Pesu-wc-istuimetjokaiseen tarpeeseen

Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimet tekevät vedellä puhdistamisesta itsestäänselvyyden. Yhdellä napin painalluksella saat ainutlaatuisen virkistävän pesulla wc-käynnin jälkeen – wc-istuimeen integroidulla pesutoiminnolla. Ja koska Geberit AquaClean tarjoaa laajan valikoiman pesu-wc-istuimia, kaikille löytyy sopiva malli.

Hemmottele itseäsi ja tuo ripaus ylellisyyttä arkeen Geberit AquaClean pesu-wc-istuimella. AquaCleanin lempeä ja lämmin Whirlspray-suihku huolehtii helpolla ja tyylikkäällä tavalla optimaalisesta henkilökohtaisesta hygieniasta.

Tutustu kaikkien mallienyleiskatsaukseen

Mera

PerfektionisteilleAquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera Comfort pesu-wc

Poikkeuksellisen loistava

Pesu-wc-istuinten crème de la crème on AquaClean Mera. Tämä myydyin mallimme yhdistää kaikki pesu-wc-istuimen toiminnot yhteen ja se on saatavana Comfort- ja Classic-versioina.

AquaClean-ratkaisun ylpeys

Jokaisen pesu-wc-istuimen tärkein elementti on pesutoiminto. Geberitin WhirlSpray-suihkuteknologia takaa todella ainutlaatuisen elämyksen miellyttävällä ja hellävaraisella puhdistuksella. Patentoituna ja vuosien saatossa täydelliseksi hiottuna se tarjoaa täydellisen puhtauden ja mukavuuden tunteen. Kun olet kokeillut pesvää wc-istuinta, et koskaan halua palata takaisin tavalliseen.

Erinomainen huuhteluteho

Ainutlaatuisen pesutoiminnon lisäksi AquaClean tarjoaa myös erinomaisen huuhtelutehon. TurboFlush-huuhtelutekniikan salaisuus on WC-kulhon epäsymmetrinen muotoilu ja täysin huuhtelukaulukseton rakenne, joka takaa erittäin perusteellisen huuhtelun, ja joka on jopa 10 kertaa tehokkaampi kuin mitä kansainväliset standardit vaativat.

Tämän ansiosta huuhtelu on erittäin hiljainen ja wc-istuin on helppo puhdistaa.

Geberit AquaClean vakiotoiminnot

WhirlSpray-suihkutekniikka

Hellävarainen, virkistävä ja tehokas – WhirlSprayn pesutoiminto takaa miellyttävän puhdistuskokemuksen.

TurboFlush-tekniikka

Huuhtelukaulukseton wc-kulhon muotoilu TurboFlush -huuhtelutekniikalla tarjoaa poikkeuksellisen tehokkaan huuhtelun ja on nopea ja helppo puhdistaa.

Intuitiivinen kauko-ohjaus

Pesu-wc:n kaikkia toimintoja ohjataan kaukosäätimen avulla. Kaukosäädin on intuitiivinen ja antaa tietoja laitteen tilasta.

Käyttäjäprofiilit

Voit tallentaa henkilökohtaiset asetukset omien mieltymysten mukaisesti kaikille samassa taloudessa asuville.

Lisää mukavuustoimintojaParempaan kokemukseen

Geberit AquaCleanMallien yhteenveto