Geberit ComfortLightpeilikaapit - tunnelmaa valoilla

Kylpyhuone on usein ensimmäinen paikka, johon menemme aamulla ja viimeinen paikka illalla. Valmistaudumme siellä päivään ja huolehdimme itsestämme ennen nukkumaanmenoa. Kodikas tunnelma kylpyhuoneessa auttaa aloittamaan päivän positiivisesti ja lopettamaan sen rauhallisesti. Geberitin valaistuskonsepti luo harmonisen valaistuksen Geberit ComfortLightin avulla.

Hyödyt:

  • Saniteettituotteet ja kylpyhuonekalusteet Geberit ComfortLightilla luovat tunnelman huoneeseen ja valaisevat sen täydellisesti mihin aikaan päivästä tahansa.
  • Säädettävä kirkkaus ja vaaleat värisävyt tuovat kylpyhuoneeseen rentouttavan ilmapiirin.
  • Kytkettyjä valonlähteitä voidaan ohjata samanaikaisesti ja harmonisesti napin painalluksella.

Valitse intuitiivisesti oikea valo jokaiseen tilanteeseen

Automaattinen valonsäätö mahdollistaa jatkuvan himmentämisen ja sitä on helppo käyttää: valaistus on automaattisesti viileämpi, kun valo on kirkkaampi ja lämpimämpi, kun valo on hämärämpi. Värilämpötilan ja kirkkauden yhdistäminen tällä tavalla tekee Geberit ComfortLightista ainutlaatuisen. Valaistuskonsepti tarjoaa neljä ohjelmoitua valaistustunnelmaa, joita voidaan portaattomasti himmentää oikean valon saamiseksi jokaiseen tarpeeseen:

Yksinkertainen ohjausHarmoninen valaistus napin painalluksella

Kaikkia valonlähteitä voidaan ohjata samanaikaisesti napin painalluksella DALI-ohjausjärjestelmän avulla. Voit itse päättää, haluatko ohjata valaistusta digitaalisesti Geberit Home -sovelluksen kautta, peilikaapin kosketuskytkimen avulla vai kylpyhuoneen valokytkimellä. Voit myös esiohjelmoida erilaiset valaistustunnelmat ajastuksella Geberit Home -sovelluksella.

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet lisäämään käyttömukavuutta kylpyhuoneessa