Geberit ONEMuotoilu ja toiminnallisuus yhdessä paketissa

Toiminnallista muotoilua elämänlaadun parantamiseksi

Geberit ONE tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja esteettisesti ja toiminnallisesti vakuuttavien kylpyhuoneiden suunnitteluun. Erimalliset pesualtaat, kylpyhuonekalusteet ja peilikaapit on sovitettu yhteen täydellisesti, ja voit yhdistellä niitä yksilöllisesti tarpeidesi mukaan.

Lataa Geberit ONE -esite

Lisää siisteyttä, tilaa ja joustavuutta koko kylpyhuoneeseen

Lisää tilaa, puhtautta ja joustavuutta kylpyhuoneeseen Geberit One -tuotteilla
Valitse kuvasta infopiste

Geberit ONE -pesupaikka

Geberit ONE -pesupaikka

Geberit ONE -kylpyhuonekalustesarjassa yhdistyvät saniteettitekniikan asiantuntemus ja monipuolinen suunnittelutaito, ja se tarjoaa uraauurtavan ja kattavan ratkaisun yksilöllisesti suunniteltuun pesupaikkaan ja koko kylpyhuoneeseen. Geberit ONE loistaa lukuisilla sekä ilmeisillä että piilossa olevilla eduilla, jotka kaikki on yhdistetty järjestelmään taitavasti. Niiden ansiosta kylpyhuoneessa on enemmän puhtautta, enemmän tilaa ja joustavuutta.

Geberit ONE -tuotteet ovat saatavana kahtena versiona: pesuallas seinän taakse piilotetulla viemäröinnillä ja 40 cm syvyydellä, perinteinen pesuallas 48 cm syvyydellä.

Testaa Geberitin pesupaikkasuunnittelutyökalua

Suunnittelun vapaus on valttikortti. Tutustu erilaisiin yhdistelmävaihtoehtoihin omaa yksilöllistä pesuallasaluetta varten. Sovita pesuallas, kylpyhuonekalusteet ja peilikaappi täydellisesti toisiinsa, omaan makuusi ja käytettävissä olevaan tilaan sopiviksi vain viidessä vaiheessa.

Runsas Geberit ONE -pesuallasvalikoimaInnovatiivinen CleanDrain -pohjaventtiili

Vaakasuuntaisella CleanDrain -pohjaventtiilillä varustetuissa Geberit ONE -pesualtaissa yhdistyvät tarkat muotoiluvaatimukset ja poikkeuksellinen toimivuus.

CleanDrain -pohjaventtiilii on mukautettu pesualtaiden muotoiluun ja sijoitettu taitavasti altaan takareunaan. Sen innovatiivinen tekniikka luo lisää tilaa alakaapin laatikoihin. Sijoittamalla se taakse se ei altistu veden suoralle virtaukselle, mikä estää veden roiskumista. Vesi- ja kalkkijäämiä kertyy huomattavasti vähemmän, ja puhdistamisen määrä vähenee. Magneettikiinnitys pitää viemäröinnin kannen tarkasti paikallaan. Sen voi irrottaa helposti, jolloin siinä oleva kampamainen hiussihti saadaan tällöin puhdistettua.

Runsas pesuallasvalikoimaKlassisella vesilukolla ja pohjaventtiilillä

Geberit ONE -pesualtaat klassisella vesilukolla ja pohjaventtiilillä vievät hyväksi havaitut konseptit aivan uudelle tasolle.

Geberit tarjoaa ONE-pesualtaita pystysuoralla vesilukolla kolmena eri versiona: vakiopesualtaina, erilevyisinä tasoaltaina sekä tason päälle asennettavina pesualtaina, jotka ovat saatavana kulmikkaina tai pyöristettyinä. Vesilukon tyylikkäässä poliinisessa pohjaventtiilinkannessa on integroitu kampaosa. Kaikissa malleissa on tilaa säästävä viemäröintitekniikka, jonka myötä alakaapin tavanomaista syvennystä vesilukolle ei tarvita. Näin alakaapin ylempi vetohylly tarjoaa lisätilaa.

