WC-istuimet ja WC-istuinkannetAjattomalla tyylikkyydellä varustetut WC:t

Geberit iCon -WC-istuin

Geberit tarjoaa kaiken WC:tä varten yhdestä paikasta, eri mallien huuhtelukauluksettomista WC-istuimista ja huuhtelupainikkeista huuhtelusäiliöihin ja WC-istuinkansiin..

Näin varmistetaan, että kaikki WC-komponentit sopivat täydellisesti yhteen ja että ne testataan kattavasti saniteettilaboratorioissamme, mikä tarkoittaa, että voimme tarjota sinulle todellista lisäarvoa kylpyhuoneeseesi kestävien tuotteiden ja erityistakuiden muodossa. Valikoimassamme on pesu-wc-istuimia, seinään asennettavia WC-istuimia ja lattiamalleja.

Tutustu Geberitin WC-istuimiin WC-tuotehaulla. Sen siivittämänä saat hauskan esittelyn malli- ja toimintovalikoimastamme.

Geberitin WC-istuimetValitut kohokohdat

Miksi valita Geberitin WC-istuin?

Erinomainen huuhteluteho

Poikkeuksellinen WC:n huuhtelukyky on toimiva, hiljainen ja tehokas.

Helppo puhdistaa

Erinomaisen huuhtelutehon, helposti irrotettavan WC-istuinkannen ja sileän erikoislasituksen ansiosta.

Täydellinen yhteensopivuus

Huuhtelusäiliö ja WC-istuin sopivat täydellisesti yhteen toiminnallisuuksiltaan.

WC-toiminnot yhdellä silmäyksellä

Geberitin WC-istuimilla on paljon enemmän tarjottavaa kuin miltä ensisilmäyksellä näyttää. Huuhtelukauluksettomat WC-istuimet eivät ainoastaan määrittele uudelleen puhtautta ja hygieniaa vaan niissä on myös tehokas, hiljainen huuhtelu. Tiesitkö, että hajulukkoliitin voidaan integroida WC-istuimeen? Huuhtelupainikkeen suodattimen myötä voit aina luottaa siihen, että kylpyhuoneen ilma on raikasta. Geberit ONE -WC-istuimen korkeutta voidaan myös säätää, jopa vuosia asennuksen jälkeen tarpeidesi mukaan.

Huuhtelukauluksettomat WC-istuimet

Muotoilun lisäksi WC-istuinta valittaessa tärkeitä huomioitavia seikkoja ovat hygienia ja huollon helppous. Huuhtelukauluksen alla oleva alue on ihanteellinen paikka bakteerien, lian ja kertymien muodostumiselle, minkä vuoksi Geberitillä on valikoimassaan huuhtelukauluksettomia Rimfree®-wc-istuimia.

Kokonaan ilman huuhtelukaulusta olevassa WC-istuimessa ei ole piiloon jääviä tai vaikeapääsyisiä koloja, jonne likaa pääsee kertymään ja aiheuttamaan ei-toivottuja hajuja.

Geberitin valikoimaan kuuluu kaksi huuhteluteknologiaa, Rimfree® ja TurboFlush. Molemmat teknologiat takaavat erinomaisen huuhtelutehon, mikä tekee WC-istuimen puhdistamisesta paljon helpompaa. Geberit on kehittänyt patentoidun Rimfree®-huuhteluteknologian WC-istuimille. Huuhtelunohjain takaa maksimaalisen hygienian WC-istuimen pintojen huuhtelussa minimaalisella vedenkulutuksella.

TurboFlush-huuhteluteknologia Acanto-WC-istuimessa
Rimfree®-huuhteluteknologia iCon-WC-istuimessa

WC-istuin pyörrehuuhtelullaGeberit Acanto -WC-istuin ja Geberit ONE -WC-istuin TurboFlush-huuhtelutekniikalla

Pyrkimyksemme vähentää siivousaikaa ovat innoittaneet meitä kehittämään TurboFlush-huuhteluteknologian. Sen myötä asiantuntijamme ovat optimoineet koko veden virtauksen huuhtelusäiliöstä WC-kulhon kautta viemäriin.

TurboFlush-huuhteluteknologialla varustettujen WC-istuinten sisäinen rakenne on suunniteltu kanavoimaan huuhtelusäiliön veden energia, jotta WC-kulho huuhdellaan mahdollisimman hyvin. Tämä ohjaa huuhteluveden optimaalisesti huuhtelukauluksettoman WC-kulhon läpi voimakkaana pyörteenä, joka tekee siitä tehokkaan ja mutta silti hiljaisen huuhtelun. Tuloksena saatava huuhteluteho on jopa 10 kertaa parempi, kuin kansainväliset määräykset edellyttävät.

