Geberit AquaClean asiakastyytyväisyys | geberit.fi

Tyytyväisyytesi On meille tärkeää

92 % asiakkaista on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen Geberit AquaClean -ratkaisuun. (Kysely toteutettu Euroopassa).

Kaiken tekemisemme tavoitteena on se, että asiakas on täysin tyytyväinen. Siksi olemme kanavoineet intohimomme ja asiantuntemuksemme tutkimukseen ja tuotekehitykseen jo useiden vuosikymmenten ajan. Pelkästään poikkeuksellisen hyvä asiakaspalautteemme kertoo sen, että teemme selvästi jotain oikein: *92 % asiakkaista on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimiin. Katso tarkempia tietoja kuvasta.

Tutustu meihin paremmin ja koe omakohtaisesti, että emme tingi luotettavien tuotteiden ja palvelujen tarjoamisesta.

*(Lähde: Geberit asiakastyytyväisyystutkimus, syyskuu 2021 (sisäinen))

Asiakkaiden kommentteja Palvelustamme

Tyytyväisyytesi on meille tärkeää. Siksi tekninen tukemme auttaa aina mielellään. Tarvitsetpa neuvoja tai sinulla on kysyttävää Geberit AquaCleanista, voimme tarjota kattavaa tietoa ja apua kaikissa pesu-wc-istuimiin liittyvissä asioissa. Erinomaiset asiakastyytyväisyystutkimustuloksemme motivoivat meitä tekemään jatkossakin työmme hyvin laadun, neuvonnan ja palvelun osalta.

Lue Lue alta asiakkaidemme kommentteja palvelustamme.

“En voi kiittää teitä tarpeeksi huoltoteknikon tekemästä loistavasta työstä. Kaikki sujui ongelmitta. Suosittelen ehdottomasti pesu-wc:tä kollegalleni“.

“Neuvonta oli selkeää ja asiakaspalvelun taso oli erinomainen“.

“Olimme tyytyväisiä saamaamme palvelun tasoon ja erityisen vaikuttuneita huoltoteknikon nopeasta ja erittäin pätevästä työstä“.

Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on meille tärkeää

Tutkimuksemme mukaan suomalaiset arvostavat puhtautta ja raikasta tunnetta intiimialueilla. Tulokset kertovat, että 98 % mielestä henkilökohtainen hygienia on tärkeää tai todella tärkeää. Mitä se oikeastaan tarkoittaa ja mitä me arvostamme? Viereisestä videosta näet tutkimuksen tuloksia.

Vedellä puhdistaminen on hellävaraisin vaihtoehto intiimialueille.

Huippuarvosanat Geberitin asiakaspalvelulle

Geberit erottuu myös poikkeuksellisen hyvän asiakaspalvelunsa ansiosta. Säännölliset asiakastyytyväisyystutkimuksemme puhuvat puolestaan. Me Geberitillä varmistamme, että olemme aina käytettävissä, kun tarvitset meitä. Tyytyväisyytesi on meille kaikkein tärkeintä.