Historia ja kokemusGeberit AquaClean -tuotteiden takana

Perheyrityksestä Euroopan markkinajohtajaksi

Geberit on tehnyt historiaa kunnioitettavat 150 vuotta. Kun Caspar Melchior Albert Gebert avasi peltiseppäverstaan Rapperswil-Jonan vanhassa keskustassa Sveitsissä vuonna 1874, kukaan ei osannut kuvitellakaan, että se olisi eräänä päivänä maailmanlaajuinen yhtiö. Reilut sata vuotta myöhemmin vuonna 1978 Geberit osoitti innovaatiokykyään tunnistamalla, että pesu-wc-istuimet tulevat olemaan henkilökohtaisen hygienian tulevaisuus. Vaikka pesu-wc-istuininnovaatio otettiin Euroopassa vaimeasti vastaan, se yleistyi nopeasti japanilaisissa kotitalouksissa. Vuosien ajan peseviin wc-istuimiin käytetyn tutkimustyön ansiosta Geberit on onnistunut jatkuvasti kehittämään ja parantamaan tekniikoitaan. Tämä on johtanut tuotteisiin, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen mukavuuden, kätevyyden, muotoilun ja laadun – ja jotka ovat ilahduttaneet asiakkaita kaikkialla maailmassa 45 vuoden ajan.

Tutustu AquaClean-pesu-wc-istuinten rikkaaseen historiaan.

Pesu-wc-istuimen tarinakuvina

Kun Geberit lanseerasi Geberella-pesu-wc-kannen vuonna 1978 ja vuotta myöhemmin vuonna 1979 pesu-wc-istuimen Geberit-O-Mat, eli Geberitin ensimmäisen WC-istuimen, jossa on integroitu pesutoiminto, ja yhdisti käytännöllisesti katsoen kaikki WC-istuimen ja bideen toiminnot, henkilökohtainen hygienia aiheutti hämmennystä kaikkialla maailmassa.

WC:n Japanilaisista, jotka ovat tunnettuja tiukoista puhtauteen ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvistä vaatimuksistaan, muodostui nopeasti tämän uuden tuotteen merkittävä kohderyhmä omassa maassaan. Vain muutamaa vuotta myöhemmin nämä innovatiiviset WC-istuimet löytyivät joka toisesta japanilaisesta kotitaloudesta. Euroopassa kesti kuitenkin jonkin aikaa, ennen kuin nämä älykkäät pesu-wc-istuimet löysivät tiensä kylpyhuoneisiin.

Geberit jatkoi pesukonseptin kehittämistä ja lanseerasi ensimmäisen seinään kiinnitettävän integroidun pesu-wc-istuimen Sveitsissä tuotemerkillä Balena. Se oli mahdollista myös yhdistää moderneihin asennusseinälaitteistoihin ja piilohuuhtelusäiliöihin täysin uuden ilmeen luomiseksi.

Geberit AquaCleanin tarinaTärkeät virstanpylväät