Ratkaisu, jossa kapea pesuallas

Näin säästät tilaa. Tekniikka seinän sisällä, muotoilu seinän edessä – näin Geberit ONE -pesupaikkatuotteet 40 cm:n ulkonemalla luovat täydellisen toiminnallisuuden ja tyylikkyyden.

Posliinista valmistetun Geberit ONE -pesualtaan ulkonema on vain 40 cm, joten se vie huomattavasti vähemmän tilaa kuin klassisen syvyiset altaat. Yksi kohokohta on pesualtaan vesilukko. Se sijaitsee seinän takana, joten kylpyhuoneessa ei näy vesilukkoa eikä jätevesiviemäriä. Myös alakaapin tavanomainen vesilukkokatkos jää pois - tämä luo lisää tilaa. Posliinista valmistettu Geberit ONE -pesuallas on saatavana kahtena eri versiona – alakaapin kanssa ja ilman alakaappia asennettavana
– ja neljässä eri koossa.

Kylpyhuonekalusteet: tilaa juuri sinulle sopivat kalusteetAinutlaatuisia pesupaikkoja runsailla suunnitteluvaihtoehdoilla

Suunnittele pesupaikka, jonka pesuallas, ala- ja sivukaapit sekä allastasot ovat täysin elämääsi sopivat. Suunnittele säilytystilasi niin tilaviksi kuin haluat. Ota kaikki irti kylpyhuoneen pohjaratkaisusta ja luo haluamasi ilme. Täydellisesti yhteensovitetut osat voidaan yhdistää monin eri tavoin, ja ne muodostavat kokonaisuuden sekä visuaalisesti että toiminnallisesti.

Sopivat kylpyhuonekalusteetkapealle pesualtaalle

Sopiva alakaappi kapealle pesualtaalle

Näin säästät tilaa. Geberit ONE -alakaappeja on saatavana erikokoisina, mutta ne ovat vain 40 cm syviä. Ne tekevät silti vaikutuksen runsaalla säilytystilallaan. Alakaapissa on reilusti tilaa, kun koko viemäröintijärjestelmä on siirretty asennusseinän sisällä olevaan toimintarasiaan. Alakaapit ovat saatavana kahdella ylellisellä väri- ja pintaratkaisulla: aito pähkinäpuinen vaneri ja lakattu valkoinen korkeakiilto.

Geberit ONE -kylpyhuonekalusteiden värit ja pinnat

Kalustevalikoima

Alakaapit ovat saatavana seuraavissa leveyksissä ja väreissä: 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm

  • Valkoinen / Pinnoitettu, korkeakiilto
  • Valkoinen / Pinnoitettu, matta
  • Greige / Pinnoitettu, matta
  • Laava / Pinnoitettu, matta
  • Musta / Pinnoitettu, matta
  • Tammi / Puukuvioitu melamiini
  • Hikkoripuu / Puukuvioitu melamiini

Nämä värit ovat saatavana myös Geberit ONE -kylpyhuonesarjan korkeisiin kaappeihin, sivukaappeihin ja sivuelementteihin.

Kapeaan pesualtaaseen sopivat kylpyhuonekalusteet ovat saatavana seuraavissa ko’oissa ja väreissä: 75 cm, 90 cm, 105 cm

  • Valkoinen, pinnoitettu, korkeakiilto
  • Mustajalopähkinä, viilutettu
Väri: lakattu korkeakiilto valkoinen
Väri: lakattu matta valkoinen
Väri: lakattu matta greige
Väri: lakattu matta laava
Väri: mattamusta
Väri: tammi melamiini puukuvio
Väri: hikkoripuu melamiini puukuvio
Väri: aito pähkinäpuinen vaneri

Väri: pinnoitettu korkeakiilto valkoinen, pinnoitettu matta valkoinen, pinnoitettu matta greige, pinnoitettu matta laava, pinnoitettu mattamusta, tammi -puukuvioitu melamiini, hikkoripuu -puukuvioitu melamiini, mustajalopähkinä -viilutettu (mustajalopähkinä on saatavana vain kapeisiin pesualtaisiin sopiville alakaapeille).

