Palvelut ja tuki kuluttajilleLuota korkealuokkaiseen laatuun

Kun ostat pesu-wc-istuimen, haluat täydellisesti varustetun tuotteen. Haluat myös, että voit luottaa täydelliseen palvelupakettiin. Siksi Geberit tarjoaa kattavan palvelulupauksen, joka on suunniteltu tarjoamaan monipuolista tukea ennen ostoksen tekemistä, sen aikana ja jopa sen jälkeen.

Laadukkaat palvelutennen ostoa ja oston jälkeen

Vakiintuneet tuotemerkit tarjoavat sitä vakautta, jota asiakkaat etsivät tehdessään päätöstä korkealaatuisen tuotteen ostamisesta. Kokeneena kumppanina Geberit tarjoaa arvokasta tukea ostopropsessin kaikissa vaiheissa, ja myös sen jälkeen.

Koko kokemus osoittaa kerta toisensa jälkeen toimivuutensa niin jälleenmyyjien, LV-asentajien kuin loppuasiakkaidenkin kohdalla. Katso lisätietoja videolta.

Hanki hyödyllistä tietoa

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää AquaClean-tuotteista löytyy verkkosivuiltamme, esitteistämme tai Geberitin asiakaspalvelutiimin kautta.

Kokeile ennen ostamista

Keskustele jälleenmyyjän kanssa AquaClean-tuotteen kokeilemisesta ennen ostoa ja koe raikkauden ja puhtauden tunne itse.

Hyödy henkilökohtaisesta konsultaatiosta

Olemme valmentaneet jälleenmyyjiemme tietotaitoa siten, että erikoistunut jälleenmyyjä osaa arvioida rakennustilanteesi ja tarpeesi.

Etätuki

Etätukipalvelumme ratkaisee ongelmat suoraan pääkonttorista käsin. Näin säästetään huoltoteknikolle soittamisen ja tämän odottamisen vaiva.

Selkeä käyttö

Kauko-ohjaimet ovat helppoja ja yksinkertaisia käyttää. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää pesu-wc-istuinta heti tarvitsematta käyttää tunteja käyttöohjeiden lukemiseen.

Helppo huoltaa

Helposti puhdistettava muoto ja materiaali tekevät pesu-wc-istuimen huoltamisesta vaivatonta.

Tavoitettavissa helposti

Geberitin asiakaspalvelutiimi on tavoitettavissa helposti puhelimitse tai sähköpostilla.

Asennettu hetkessä

Älykkäiden ratkaisujen avulla pesu-wc-istuin voidaan asentaa nopeasti ja siististi kylpyhuoneeseesi.

Ainutlaatuinen etätukipalvelumme on erilainen kuin mikään aiemmin kokemasi: Jos virheilmoitus tulee näkyviin ja tarvitset nopean ratkaisun, voit valtuuttaa Geberitin teknisen tuen käyttämään laitettasi suoraan valvontakeskuksesta ja tarjoamaan sinulle tukea juuri siellä, missä sitä tarvitset. Etähuolto toimii Geberit Home -sovelluksen kautta. Huollon sujuvoittamiseksi lataathan puhelimeesi Geberit Home -sovelluksen jo valmiiksi. Sovellus on saatavilla maksutta Android- ja iOS-älypuhelimille asianomaisesta sovelluskaupasta.

Geberit-etätuen edut

Jos kaikki toimii, laite on valmis käytettäväksi heti maksuttoman etätuki-istunnon jälkeen ilman, että sinun tarvitsee odottaa huoltoteknikon käyntiä.

Lataa sovellus nyt ja ota etätuki käyttöön