Geberit BambiniLapsille suunnitellut kylpyhuoneet, jotka ovat hauskoja

Saniteettitilat päiväkodeissa ja kouluissa

Lapset leikkivät Geberit Bambini -leikki- ja pesuympäristössä

Lapset tutustuvat maailmaan leikin kautta. Kun päiväkoteihin, lastenhoitolaitoksiin ja kouluihin rakennetaan saniteettitiloja lasten käyttöön, on olennaista ottaa huomioon hygienia, siivouksen helppous ja turvallisuus. Lapsille soveltuvat kylpyhuonetilat voivat edistää leikkisää lähestymistapaa henkilökohtaiseen terveyteen ja hygieniaan.

Geberit Bambini -kylpyhuonesarja sisältää lasten WC-istuimia, lasten pesualtaita ja muita pesupaikkatuotteita, jotka on erityisesti räätälöity taaperoiden ja lasten tarpeisiin aina 14 ikävuoteen asti. Väreillä saniteettitiloihin voi luoda leikkisän mutta ajattoman ilmapiirin. Helposti puhdistettavien tuotteidensa ansiosta tämä sarja täyttää myös hoito- ja siivoushenkilöstön vaatimukset.

Geberit Bambini lyhyesti

Miksi valita Geberit Bambini?

Täydellinen korkeus

Eri ikäryhmille soveltuvat WC- ja pesupaikkavarusteet

Hauskuutta, jolla on kasvatuksellista arvoa

Erilaisia kokeiluja mahdollistavia toimintoja, kuten pesualtaan tulppa ja liukumäki

Helppo puhdistaa

Suljetussa Rimfree®-wc-istuimessa ei ole huuhtelukaulusta

Saumaton asennus

Todistetusti toimiva asennusprosessi Geberit-asennuselementeillä ja -kytkentähaaroilla

Lapsille suunnitellut WC-istuimetpäiväkodeille ja esikouluille

Juuri sopivan korkuiset WC-istuimet, joissa on asianmukainen varustelu, on suunniteltu tukemaan lapsia WC-istuimen käytön opettelussa. Huuhtelukauluksettomia Rimfree®-WC-istuimia on saatavana kolmessa eri korkeudessa: 24, 30  ja 35 cm.

Seinä-WC voidaan asentaa lapselle soveltuvalle 35 cm:n korkeudelle. Tämä tarkoittaa, että WC-istuimen alla oleva lattia on helppo puhdistaa. Saatavana on kaksi lattia-WC:tä taaperoille ja alle kouluikäisille lapsille ja ne asennetaan seinäpinnan tasalle. Lisäksi WC-istuimen pinta voidaan puhdistaa nopeasti pyyhkimällä WC-istuimen suljetun rakenteen ansiosta.

WC-istuimiin voi hankkia lisäksi WC-istuinkannen, jonka kannessa on kahvat, tai WC-istuinrenkaan kädensijoilla. Pienimmälle WC-istuimille on saatavana potan muotoa muistuttava WC-istuinrengas. Kaikki WC-istuinkantemme ovat helposti puhdistettavia, hygieenisiä ja ergonomisesti suunniteltuja.

Leikki- ja pesuympäristökaikenikäisille lapsille

Geberit Bambini leikki- ja pesuympäristö

Lapset rakastavat leikkiä vedellä! Erityiset pesualtaat on valmistettu monipuolisesta ja kestävästä pintamateriaalista ja ne herättävät leikkisästi lasten rakkauden veteen. Lapsille soveltuva matalalle asennettava pesuallas pyöreine muotoineen tekee puhtauden opettamisesta lapsille helpompaa ja hauskempaa.

Lasten pesualtaat voidaan asentaa lapsille sopivalle korkeudelle 45–60 cm. Älykkäät yksityiskohdat kuten pienet asennussyvyydet ja tavallista lähempänä oleva hanareikä helpottavat niiden käyttöä entisestään. Niihin on myös saatavana hauskan näköisiä hanoja, jotka varmasti saavat lasten mielikuvituksen liikkeelle. Saatavana on sekä kirkkaita että neutraaleja värejä, joista on helppo valita erilaisiin saniteettitiloihin sopivimmat.

Muut lasten pesualtaiden tarjoamat edut:

  • kompakti koko
  • neljä eri värivaihtoehtoa: neutraali, valtameren sininen, metsänvihreä ja karmiininpunainen
  • yhteensopiva lapsille suunniteltu pesuallashana.

