ja poistoa säiliön huoltoaukon kautta. Suuri huuhtelumäärä voidaan asettaa 4; 4,5; 6 ja 7,5 litraan, kun taas pieni huuhtelumäärä voidaan asettaa välille 2 ja 4 litraa. Pohjakoriin asennetun rajoittimen avulla huuhteluventtiili voidaan säätää viidelle eri tasolle, joka vähentää mahdollisia roiskeita seinä-WC:tä huudeltaessa.

Tutustu täyttö- ja huuhteluventtiileihin

WC:n vesi- ja sähköliitännän edut

Virta ulostulon jakorasian kautta

Geberit Power & Connect Box helpottaa mukavuustoimintojen asentamista ja niiden liittämistä verkkovirtaan.

Putki myöhempää vesiliitäntää varten

Soveltuu pesu-wc-istuimen, hygieniahuuhtelulaitteen tai esteettömyystoimintojen jälkiasennukseen.

Ero sähkö- ja LVI-alan ammattilaisten työvaiheiden välille

Geberit Power & Connect Box -muuntajasarja koostuu liitäntälevystä, 12 voltin virtalähteestä ja erikoiskaapelista. Liitäntälevyn kytkennän sähköverkkoon tekee sähköalan ammattilainen. Muut liitännät tekee LVI-alan ammattilainen.

Yksinkertainen jälkiasennus

Ei voisi olla helpompaa korvata wc-istuin pesu-wc-istuimella tai jälkiasentaa hajunpoistoyksikkö, kosketusvapaa huuhtelupainike tai integroitu hygieeniahuuhtelu.

Integroi sähköliitännät alusta alkaen oikein

Geberit Power & Connect Box

Ei ehkä kestä kauan, ennen kuin ihmiset, joille perinteiset wc-tilat on asennettu tänään, haluavatkin pesu-wc-istuimen, hajunpoistojärjestelmän, mukavuusvalon ja kosketusvapaan huuhtelun. Jos kaikki tarvittavat liitännät ovat käytettävissä alusta alkaen, kalliita muunnostöitä ei tarvita jälkikäteen.

Tässä kohden Geberit Power & Connect Box tekee helpoksi integroida wc-istuimen sähköliitännän asennuselementtiin. Se luo täydelliset olosuhteet erilaisille mukavuuksille ja lisätoiminnoille kylpyhuoneessa.

Tutustu vesi- ja sähköliitäntöihimme