Tinkimätönlaatu

Sveitsiläisen tarkkuuden esikuva

Geberitin pitkä historia uraauurtavien innovaatioiden parissa on määritellyt pesu-wc-istuinten alan sellaiseksi, jollaisena me sen tunnemme. Yhtiö lanseerasi ensimmäisen pesu-wc-istuimensa edistyneillä toiminnoilla jo vuonna 1978. Vuonna 2013 AquaClean Sela -ratkaisun lanseerauksen myötä saavutettiin monumentaalinen läpimurto, ja pesu-wc-teknologian täydellinen integroiminen WC-istuimeen nähtiin ensimmäistä kertaa. Vuonna 2015 tapahtuneen Sanitec-keramiikkakonsernin oston jälkeen Geberit laajensi valmiuksiaan kehittää ja tuottaa täydellisiä pesu-wc-istuimia. Yhtiö on laajentanut kokoonpanolinjojaan pääkonttorissaan Rapperswil-Jonassa Sveitsissä asteittain siitä lähtien, kun se aloitti pesu-wc-istuinten tuotannon 1970-luvulla. Kaikki Geberit-pesu-wc-istuimet valmistetaan korkeimpien laatustandardien mukaisesti.

Katso videolta katsaus AquaClean Mera -pesu-wc-istuimen tuotantoon.

Intohimo täydellisyyteen

Geberit-pesu-wc-istuimet ovat tulosta vuosien tutkimuksesta ja innostuneesta sitoutumisesta tuotekehitykseen. Merkittäviä innovaatioita ovat muun muassa ainutlaatuiset WhirlSpray-suihkuteknologia ja tehokas, virtausoptimoitu TurboFlush -huuhtelutekniikka.

WhirlSpray-suihkuteknologia

Jokaisen pesu-wc-istuimen kruunaa pesutoiminto. Geberitin ainutlaatuinen ja patentoitu WhirlSpray-suihkuteknologia nostaa pesuelämyksen uudelle tasolle. Lempeä suihku tarjoaa perusteellisen puhdistuksen juuri siellä, missä sitä tarvitaan, ollen samalla erittäin hellävarainen ihollesi. Tämä saavutetaan dynaamisella ilmavirralla, joka saa aikaan sykkivän vesisuihkun .Jatkuva läpivirtauslämmitin takaa myös erinomaisen mukavuustason, sillä lämmin vesi on saatavilla nopeasti ja tasainen lämpötila säilyy koko suihkutuksen ajan.

TurboFlush-huuhtelutekniikka

Huuhtelu on jokaisen WC-istuimen kriittinen ominaisuus, minkä vuoksi kaikissa Geberitin uudemmissa pesu-wc-istuimissa käytetään TurboFlush-huuhtelutekniikkaa .Kannen avaaminen saa aikaan ahaa-elämyksen: Wc-kulhon epäsymmetrinen muotoilu ja täysin huuhtelukaulukseton rakenne takaa hiljaisen ja erittäin perusteellisen huuhtelun. Se myös helpottaa puhdistusta ja mahdollistaa veden säästämisen jokaisella huuhtelukerralla.

Ihmisetinnovaatioiden takana

Armin Gierer, Geberit AquaClean -tuotelinjapäällikkö

Pesu-wc-istuinten innovatiivinen kehittäminen.

Rolf Weiss, virtaustekniikan kehitysinsinööri

WhirlSpray-suihkuteknologian kehitys.

Simon Bachmann, mekaniikan tuotekehitysinsinööri

Piirustuslaudalta valmiin tuotteen monitahoiseen teknologiaan.