Geberit ONE Kahden maailman parhaat ominaisuudet yhdessä

Toiminnallista muotoilua elämänlaadun parantamiseksi

Kylpyhuone Geberit ONE -tuotteilla

Geberit ONE -sarjassa yhdistyvät saniteettitekniikan tietotaito ja taitava suunnittelu. Ne tekevät tästä edelläkävijästä täysin integroidun sekä kattavan ratkaisun koko kylpyhuonetta varten. Ratkaisu on toteutettu integroimalla eri komponentteja seinään. Geberit ONE -sarjaa varten on yhdistetty monta toimintoa yhdeksi järjestelemäksi. Se loistaa siten monilla ominaisuuksillaan, joista osa on selvästi näkyvissä ja osa huomaamattomia. Niiden ansiosta kylpyhuoneessa on puhtaampaa ja enemmän tilaa, ja sitä voidaan käyttää joustavammin.

Puhtaampaa, enemmän tilaa ja joustavuutta koko kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone, jossa on enemmän tilaa, helpompi pitää puhtaana ja joustavuutta Geberit ONE -tuotteiden ansiosta
Valitse kuvasta infopiste

Geberit ONE -seinä-wc-istuin

Puhtautta ja sisäänrakennettua joustavuutta

Geberit ONE -seinä-wc-istuin on elegantti ja täydellisesti tasapainotettu osa kylpyhuonesarjaa. Sen täydellisyys tulee esille, kun aukaisee kannen: epäsymmetrinen, huuhtelukaulukseton sisäosa varmistaa, että kulhon huuhtelu on kokonaisvaltainen ja hiljainen kuin kuiskaus. Innovatiivisen asennustekniikan ansiota wc-istuimen korkeutta voidaan säätää helposti ilman asennusseinään puuttumista vielä vuosienkin jälkeen.

Geberit ONE -pesupaikka

Geberit ONE -kylpyhuone

Huomaamattomuus luo lisää tilaa

Pesupaikka on yleensä kylpyhuoneen keskipiste, ja siten se on myös huomion keskipisteenä. Jos siitä syntyy siisti vaikutelma, tällä on myönteinen vaikutus koko tilaan. Geberit ONE antaa juuri tällaisen vaikutelman: yksittäiset saniteettituotteet – pesuallas, pesuallashana, peilikaappi ja alakaappi – ovat suhteellisen huomaamattomia ja luovat siten uskomattoman paljon vapaata tilaa kylpyhuoneen käyttöön.

Geberit ONE -pesuallas

Geberit ONE -pesuallas

Suunniteltu puhtautta ja tilankäyttöä silmällä pitäen

Geberit ONE -pesuallas on saatavilla kahtena mallina – seinäkiinnityksellä tai alakaapillisena – ja neljässä eri koossa. Syvyys 400 mm vie vain minimaalisesti tilaa. Pesualtaan viemäröinti on sen yksi huippuominaisuuksista: viermäröinti on sijoitettu altaan takareunaan niin, ettei vesisuihku kohdistu suoraan siihen, jolloin vesi- ja kalkkijäämien syntyminen vähenee. Pohjaventtiilin saa irti helposti käsin. Kampamainen hiussihti on helppo puhdistaa.

Geberit ONE -seinähana

Kulmikas Geberit ONE -pesuallashana
Pyöreä Geberit ONE -pesuallashana

Parempi hygienia ja helpompi puhdistaa

Elegantin seinähanan ansiosta pesualtaan reunat pysyvät vapaina, jolloin lika ei pääse kertymään hanan ympärille. Lisäksi, Geberit ONE -seinähana sopii täydellisesti yhteen Geberit ONE -pesualtaan desingin kanssa. Perinteisissä ratkaisuissa pohjaventtiili on suoraan vesisuihkun alla, mikä vähitellen kerryttää likajäämiä sen ympärille, Geberit ONE on suunniteltu niin että vesi virtaa pesualtaan läpi ennen kuin se valuu viemäriin.

Geberit ONE -pesualtaan alakaappi

Geberit ONE -pesuallas ja tilaa säästävä järjestelmä

Yllättävä tilaihme

Geberit ONE -pesualtaan alakaappi on syvyydeltään vain 400 mm ja sitä on saatavilla eri leveyksissä. Pienestä syvyydestä huolimatta se on oikea tilaihme perinteisiin alakaappeihin verrattuna, joiden syvyys on 480 mm. Tilansäästö on mahdollista vesilukon sijoittamisessa toimintarasiaan, joka sijaitsee asennusseinässä. Alakaappia on saatavilla kahdessa eri värissä: pähkinäpuu ja valkoinen korkeakiilto.

Geberit ONE -peilikaappi

Geberit ONE -kylpyhuone

Seinän sisään täysin integroitu

Peilikaapin sijoittaminen asennusseinän sisään ei ole suositeltua vain ulkonäöllisistä syistä vaan myös käytännön syistä. Neljässä eri koossa saatavilla oleva Geberit ONE -peilikaapin uskomattoman huomaamaton ulkonema, saa sen katoamaan täysin seinän sisään ja antaa tilantuntua kaikkiin kylpyhuoneisiin. Peilin reunat ovat huurrettya lasa, jolloin sormenjäljet eivät jää näkyviin ja helpottaa puhtaanapitämistä.

Värit ja materiaalit ONE-kylpyhuonesarjan kalusteet ovat saatavilla seuraavissa väreissä:

Väri: valkoinen korkeakiilto
Väri: pähkinäpuu

Vaihtoehdot: valkoinen, korkeakiilto ja aito pähkinäpuinen puupinta

Geberit-suihkuratkaisut

Geberit ONE -kylpyhuone ja suihkuratkaisu

Suihkuratkaisut

Geberit täyttää monet toiveet suihkualueesta – tasalattiaiset suihkut ovat kasvattaneet suosiotaan. Olemme ottaneet tämän huomioon innovatiisissa ratkaisuissamme ja jotka sopivat täydellisesti yhteen Geberit ONE -konseptiin. Integroitu Geberit-hylly ei vain anna lisää säilytystilaa vaan se on myös suunniteltu niin etteivät vesi ja lika pääse kertymään sen sisälle.

Suihkuseinä on osa suihkuratkaisukokonaisuutta.

VIDEOT

Geberit ONE Jatkuvan kehittelyn tulos

Geberit ONE -sarjassa yhdistyvät saniteettitekniikan ja suunnittelun osaamisemme, ja näin voimme tarjota täysin integroitavissa olevia, kattavia ratkaisuja koko kylpyhuoneeseen.

Geberit ONE -seinä-wc:n asentaminen

Geberit ONE -seinä-wc:n innovatiivisen asennustekniikan ansiota wc-istuimen korkeutta voidaan säätää helposti ilman asennusseinään puuttumista vielä vuosienkin jälkeen.

Geberit-tuotetiedot Tekniset tuotetiedot

Geberit ONE -kylpyhuonesarja

Geberit ONE -sarjan tekniset tiedot ja mittakuvat löytyvät tuotetietojen takaa.

Katso Geberit ONE -tuotetiedot