Geberit AquaClean Alba -pesu-wc-istuin

Miksi valitaGeberit AquaClean?

Tiedämme, mistä puhumme

Geberit AquaClean on kiistaton Euroopan markkinajohtaja, kun kyseessä ovat pesu-wc-istuimet. Sen erinomainen laatu ja innovatiiviset teknologiat asettavat jatkuvasti uusia standardeja kylpyhuoneeseen. Geberit inspiroi asiakkaita maailmanlaajuisesti sen Sveitsin pääkonttorista Jonasta käsin.

GEBERIT AQUACLEAN ASETTAA UUDET STANDARDIT

Kun valitset AquaClean -pesu-wc-istuimen, valitset täyden paketin. Hyödynnä todistettua kokemusta pesevien wc-istuinten alalla, jossa muotoilu ja toiminta yhdistyvät täydelliseksi harmoniaksi. Voit myös luottaa pitkiin takuuaikoihimme, luotettavaan palveluumme ja kestävään tuotantostrategiaamme täydellisen mielenrauhan takaamiseksi.

Miksi valita pesevä wc-istuin?

Käsien pesu vain kosteuspyyhkeillä tai suihkun korvaaminen kuivapesulla – suomalaiset päätyvät tähän ratkaisuun korkeintaan vaellusretkellä erämaassa. Vedellä puhdistautuminen on yksinkertaisesti itsestäänselvyys. Ja rehellisesti sanottuna: Tunnetko olosi oikeasti puhtaaksi puhdistauduttuasi wc-käynnin jälkeen pelkästään paperilla pyyhkimällä?

Henkilökohtainen hyvinvointisi alkaa virkistävällä pesulla wc-käynnin jälkeenwc-istuimeen integroidulla pesutoiminnolla. Hemmottele itseäsi ja tuo ripaus ylellisyyttä arkeen Geberit AquaClean pesu-wc-istuimella. AquaCleanin lempeä ja lämmin Whirlspray-suihku huolehtii helpolla ja tyylikkäällä tavalla optimaalisesta henkilökohtaisesta hygieniasta.

EDUT:

  • Ensiluokkainen design, innovatiivinen teknologia ja luotettava laatu
  • Hyvinvointia edistävä intiimialueiden puhdistus
  • Uskomattomat lisämukavuustoiminnot
  • Sopii lähes joka wc-tilaan
  • Helppo käyttää ja asentaa

Kestävästi hyväNeljä syytä valita Geberit AquaClean

Standarditkäyttövedellesi

Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimet täyttävät kaikki asiaankuuluvat eurooppalaiset määräykset, mukaan lukien EN 1717 -juomavesistandardin.

Geberit täyttää tämän standardin käyttämällä sisäänrakennettua vesiliitäntää, jossa on takaisinvirtaussuoja, varmistaen samalla, että pesu-wc-istuimet eivät koskaan aiheuta epäpuhtauksien suodattumista juomavesiverkkoon.

Geberitottaa vastuun

Geberitin kestäväkehitys

Me Geberitillä otamme sosiaalisen vastuullisuuden vakavasti. Pidämme tämän lupauksen kehittämällä huolellisesti harkittua ympäristöstrategiaamme, luomalla kestäviä tuotteita, jotka säästävät vettä koko elinkaarensa ajan, ja täyttämällä sitoumuksemme yhteiskunnalle.

Tämä jatkuva keskittyminen kestävään kehitykseen on todella kannattavaa – lue lisää Geberitin panostuksesta kestävään saniteettiteollisuuteen.

Lue lisää kestävän kehityksen strategiastamme