Tietosuojalauseke ja tietosuojaohjeitaasiakkaille, alihankkijoille ja muille liikekumppaneille

Henkilötietojesi suojaus on meille tärkeää. Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on antaa Geberit-yhtiön verkkopalveluiden, erityisesti Geberit-verkkosivuston (-sivustojen) (”www.geberit.fi”), käyttäjille sekä asiakkaille, alihankkijoille ja muille liikekumppaneille tietoja siitä, kuinka Geberit-yhtiöt EU- ja ETA-alueella, Sveitsissä tai Isossa-Britanniassa käsittelevät henkilötietoja. Tämän vuoksi kaikki seuraavassa esitetyt tiedot eivät välttämättä koske sinua. Tässä tietosuojailmoituksessa henkilötietoja ovat kaikki sinuun henkilökohtaisesti liittyvät ja yhdistettävissä olevat tiedot, kuten nimesi, osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi. Henkilötietojesi käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä on Geberit-yritys. Muussa tapauksessa henkilötietojesi käsittelystä vastaava on Geberit Oy, Lumijälki 2, FI-01740 Vantaa, sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@geberit.com.

Voit ottaa yhteyttä tietosuojaosastoomme, mukaan lukien tietosuojavastaavaan, osoitteella dataprotection[at]geberit.com tai postiosoitteellamme lisäämällä siihen viitteen “Tietosuoja“. Jos haluat ottaa luottamuksellisesti yhteyttä vain tietosuojavastaavaamme, käytä seuraavia yhteystietoja: KREMER Rechtsanwälte, Disch-Haus, Brückenstrasse 21, 60667 Köln, sähköposti: dpo[at]geberit.com.

Roskapostin välttämiseksi käytettiin merkintää “[at]“ eikä “@“. Korvaa sähköpostiosoitteessasi “[at]“ merkillä “@“.

1. AUTOMAATTINEN TIETOJEN KERÄYS JA KÄSITTELY GEBERIT-VERKKOSIVUSTOILLA

Verkkosivustoillamme käytetään seuraavassa kuvattuja tekniikoita ja työkaluja. Jos et halua niitä käytettävän, ilmoitamme jokaisen kyseisen työkalun kohdalla eri mahdollisuudet ja asetukset, joilla voit estää niiden käytön.2. Vapaaehtoisesti annettujen tietojen kerääminen ja käsittely

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, jotka on annettu meille vapaaehtoisesti ollessamme vuorovaikutuksessa asiakkaiden, toimittajien ja muiden liikekumppaneiden kanssa (esimerkiksi sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivujen kautta). Seuraavassa yleiskatsauksessa on tietoja yksittäisten tietojenkäsittelyjen oikeusperusteista ja käyttötarkoituksista.

3. Muu tietojenkäsittely verkkosivustomme lisäksi

Verkkosivustomme lisäksi yksittäistapauksissa ja asetuksistasi riippuen kolmannen osapuolen palveluntarjoajat käsittelevät edelleen tietoja, mistä saat tietoja täältä.

4. Tietojen jatkokäsittely, siirto kolmansiin maihin ja poistaminen

Yksittäistapauksissa tarvitsemme tietojasi erityistä, poikkeuksellista tietojenkäsittelyä varten, josta saat lisätietoja täältä.

5. Oikeutesi

Sinulla on seuraavassa kuvatut oikeudet käsittelemiimme henkilötietoihin liittyen. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, lähetä meille kirjallinen pyyntö edellä annetuilla yhteystiedoilla tai seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: dataprotection@geberit.com.

6. AUTOMAATTISESTI TEHTÄVÄT YKSITTÄISPÄÄTÖKSET TAI PROFILOINTIIN LIITTYVÄT TOIMENPITEET

Emme käytä päätösten tekoon automaattisia käsittelyprosesseja, mukaan luettuna profilointi.

Versio: Marraskuu 2023