Lapsille suunnitellut toiminnothauskempia kylpyhuonehetkiä varten

Geberit Bambini -leikki- ja pesuympäristö, jossa on tulpattava allas

Rohkaise lapsia kokeilemaan sekä kannusta lapsia oppimaan kantapään kautta ja nauttimaan oppimisesta käytännön kautta: Geberit Bambini -sarjan leikki- ja pesuympäristö sisältää laajan valikoiman vaihtoehtoja vedellä leikkimiseen. Pesukouruissa on jopa kolme integroitua tasoa, joista kukin sopii eri ikäryhmille. Tasot näyttävät pehmeiltä aalloilta ja kourun ulkonäkö on leikkisä ja virtaviivainen.

Leikki- ja pesuympäristön korkeassa päässä oleva tulpattava pesuallas sopii täydellisesti vesileikeille. Alimpaan pesualtaaseen johtava integroitu liukumäki puolestaan kutsuu lapsia leikkimään ja kokeilemaan.

Juuri tämä leikkisä lähestymistapa tekee päivittäisestä hygieniasta vieläkin hauskempaa. Aalto on valittu aiheeksi kahdesta syystä: se ei ainoastaan symboloi leikki- ja pesuympäristön toiminnallisuutta, vaan se edustaa myös lasten rajatonta mielikuvitusta ja luovuutta.

Harmoninen värimaailmalasten saniteettitiloihin

Päiväkotien, koulujen ja lastenhoitolaitosten saniteettitiloihin on järkevää valita hauskoja värejä, jotka sopivat eri kehitysvaiheissa oleville lapsille. Sen lisäksi, että värit auttavat luomaan miellyttävää ilmapiiriä, niiden avulla voi myös korostaa eri toimintoja. Lasten on esimerkiksi helpompi erottaa suuri ja pieni huuhtelumäärä toisistaan, jos painikkeet ovat eri väriset.

Koko saniteettilaitteiston värien yhteensopivuuden varmistamiseksi huuhtelupainikkeita, WC-istuinkansia, pesuallashanoja ja pesukourujen designlevyjä on saatavana helposti yhdisteltävissä olevissa moderneissa värisävyissä.

Nykyinen värivalikoima on moderni ja hillitty, ja se tarjoaa lukuisia mahdollisia yhdistelmiä.

Geberit Bambini on helppo puhdistaa

Geberit Bambini -leikki- ja pesuympäristön puhdistusohjeet

Kun leikit on leikitty ja kokeilut kokeiltu, leikki- ja pesuympäristö on saatava taas puhtaan ja siistin näköiseksi. Geberit Bambini -WC-istuimet, -pesualtaat, -hanat ja muut Geberit Bambini -tuotteet on suunniteltu sellaisiksi, että ne on helppo puhdistaa ja ylläpitää mahdollisimman pienellä vaivalla.

Päivittäisessä siivouksessa suosittelemme käyttämään vettä ja pehmeää liinaa. Pinttyneet tahrat voi poistaa muovisienen karkealla puolella ja miedolla hankaavalla aineella.

Hanat voi puhdistaa tavallisella hanojen ja teräksen puhdistusaineella. Intensiivisenkin käytön jälkeen lasten saniteettitila on hetkessä putipuhdas.

Lapsille suunnitellut saniteettitilaton nopea asentaa

Bambini-sarjan Geberit Duofix -asennuselementin mitta-asteikko

Erityinen Geberit Duofix -asennuselementti on saatavana Geberit Bambini -tuotteille. Sen avulla pienten lasten WC-istuimen voi asentaa 24 tai 30 cm:n korkeudelle.

Huuhtelupainike voidaan asentaa 78, 83 tai 88 cm:n korkeudelle WC-istuimen asennuksen yhteydessä, jotta lapset ulottuvat painikkeeseen helposti. LV-asentajat voivat käyttää apunaan asennuselementin mitta-asteikkoa sopivan korkeuden määrittämiseen ja jatkaa asennusta tavalliseen tapaan.

Geberit Bambini on suunniteltu lapsia ajatellen, ja sen asennuskin sujuu kuin leikiten.

Innovatiiviset toiminnot yhdellä silmäyksellä

PalkinnotGeberit Bambini -tuotteille

2024

iF Design Award 2024

Geberit Bambini -tuotevalikoimaTuotetiedot, mitat ja paljon muuta

Lapset leikkivät saniteettitilassa, jossa on Geberit Bambini

Tekniset tiedot, kuten CAD-tiedot, tuotetiedot ja tarkat mitat, löytyvät tuoteluettelostamme. Tutustu koko Geberit Bambini -valikoimaan.

Selaa tuotekuvastoa

Usein kysyttyäpäiväkotien ja koulujen saniteettitilojen suunnittelu

Mistä voin ostaa Geberit Bambini -tuotteita?

Geberit Bambini -tuotteista ja tuotteiden hankinnasta projektiisi saat lisätietoa aluemyyntipäälliköiltämme.

Katso yhteystiedot

Tutustu samankaltaisiin tuotteisiin