Euroopan markkinajohtajasaniteettituotteille

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on Euroopan johtava saniteettituotteiden valmistaja, joka juhlii 150-vuotisjuhlaansa vuonna 2024. Geberitillä on vahva paikallinen läsnäolo useimmissa Euroopan maissa, ja se tarjoaa ainutlaatuista lisäarvoa saniteettitekniikan ja kylpyhuonekeramiikan alalla.

Tuotantoverkostoon kuuluu 26 tuotantolaitosta, joista 4 sijaitsee ulkomailla. Konsernin pääkonttori sijaitsee Rapperswil-Jonassa, Sveitsissä. Geberitillä on noin 11 000 työntekijää noin 50 maassa, ja sen liikevaihto oli 3,1 miljardia (CHF) vuonna 2023. Geberitin osakkeet on noteerattu SIX Swiss Exchange -pörssissä, ja ne ovat olleet mukana SMI-indeksissä (Swiss Market Index) vuodesta 2012 lähtien.

Geberitin palveluksessa Suomessa on noin 200 henkilöä. Suomen myynti, markkinointi ja hallinto toimii Vantaalla. Geberit Oy:n toimitusjohtaja on Kim Lövkvist, ja Geberit Production Oy:n Tammisaaren keramiikkatehtaan johtajana toimii Volodymyr Romanenko.

Kestävä kehitys

Vaikuttava vesiputous vihreässä maisemassa (© Geberit)

Maailmanlaajuisesti toimivana saniteettituotteisiin erikoistuneena konsernina Geberit pyrkii olemaan johtavassa asemassa muutoksessa kohti kestävää saniteettiteollisuutta. Innovatiivisilla, korkealaatuisilla ja kestävillä saniteettituotteillamme on myönteinen vaikutus teollisuuteen, yhteiskuntaan ja ympäristöön.

Lue lisää kestävän kehityksen linjauksistamme

Geberit 150 vuottaMenestystarinamme

Perustajaperhe Gebert

Geberitin tarina juontaa juurensa vuoteen 1874. Albert Gebert perusti yhden miehen yrityksensä Rapperswilin vanhaan kaupunkiin Sveitsissä. Noin 30 vuotta myöhemmin Albert Gebert kehitti lyijyllä vuoratun puisen wc-säiliön. Yritys sai lisää vauhtia, kun se keksi ensimmäisen muovista valmistetun huuhtelusäiliön vuonna 1952 ja sen jälkeen piilovesisäiliön vuonna 1964.

Vaatimattomasta perheyrityksestä on sittemmin tullut Euroopan markkinajohtaja saniteettituotteiden alalla. Innovatiiviset ja korkealaatuiset saniteettitekniikan ja kylpyhuoneiden tuotteet asettavat jatkuvasti uusia standardeja: silloin, nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää yrityksemme historiasta

Kestävä kehitys keskipisteenä

Katse tulevaisuuteen

Kestävä kehitys on aina ollut tärkeää Geberitille ja se kuuluu osana yrityksen identiteettiin. Asetamme paljon painoa varmistaaksemme, että ympäristöasiat, taloudelliset tekijät ja sosiaaliset vuorovaikutukset ovat tasapainossa. toiminnassamme.

Ympäristöystävälliset, luonnonvarojasäästävät sekä kestävät tuotteet ja ratkaisut vihreään rakentamiseen, tuotantoprosessit, jotka minimoivat veden ja energian kulutuksen sekä puhdas käyttövesi ovat olleet Geberitille avainasioita jo monien vuosien ajan. Myös vastuullinen koulutus, sosiaaliset projektit harjoittelijoille ja tietoisuus sosiaalisesta vastuusta tärkeissä asioissa ovat kohtia, mihin keskitymme.

Lue lisää kestävän kehityksen linjauksistamme

Geberit Suomessa, 3 yritystä

Geberit Oy, Vantaa

Geberit Oy, Vantaa

Geberit Oy toimii Geberit-konsernin myyntiyhtiönä Suomessa, joka myy ja markkinoi Geberit- sekä IDO -tuotemerkkien saniteettituotteita.
Geberit Oy:n yhteystiedot ovat:

Geberit Oy
Lumijälki 2
01740 Vantaa
puh. 010 662 300
sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@geberit.com
Yrityksen toimitusjohtaja on Kim Lövkvist, puh. 010 662 3511 tai kim.lovkvist@geberit.com.
Y-tunnus on 1485835-8

Laskut Geberit Oy:lle lähetetään pdf-ohjeistuksen mukaisesti  (69 KB).

LEHDISTÖTuoreimmat uutiset ja tiedotteet

Geberit Oy:n lehdistötiedotteet

Lue tuoreimmat uutiset, tuotteisiin, innovaatioihin, trendeihin ja yrityksemme toimintaan liittyen.

LEHDISTÖTIEDOTTEET

GEBERIT OYOta yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteystietomme

Täältä löydät kaikki yhteystietomme.
Klikkaa alla olevaa linkkiä.

Kuinka voimme auttaa?