Hygieeninen ja puhdaskosketusvapaa wc-huuhtelu

Geberit Sigma80 -huuhtelupainike

Nykyisten kyselytutkimusten perusteella wc:n huuhtelupainikkeen koskettaminen tunnetaan epämiellyttävänä yhä enenemissä määrin, kun taas kosketusvapaat ratkaisut kasvattavat suosiotaan jatkuvasti. Geberit täyttää näitä toiveita elektronisillä wc:n huuhtelupainikkeilla, jotka toimivat infrapunasensorilla. Huuhtelupainiketta varten tarvitaan verkkovirtaliitos, joka kannattaakin tuoda wc-istuimeen jo rakennusvaiheessa mahdollisia myös muita mukavuustoimintoja varten. Valikoimasta löytyy myös paristokäyttöinen kosketusvapaa huuhtelupainike.

Kosketusvapaat huuhtelupainikkeet ovat erityisen hygieenisiä ja helppoja puhdistaa. Ne toimivat täysin ilman, että käyttäjän pitäisi koskea niihin. Geberit Sigma80 on valmistettu korkealaatuisesta lasista ja huuhtelu käynnistuu sensorilla. Kun käyttäjä lähestyy sitä, syttyy kaksi valojuovaa. Valojuovien väri on valittavissa viidestä värivaihtoehdosta. Sigma80 on saatavilla vettäsäästävällä kaksoishuuhtelulla, mutta myös yksihuuhteluvaihtoehtoja on saatavilla.

Huuhtelupainikkeet

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet puhtaampaan kylpyhuoneeseen