Allastasot

Allastasoja on saatavana seuraavissa ko’oissa ja väreissä: 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm

Väri: lakattu korkeakiilto valkoinen
Väri: lakattu matta valkoinen
Väri: lakattu matta greige
Väri: lakattu matta laava
Väri: tammi melamiini puukuvio
Väri: hikkoripuu melamiini puukuvio
Väri: kivitavaraa, valkoinen marmorikuosi
Väri: kivitavaraa, musta marmorikuosi

Väri: pinnoitettu korkeakiilto valkoinen, pinnoitettu matta valkoinen, pinnoitettu matta greige, pinnoitettu matta laava, tammi -puukuvioitu melamiini, hikkoripuu -puukuvioitu melamiini, valkoinen kivitavara marmorikuosilla ja musta kivitavara marmorikuosilla (saatavana vain 120 cm:n kokoa varten)

Täydellisyyttä yksityiskohtia myöten

Laatikko järjestelyjärjestelmällä

Geberit on kehittänyt laatikkokonseptin kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin. Tulos on vaikuttava: laadukkaat, kevyet laatikot ilman viisteitä tai tilaa vieviä tukia, jotka maksimoivat käytettävissä olevan säilytystilan.Ja mikä parasta, syvennyksiä pesualtaan sulkua varten ei enää tarvita. Laatikon keskellä on näin ollen syvempi tila, mikä lisää säilytystilaa. Laatikoihin voidaan myös lisätä integroituja valonauhoja, jotka parantavat laatikoiden sisäpuolen valaistusta ja luovat nykyaikaisen ilmeen. Laatikkoon on saatavana myös korkealaatuinen modulaarinen järjestelyjärjestelmä, jonka avulla laatikot pysyvät kadehdittavan hyvässä järjestyksessä.

Geberit ONE peilikaappi ComfortLight -valaistuksellaIntuitiivinen valaistus jokaiseen tilanteeseen

Täysin seinään integroitu

Uusi Geberit ONE -peilikaappi on saatavana viidessä eri koossa seinään integroituna tai pinta-asennettavana versiona. Pinta on eloksoitua alumiinina, valkoinen tai kokonaan peililasia, ja valittavana on myös valaistu syvennys. Uuden Geberit ONE -peilikaapin kohokohta ja todella ainutlaatuinen innovaatio on integroitu valaistuskonsepti. ComfortLight on suunniteltu niin, että eri valonlähteet luovat aidon, varjottoman peilikuvan, ja jopa koko kylpyhuone voidaan valaista tällä tavoin.

Lisäksi automaattinen valaistuksen ohjaus on portaattomasti himmennettävissä ja silti intuitiivinen ja erittäin helppokäyttöinen: vaaleampi valo muuttuu automaattisesti viileämmäksi, tummempi valo lämpimämmäksi. Valaistuskonsepti tarjoaa lisäksi neljä valaistustunnelmaa: mukavuusvalo yöksi, kynttilänvalo rentoihin hetkiin, vakiovalo jokapäiväiseen valaistukseen ja työvalo, kun haluat nähdä jokaisen yksityiskohdan ja hiuksen.

Lisätietoja ComfortLightista

Luonnollista valoa, joka ei häikäise

Mikä on ominaista Geberitin uudelle valaistuskonseptille? Niin kutsuttu ComfortLight on suunniteltu siten, että peilikuva, pesuallas ja huone herätetään eloon neljällä Geberit ONE -peilikaappiin integroidulla valonlähteellä. Nämä ovat kattovalaisin eli epäsuora tilavalaistus, peilivalo, syvennysvalo sekä pesuallasvalo. Kaikki valonlähteet sovitetaan toisiinsa harmonisesti valaistustunnelman mukaan.

Peilikaappi, jossa neljä valonlähdettä
Valitse kuvasta infopiste

Geberit ONE -wc-istuinPuhtautta ja integroitua joustavuutta

Seinään asennettava Geberit ONE WC -istuin on tyylikäs, ja sen mittasuhteet ovat juuri oikeat. Kannen avaaminen saa aikaan ahaa-elämyksen: Sisäpuolen epäsymmetrisen, täysin huuhtelukauluksettoman rakenteen ansiosta WC-istuimen huuhtelu käy tehokkaasti ja hiljaisesti. Kehittyneen asennustekniikan ansiosta WC -istuimen korkeutta voidaan säätää vielä vuosia asennuksen jälkeen joustavasti asennusseinää avaamatta.