Mikä huuhtelukaulukseton WC-istuin sopii tyyliisi?

Pyöreä, kulmikas, pienellä ulkonemalla, kiiltävä valkoinen vai matta – Geberitin huuhtelukauluksettomat WC-istuimet ovat saatavilla eri muotoisina, eri kokoisina ja eri sävyssä, ja ne voidaan yhdistää sopusointuisesti kylpyhuoneen pesualtaisiin ja bideisiin.

Pesu-WC-istuimet lisäävät mukavuuttaHygieeninen puhdistus vedellä

Geberit AquaClean Alba sekä nainen ja lapsi kylpyhuoneessa

Puhdistus vedellä on perusteellisempaa ja hellävaraisempaa kuin WC-paperilla puhdistaminen, joten se on ihanteellinen herkille intiimialueille. Parasta siinä on se, että tunnet olosi puhtaaksi ja raikkaaksi jokaisen wc-käynnin käynnin jälkeen. Lisämukavuustoiminnot, jotka vaihtelevat mallin mukaan, täydentävät hyvinvointikokemustasi. Kun olet kokenut tämän raikkaan, puhtaan tunteen, et halua enää palata perinteiseen wc-kokemukseen.

Geberitin AquaClean Mera-, Sela-, Alba- ja Tuma-mallien pesu-wc-istuin sopii lähes kaikkiin vaatimuksiin ja jokaiseen asumistilanteeseen. Muotoilun ja teknologian täydellisen yhdistelmän ansiosta tilaa ei tarvita enempää kuin perinteisenkään WC-istuimen kohdalla – vain sähköliitos tarvitaan.

Tutustu Geberit AquaClean -ratkaisuun

Tutustu ja osta tuotteita

Jälleenmyyjä
lähelläsi

Löydä jälleenmyyjä, asennusliike ja näyttelytila läheltäsi.

Geberit WC-ratkaisutHuuhtelutekniikka ja WC-istuin täydellisessä sopusoinnussa

Kun WC-tekniikka ja muotoilu kohtaavat täydellisessä sopusoinnussa, se luo todellista lisäarvoa niin kylpyhuoneen käyttäjille kuin saniteettialan ammattilaisillekin. Geberit-WC-istuimet on erittäin helppo puhdistaa, ja ne tekevät aina vaikutuksen poikkeuksellisen tehokkaalla mutta erittäin hiljaisella huuhtelullaan.

Saniteettituotteemme ovat vuosikymmenten asiantuntemuksemme ilmentymä. Tästä syystä kaikki WC-ratkaisumme komponentit sekä seinän sisä- että ulkopuolella, WC-istuimesta huuhtelusäiliöön, ovat täysin yhteensopivia. Tämä myös yksinkertaistaa asennusta, joka on 40 prosenttia nopeampi kuin perinteisissä WC-ratkaisuissa.

Lue lisää WC-ratkaisuista

Täydellinen WC-istuinkansi Geberit-WC-istuimeesi

Geberit Acanto -WC-istuin QuickRelease-toiminnolla

WC-istuin ei ole WC-istuin ilman WC-istuimen kantta.

WC-istuimen kansi on suunniteltu siten, että siinä voi istua mukavasti, ja se takaa paremman hygienian ja tyylikkään muotoilun. Niille, jotka haluavat viedä mukavuuden seuraavalle tasolle, WC-istuinkansi pehmeällä SoftClose -sulkumekanismilla on ihanteellinen valinta. Sen saranassa on vaimennin, joka varmistaa hiljaisen ja lempeän sulkeutumisen.

WC-istuimen puhdistuksen kannalta on hyödyllistä, jos WC-istuimen kansi voidaan irrottaa nopeasti ja helposti posliinista. Tämä ei voisi olla helpompaa Geberit-tuotteiden QuickRelease-toiminnon ansiosta, jolloin WC-istuinkansi voidaan irrottaa ja kiinnittää nopeasti ja helposti takaisin.

HuuhtelupainikkeetSopii jokaiseen makuun ja tyyliin

Nainen ja ruusukultainen Geberit Sigma50 -huuhtelupainike

Tutustu huuhtelupainikkeidemme laajaan valikoimaan ja inspiroidu erilaisista muodoista, väreistä ja materiaaleista, joita on tarjolla. Kun on aika valita huuhtelupainike WC-istuinta varten, siinä ei tarvitse tyytyä kompromisseihin.

