Aina raikas ilma kylpyhuoneessaDuoFresh-hajunpoistotoiminto

Pahat hajut kylpyhuoneessa ovat tuttuja kaikille. Ja jokaisella on keinonsa päästä niistä eroon. Näitä voivat olla kylpyhuoneeseen asetetut tulitikut, tuoksusuihkeet tai pelkkä tuuletus... Emme ajattele sitä kovinkaan usein, mutta tuoksulla on tärkeä rooli jokapäiväisessä elämässämme. Jo pieninkin haju aiheuttaa reaktion. Tähän perustuen aivomme liittävät raikkaat tuoksut miellyttävään tunteeseen.

Siinä missä ilmanraikastimet peittävät ikävät hajut vain tilapäisesti ja avoin ikkuna päästää lämmön karkuun, Geberit DuoFresh -moduuli tekee tehtävänsä ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Hajunpoistotoiminto tekee hyvää kaikille aisteille. Hajunpoistotoimintoa ja valoa ohjataan lähestymissensorin avulla. Ilma ohjautuu pois posliiniosista imun avulla ja kulkeutuu puhdistuksen jälkeen takaisin huonetilaan. DuoFresh-moduuli on kätevä asentaa mihin tahansa Geberit Sigma -huuhtelusäiliöön, ja sen voi yhdistää lähes mihin tahansa Sigma-sarjan huuhtelupainikkeeseen.

Geberit DuoFresh -moduuli ei ainoastaan poista epämiellyttäviä hajuja, vaan siinä on myös monia älykkäitä toimintoja. Siten lisävarusteena saatava anturi aktivoi hajunpoistotoiminnon automaattisesti, kun joku lähestyy vessaa. Tämän lisäksi aktivoituu automaattisesti myös LED-mukavuusvalo, joka näyttää öisen kulkureitin.

Geberit Sigma50 -huuhtelulevy

Paljon raikasta ilmaa ja vaivaton asennus

Oletko aina halunnut nauttia hajuttoman WC:n eduista, muttet ole halunnut ryhtyä suuritöiseen remonttiin? Vai suunnitteletko parhaillaan uutta unelmiesi kylpyhuonetta? Kummassakin tapauksessa Geberit DuoFresh -moduuli on oikea ratkaisu sinulle.

Huuhtelupainikkeet

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet lisäämään käyttömukavuutta kylpyhuoneessa