Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaCleanPesu-wc-istuin

Oletko koskaan miettinyt, miksi käytämme vettä puhdistaessamme useita asioita, mutta käytämme paperia vessan käytön jälkeen? Vesi on puhtain ja hellävaraisin tapa puhdistaa iho aiheuttamatta ärsytystä, mikä on erityisen tärkeää herkille intiimialueillemme.

Tämä herättää yhä enemmän keskustelua vakiintuneista kylpyhuonerutiineistamme ja uuden teknologian käyttöönotosta – jonka tarkoituksena on varmistaa hellävarainen, hygieeninen ja perusteellinen puhdistus. Lue lisää siitä, miten vedellä puhdistaminen parantaa hyvinvointiamme.

Kasvavat odotuksemme hygieniastandardeista ajavat myös teknisten ratkaisujen kysyntää, joilla niihin päästään. Pesu-wc-istuin puhdistaa sinut perusteellisesti ja siististi napin painalluksella jokaisen WC-käynnin jälkeen hellävaraisella ja miellyttävällä vesisuihkulla. Pesu-wc-istuimen avulla voit parantaa kylpyhuonekokemustasi ja myös säästää paperia perinteisiin WC-istuimiin verrattuna.

Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimet yhdistävät ainutlaatuisen pesutoiminnon houkuttelevaan muotoiluun. Ne auttavat luomaan kylpyhuoneeseen esteettisesti miellyttävät ratkaisut, jotka tarjoavat myös maksimaalisen mukavuuden. Laajalla valikoimalla hienostuneita tuotteita, jotka voidaan integroida saumattomasti käytännöllisesti katsoen mihin tahansa kylpyhuoneeseen, haluamme korostaa toiminnallisuuden ja muotoilun yhdistämistä. Täydellisen raikkauden ja puhtauden tunteen lisäksi voit myös nauttia tyylikkäästä ja modernista kylpyhuoneesta joka päivä.

Geberit AquaCleanissa on kyse laadusta yhdestä lähteestä. Lue lisää siitä, miten Geberit vakiinnutti asemansa Euroopan markkinajohtajana. Olemme ylpeitä ajattomista ja kauniista tuotteistamme, monipuolisesta kokemuksestamme pesu-wc-istuin toiminnassa ja innovatiivisistä asennusratkaisuistamme, jotka muuttavat kylpyhuoneesi hyvinvoinnin keitaaksi. Tutustu Geberit AquaClean -ratkaisun menestystarinaan.

Kokeile AquaClean pesu-wc-istuinta ja koe ainutlaatuinen puhtauden tunne omakätisesti. Selvitä miksi niin monet asiakkaat on saatu käännytettyä hankkimaan tämä tuote jo ensimmäisen kokeilukerran jälkeen. Voit myös ottaa yhteyttä erikoistuneisiin jälleenmyyjiimme ja sopia henkilökohtaisen tuote-esittelyn.

Matkusteletko kenties paljon? Vieraile jossakin niistä hotelleista, joista löytyy Geberit AquaClean -pesu-wc-istuin omasta hotellihuoneesta ja nauti ylimääräisestä hyvinvoinnista majoituksessasi.

Kun päätät ostaa pesu-wc-istuimen, haluat tietää, että voit luottaa paitsi ensiluokkaiseen tuotteeseen, myös kumppaniin, jota tukee sinua ennen ostoa, sen aikana ja sen jälkeen. Olemme aina tukenasi kattavalla asiakaspalvelullamme.

AquaClean asiakaspalveluosiostamme löydät yhteystiedot, aukioloajat, käyttöönottto- ja huoltovinkit ja paljon muuta. Klikkaa linkkiä alla.
Asiakaspalvelu