Nopea ja helppoasentaa

Ammattimaiset asentajat voivat yleensä asentaa Geberitin pesu-wc-istuimen noin 1–2 tunnissa. Kylpyhuoneesta tai wc:stä riippuen pienet muutokset voivat olla tarpeen vesi- ja virtalähteitä varten.

Lue lisätietoa siitä, mikä ratkaisu sopii parhaiten mihinkin tilanteeseen.

Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimet vaativat sähkö- ja vesikytkennän

Pesu-wc-istuimen asentamiseksi tarvitaan sekä sähkö- että vesikytkentä. Vesiliitäntä tarvitaan myös tavanomaiselle WC-istuimelle, mikä tarkoittaa, että sinulla pitäisi jo olla sellainen asennettuna. Sähköliitännät asennetaan yleensä oletusarvoisesti seinän taakse nykyaikaisissa kylpyhuone- ja WC-ratkaisuissa. Vaihtoehtoisesti virtaa voidaan syöttää tavanomaisten pistorasioiden kautta kylpyhuoneessa.

Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei ole käytettävissä, voit silti suorittaa asennuksen käyttämällä ulkoista vesiliitäntää tai pistorasiaa wc-istuimen lähellä.

Pyydä kylpyhuoneen Ammattiasentajalta lisätietoja ennen kuin aloitat projektin.

Uudisrakennus tai täysremonttiMaksimoi potentiaali

Geberit AquaClean Alba -pesu-wc-istuin

Geberit-tuotteet tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka sopivat uudisrakennus- tai kunnostusprojektiisi – tyylikkäistä, lukuisilla mukavuustoiminnoilla varustetuista kokonaisratkaisuista houkuttelevaan perusmalliin.

Jos tarvittavat virta- ja vesiliitännät ovat jo käytettävissä, voit pohjata päätöksesi kokonaan henkilökohtaisiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Soveltuu jälkiasennukseenMonta eri vaihtoehtoa

Lue lisääMuita ratkaisuja

Asiakkaiden esimerkkejäInspiraatiota sinulle

Kylpyhuone erilaisilla Geberit-tuotteilla remontin jälkeen
Kylpyhuone ennen remonttia
Kylpyhuone Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimen kanssa remontin jälkeen
Kylpyhuone ennen remonttia punaisilla laatoilla
Kylpyhuone remontin jälkeen erilaisilla Geberit-tuotteilla
Kylpyhuone ennen remonttia

Olitpa uudistamassa tai yksinkertaisesti vaihtamassa WC-posliinia, AquaClean-pesu-wc-istuimet sulautuvat saumattomasti mihin tahansa kylpyhuoneympäristöön, ja ne voidaan asentaa nopeasti.