Geberit ONE -seinähana

Kulmikas Geberit ONE -pesuallashana
Pyöreä Geberit ONE -pesuallashana

Lisää hygieniaa ja puhtautta

Elegantin seinähanan ansiosta pesualtaan koko pinta pysyy vapaana. Tämä estää pääasiassa pystyhanojen ympärille muodostuvat likareunukset, jotka tarjoavat mikrobeille kasvualustan.

Lisäksi Geberit ONE -seinähana on sovitettu tarkasti Geberit ONE -pesualtaiden sisäiseen geometriaan. Perinteisissä ratkaisuissa vesisuihku osuu suoraan viemäröintiin, mikä johtaa ennemmin tai myöhemmin kalkkijäämiin. Toisin on Geberit ONE -tuotteiden kohdalla: vesi huuhtelee posliinin pehmeät pyöristykset kauttaaltaan ennen poistumistaan viemäröinnin kautta. Seinähana on saatavana kulmikkaana ja pyöreänä mallina.

Suihkutila

Geberit ONE -kylpyhuone ja suihkuratkaisu

Geberit pystyy täyttämään monenlaiset suihkutilaan liittyvät toiveet. Erilaiset lattiantasaiset suihkut ovat erityisen suosittuja. Tätä varten meillä on laaja valikoima innovatiivisia ratkaisuja, jotka kaikki sopivat optimaalisesti Geberit ONE -sarjaan. Integroitu Geberit-syvennyssäilytyslaatikko säästää tilaa ja on myös suunniteltu niin, ettei siihen pääse jäämään vettä ja likaa.

Tuoteominaisuudet

TurboFlush

Huuhtelukaulukseton WC-istuin TurboFlush-huuhtelutekniikalla

SoftClosing-mekanismi

Käytännöllinen ja hiljainen WC-istuimen sulkumekanismi.

QuickRelease-WC-istuin

Helposti irrotettavat WC-istuimet helpottavat puhdistusta.

Vapaana säilyvä lattia

Seinään kiinnitettävät WC-istuimet mahdollistavat lattian helpon puhdistuksen.

Kosteutta kestävä materiaali

Kylpyhuonekalusteet kosteutta kestävästä lujapuristetusta kolmikerroksisesta lastulevystä.

Push Open -mekanismi

Kahvattomat vetohyllyt ja laatikot voidaan avata painamalla kevyesti etuosaa.

Itsesulkeutuvat laatikot

Laatikot, jotka sulkeutuvat loppuun pehmeästi itsestään.

Piilotettu seinäkiinnike

Seinään kiinnitettävistä WC-istuimista on saatavana suljettu versio.

Mix & Match

Osa Mix & Match -kylpytuotesarjaa

4,5 litran huuhtelu

Vettä säästävä WC-huuhtelu.

Kompakti malli

Eri malleja eri tilaolosuhteisiin.

Jatkuvan kehittelyn tulos

Geberit ONE

Geberit ONE -sarjassamme yhdistyvät saniteettitekniikan ja suunnittelun osaamisemme, ja näin voimme tarjota täysin integroitavissa olevia, kattavia ratkaisuja koko kylpyhuoneeseen.

Geberit ONE -pesupaikka

Kapea, tilaa säästävän pesupaikkaratkaisu avaa integroidulla saniteettitekniikalla ja kylpyhuonevarustuksella uusia mahdollisuuksia kylpyhuoneiden hienostuneelle sisustukselle ja tilan optimaaliselle hyödyntämiselle.

Geberit TurboFlush®

Geberit ONE -WC-istuinten TurboFlush®-huuhtelutekniikalla saavutetaan ainutlaatuinen huuhteluteho sivuttaisen vedentulon ja epäsymmetrisesti muotoillun posliinin ansiosta.

Geberit-tuotetiedotLisätietoja suunnittelua varten

Geberit ONE -kylpyhuone

Lisätietoja Geberit ONE -sarjasta, mukaan lukien tuotetiedot ja mitat, löytyvät tuotetietojen takaa.

Katso Geberit ONE -tuotetiedot