Huuhtelupainike ei ainoastaan lisää viime silausta kylpyhuoneeseen, vaan se tarjoaa myös mukavuustoimintoja, jotka voivat aidosti parantaa elämänlaatua.

Tutustu huuhtelupainikkeisiimme

Tutustu ja osta tuotteita

Jälleenmyyjä
lähelläsi

Löydä jälleenmyyjä, asennusliike ja näyttelytila läheltäsi.

Geberitin innovatiiviset WC-moduulit

Monolith Plus ja iCon-WC-istuin

Geberit Monolith

Monolith on Geberitin nerokkaasti suunniteltu saniteettimoduuli. Kaikki huuhtelutekniikka on moduulin sisällä nerokkaassa tilaa säästävässä muotoilussa, joka kaventaa pintahuuhtelusäiliöiden ja seinän sisään asennettavien piilohuuhtelusäiliöiden välistä eroa.

Geberit Monolith on täydellinen valinta niille, jotka haluavat säästää tilaa ja samalla minimoida kaikenlaiset remontointitoimenpiteet . Valittavana on erilaisia pintamateriaaleja, joten Monolith on suunnitteluelementti, joka täydentää mitä tahansa kylpyhuonetta.

Tutustu muihin Monolith-toimintoihin nyt

Geberit Bambini -kylpyhuonesarjan WC-istuimet, joissa on värikkäät WC-kannet ja huuhtelupainikkeet

Lasten WC-istuimet

Sopivan kokoiset WC-istuimet ja lapsiystävälliset WC-istuinkannet ovat täydellinen tapa auttaa pikkuväkeä vastaamaan omasta henkilökohtaisesta hygieniastaan jo nuorella iällä. Siksi Geberit tarjoaa lapsille myös potan muotoisen WC-istuinrenkaan ja WC-istuimen, jossa on kahvat ja kädensijat.

Nämä pienimmillekin naperoille sopivat WC-istuimet ovat myös uskomattoman hygieenisiä ja helppoja puhdistaa niiden huuhtelukauluksettoman muotoilun ansiosta.

Tutustu Geberit Bambini -ratkaisuun

Esteetön WC-istuin Geberit Duofix -asennuselementillä

Esteetön WC

Geberitin esteettömiin kylpyhuoneisiin suunnitellut WC-istuimet ovat saatavilla pidennetyllä ulottumalla, mikä helpottaa siirtymistä pyörätuolista WC-istuimelle.

WC-istuinkannessa on jatkuva, ruostumattomasta teräksestä valmistettu erikoissarana sen varmistamiseksi, että se pysyy luotettavasti vakaana ja liikkumatta. Valikoimaan kuuluu myös WC-istuimia, joissa on korotettu istuinosa.

Tämä mukava istuinkorkeus helpottaa käyttäjien istuutumista ja takaisin ylös nousemista, mikä auttaa erityisesti liikuntaesteisiä vanhuksia.

Geberitin WC-istuinten tuotevalikoimaTuotetiedot, mitat ja paljon muuta

Geberit Acanto WC-istuin ruusukultaisella Geberit Sigma70 -huuhtelupainikkeella

Tekniset tiedot, kuten CAD-tiedot, tuotetiedot ja tarkat mitat, löytyvät tuoteluettelostamme.

Tutustu Geberitin WC-istuinten ja WC-istuinkansien koko valikoimaan.

Selaa tuotekuvastoa

Usein kysyttyjä kysymyksiä WC-istuimista ja WC-istuinkansista

Mistä Geberitin WC-istuimia ja WC-istuinkansia voi ostaa?

Geberitin WC-istuimia ja WC-istuinkansia myydään paikallisella jälleenmyyjäliikkeelläsi. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja tutustu jälleenmyyjän näyttelytilaan.

Etsi lähin jälleenmyyjä ja näyttelytila

Tutustu samankaltaisiin tuotteisiin

Geberit esitteet ja kuvastotLataa nyt

Geberit esitteet ja kuvastot
  • Löydä kaikki ideat ja inspiraatiot unelmiesi kylpyhuoneeseen
  • Kaikki Geberit-kylpyhuonesarjat yhdellä silmäyksellä
  • Kattavat kuvagalleriat inspiroivat luovia kylpyhuonesuunnitelmia
  • Tuotekatsaukset toimivat käytännön suunnittelun apuvälineenä viimeistä yksityiskohtaa myöten

Voit ladata esitteitämme ja kuvastojamme PDF-tiedostona suoraan koneellesi, tabletille tai puhelimeesi.

Lataa esitteet täältä