Koe todellista muotoiluaGeberit AquaClean -tuotteilla

Niin kaunis, niin kestävä, niin hyödyllinen.

Geberit-pesu-wc-istuimet ovat synonyymi laadukkaille tuotemateriaaleille, pehmeille linjoille ja sujuvuudelle. Näiden mestariteosten esteettinen ja tekninen loisto on teollisen muotoilijan Christoph Behlingin työtä. ”Kun Geberit pyysi minua suunnittelemaan ’maailman parhaan WC-istuimen’, olin innoissani”, muistelee kuuluisa teollinen muotoilija Lontoosta käsin.

Behlingin filosofian mukaan design-tuotteen on oltava täydellinen. Lue alta lisää hänen matkastaan täydellisyyteen.

Mera-sivunäkymä
Mera-näkymä edestä
Meran esi- ja jälkihuuhtelu

Christoph Behling, ylellisten kellojen, aurinkosähköveneiden ja Geberit-tuotteiden luoja, jakaa Geberitin kanssa intohimon ajattomaan täydellisyyteen, laatuun ja kestävyyteen.

Geberit-tuotteet ovat muutakin kuin trendejä. Ne edustavat pitkäkestoista luotettavuutta. Maailmassa, jossa tuotteet menevät nopeasti pois muodista, Geberit luottaa ajattomaan estetiikkaan ja laatuun – filosofia, jonka jaamme muotoilijan itsensä kanssa: ”Olisi rikos suunnitella WC-istuimia, jotka menevät pois muodista viiden vuoden jälkeen ja jotka on sitten revittävä seinästä, koska ihmiset eivät enää pidä niistä”, hän uskoo. Juuri tämä ajattelutapa johtaa tuotteisiin, jotka on suunniteltu kestämään ajan patinaa.​

Kylpyhuonevallankumous

Kylpyhuoneen tulevaisuus on täällä – ja autamme muokkaamaan sitä. ”Kylpyhuone on talon huone, joka muuttuu eniten lähivuosina,” Behling on vakuuttunut. Juuri tästä syystä Geberit luottaa teknisten innovaatioiden ja muotoiluosaamisen tekevän kylpyhuoneesta nykyaikaisuuden ja hyvinvoinnin tyyssijan. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa osoittaa, kuinka Geberit AquaCleanin kaltaiset pesu-wc-istuimet mullistavat hygienian, kätevyyden ja kylpyhuonetunnelman kokonaisuudessaan.

Christoph Behlingin kaukonäköiset ideat

Tietoa Christoph BehlingistäHuippuluokan suunnittelija

Christoph Behlingin haastattelu

Genevessä, Sveitsissä syntynyt ja Saksassa kasvanut Christoph Behling omaksui intohimonsa varhaisessa vaiheessa teollisen muotoilun opinnoissa arvostetussa Stuttgartin taideakatemiassa. Stuttgartissa ollessaan hän aloitti aurinkosähköveneiden kehittämisen ja vakiinnutti identiteettinsä kestävien tuotteiden luojana.

Hän perusti Lontoossa sijaitsevan Christoph Behling Design Studion ja SolarLab Research & Designin vuonna 2004. Samana vuonna hän aloitti työskentelyn sveitsiläisen ylellisyyskellojen asiantuntijan TAG Heuerin pääsuunnittelijana.

Christoph Behling on myös suunnitellut Geberitin tuotteita vuodesta 2006. Nykyään Behlingillä on kansainvälinen maine yhtenä Euroopan arvostetuimmista teollisista suunnittelijoista ja hän on saanut lukuisia palkintoja työstään.

On aika inspiroituaKauniita kylpyhuoneita AquaClean-tuotteilla