WC:n vesi- ja sähköliitännätTulevaisuutta ajatellen

Yksi liitos, paljon mahdollisuuksia

Geberit Duofix -asennuselementtiin asennettu sähkö- ja tietoliikennerasia

Tavanomainen ja luotettava wc-istuinjärjestelmä, jossa on vettä säästävä kaksoishuuhtelu, voi olla riittävä tällä hetkellä, mutta jo muutaman vuoden kuluttua asunnonomistaja voi haluta lisätä pesu-wc-istuimen tai hajunpoiston. Ihanteellisessa tapauksessa kaikki tarvittavat liitännät ovat jo valmiina, jotta kalliit muutostyöt voidaan välttää.

Geberitin uusi sähkö- ja verkkovirtaliitosrasia helpottaa verkkovirtaliitosten asennusta asennuselementtiin ja sitä kautta wc-istuimeen. Sen avulla voi luoda täydelliset edellytykset erilaisille kylpyhuoneen mukavuus- ja lisätoiminnoille.

Valmisteltu erityistä wc-mukavuutta varten

Geberit AquaClean Mera verkkoliitoksella

Niin kuin hajunpoistotoiminto ja yöllinen mukavuusvalo tarvitsevat verkkovirtaa, niin tarvitsee myös pesu-wc-istuin. Myös kosketusvapaa huuhtelutoiminto toimii verkkovirralla. Siitä syystä on hyvä varautua verkkovirran tarpeisiin asentamalla sähkö- ja tietoliikennerasia jokaiseen wc-istuimen asennuselementtiin jo uutta rakennettaessa tai vanhaa saneerattaessa.

Myös vesiliitokset on ajateltu loppuun asti Geberit AquaClean -pesu-wc-istuinta varten. Kaikissa Geberitin asennuselementeissä, Duofix tai GIS, on valmiina putket liittämistä varten.

Verkkovirtaa tarvitsevat tuotteetKatso tuotteiden tekniset tiedot tuotetietojen takaa