Geberit AquaClean hotelleissa | geberit.fi

Äärimmäistä puhtautta matkoillasi

Koe Geberit AquaClean hotelleissa

Geberit AquaClean Alba -pesu-wc-istuin

Yhä useammat hotellit eri puolilla Eurooppaa haluavat erottua joukosta tarjoamalla vieraille jotain erityistä ja ainutlaatuista. Kokonaisvaltaisen puhdas tunne jokaisen WC-käynnin jälkeen on olennainen osa kylpyhuonekokemusta. Geberit AquaClean -tuotteiden ansiosta hotellivieraat voivat nauttia poikkeuksellisesta puhtaudesta ja raikkaudesta myös oman kotinsa ulkopuolella.

Katso alta listä maista ja hotelleista joista löytyy AquaClean -pesu-wc-iistuin. Valitse matkokohteesi ja löydä täydellinen hotelli, jonka varusteluun kuuluu Geberitin ensiluokkaiset pesu-wc-istuimet.

Hotellit luottavat Geberit AquaClean -tuotteisiin

Lue, miten yli 500 ensiluokkaisessa hotellissa on käytössä Geberit AquaClean, jotta ne voivat tarjota vierailleen ensiluokkaisen mukavuuden ja hygienian. Katso video ja kurkista sisään valittuihin hotelleihin, jotka luottavat Geberitin pesu-wc-istuimiin.​

Etsi hotelli, jossa on AquaClean

Hotelleille

Geberitin myyntiedustajat vastaavat mielellään kysymyksiisi koskien uusia hotelliprojekteja

Haluatko, että hotellisi on yksi niistä hotelleista, jotka tarjoavat vierailleen Geberit AquaClean -pesu-wc-istuinten mukavuuden ja kätevyyden? Monet ovat jo tottuneet vedellä puhdistukseen omassa kulttuurissaan eivätkä haluaisi luopua siitä hotellissa majoittuessaan. Jotkut voivat pitää tätä ominaisuutta yhtenä lisätekijänä hotellivalintaa tehdessään.

Autamme sinua mielellämme rakennus- tai korjaushankkeidesi kanssa. Geberitin myyntiedustajilla on laaja asiantuntemus LV-tekniikasta. Valitsemalla Geberitin, valitset kumppanin, joka on sitoutunut toimittamaan poikkeuksellisen hyvää palvelua.

Ota yhteyttä Geberit-edustajaan ja keskustele lisää hotellisi pesu-wc-istuinvaihtoehdoista.

Kimmo Knaapila
Myyntijohtaja
+358 010 662 3515
kimmo.knaapila@geberit.com

Nosta hyvinvointia lisäävien laitteiden tasoa

Paranna hotellivieraidesi hyvinvointia ja tarjoa heille enemmän luksusta kylpyhuoneeseen tuotteilla, jotka edistävät hyvinvointia.

Paranna hygieniaa

Nosta hotellisi hygieniataso huipputasolle ja ylitä vieraidesi alati kasvavat odotukset huolimatta siitä, onko pesevän wc-istuime ominaisuudet heille jo entuudestaan tuttua vai kokevatko he sen nyt ensimmäistä kertaa.

Tee vaikutus

Mainosta hotellisi ensiluokkaisia ominaisuuksia tarjoamalla hotellivieraillesi majoitusvaihtoehdoksi huoneita, joissa on pesu-wc-istuin. Se voi todella olla ratkaiseva tekijä hotellivalinnan tekemisessä.

Hyödynnä monipuolinen kokonaispaketti

Geberit tarjoaa sinulle korkealaatuiset tuotteet, vaivattoman ylläpidon ja luotettavan kumppanin tuen.