Geberit AquaCleanTuma

Yllättävän monipuolinenHintatietoisille

Kompakti monitoimilaite

Geberit AquaClean Tuma tarjoaa yllättävän monipuoliset vaihtoehdot jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tuma toimitetaan pesu-wc-istuimena, jossa on laaja valikoima mukavuustoimintoja ja täyttää silti kaikki tarpeet mitä tulee vaatimattomuuteen.

Toisin kuin muut AquaClean-malliston mallit, Tuma on saatavana myös pesu-wc-kantena. Tämän lisäosan avulla voit muuttaa olemassa olevan seinä-wc-istuimesi nopeasti ja helposti pesu-wc-istuimeksi. Mukautuva pesu-wc-istuinkansi on saatavana täysin varusteltuna Comfort-mallina tai vähemmän toimintoja omaavana Classic-mallina.

Videolta löydät toiminnallisen yleiskatsauksen.

Geberit AquaClean Tuma -pesu-wc-istuin on saatavana Comfort-mallina. Tutustu yleiskatsaukseen alla olevasta toimintoluettelosta.

Geberit AquaClean Tuma pesu-wc-kansi: Pesu-wc-kansi on saatavana Comfort- tai Classic-mallina. Classic-mallin toiminnot on merkitty tähdellä.

LaitteistoAquaClean Tuma Comfort

WhirlSpray-suihkuteknologia*
Kaukosäädin
Geberit Home -sovellus*
Sovelluksella ohjelmoitavat käyttäjäprofiilit*
5 yksilöllisesti säädettyä suihkuvoimakkuutta*
Yksilöllisesti säädettävä suihkuvarren asento*
Sovelluksella säädettävä suihkuveden lämpötila*
Oskilloiva suihku*
Erillinen Lady-suihku
Wc-istuinrenkaan lämmitys
Lämminilmakuivain
Hajunpoistotoiminto
Istuinkannen SoftClose-mekanismi*
Istuinkannen QuickRelease-toiminto*
Käyttäjä-ilmaisin
Kalkinpoistotoiminto*
Energiansäästötila*
Sähköliitäntä vaaditaan*
Huuhtelukaulukseton Rimfree® -wc-istuin

Tärkeimmät toiminnot

Geberit AquaClean Mera avoimella kannella
Klikkaa infopalloa saadaksesi lisätietoa.

MallitEsittelyssä

Harjattu teräs

AquaClean Tuma harjatulla ruostumattomalla teräspeitelevyllä

Harjatusta teräksestä valmistetut pinnat luovat modernin vaikutelman, mikä tekee niistä suositun valinnan monien muotoilijoiden keskuudessa. AquaClean Tuma on saatavana harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla peitelevyllä, joka huokuu nykyaikaisuutta ja eleganssia.

Palkintoja voittanut muotoilu

Palkinnot koostettuna

Geberit AquaClean Tuma -ratkaisun voittama iF Design Award

Poikkeuksellisen monipuolinen AquaClean Tuma -pesu-wc-istuin on saatavana joko seinälle asennettavana versiona tai lattia mallina. Saanavana on myös erikseen jälkasennettava pesu-wc-istuinkansi, joka sopii Geberitin seinä-wc-istuimiin. (Huom. tarkista istuinkannen sopivuus olemassa olevaan wc-istuimeesi ennen ostoa.)

Pesu-wc-istuin tai pesu-wc-istuinkansi

Lattiamalli

Geberit AquaClean Tuma -ratkaisun lattiamallin pesu-wc-istuin

Seinälle asennettavan Geberit AquaClean Tuma -ratkaisun lisäksi tarjoamme myös Comfort-lattiamallin. Mallin voi liittää suoraan seinään tai asentaa Geberit Monolith -moduulilla rakenteesta riippuen.

HelppokäyttöinenAquaClean Tuman ohjaus

Kysyttävää? Ota yhteyttäTilaa uutiskirje ja inspiroidu

Inspiraatiotyökalu


Inspiraatiotyökalumme auttaa sinua löytämään hyödyllisiä toimintoja kylpyhuoneeseen ja helpottaa laatimaan listan toiveistasi unelmien kylpyhuoneen rakentamiseksi.

Yhteyslomake


Onko sinulla kysymyksiä Geberit AquaClean -tuotteisiin liittyen? Haluat tuotetietoja, teknistä tukea, tai kenties yhteydenoton meiltä?

Tilaa uutiskirje


Rekisteröidy nyt uutiskirjeemme tilaajaksi, niin pysyt ajan tasalla uutuustuotteista, tapahtumista ja kylpyhuonesuunnitteluvinkeistä.

Tekniset tiedot