Vain vesipuhdistaa huolella

Hellävaraisimpana ja perusteellisimpana puhdistuskeinona vesi on paras vaihtoehto tavoitellessamme maksimaalista puhtautta. Erilaiset jokapäiväiset tilanteet korostavat vettä luotettavimpana resurssina, olipa kyse sitten lian poistamisesta, esineiden palauttamisesta entiseen loistoonsa tai yksinkertaisesti itsemme puhdistamista. Tämä tekee vedestä luonnollisimman ja tehokkaimman puhdistuskeinon, joka on olemassa.

Mitä sinä valitsisit?
Puhdistaisitko likaisen autosi vain pienellä määrällä kuivaa paperia? Puhdistaisitko astiasti paperilla? Putsaisitko lian paperilla vai vedellä? Arkipäivän tilanteet havainnollistavat kuinka tärkeää vesi on puhdistuksessa.

Vain vesi puhdistaa huolella

Tunnet olosi puhtaammaksi

Koe täydellinen puhtauden ja raikkauden tunne jokaisen WC-käynnin jälkeen.

Hellävarainen iholle

Vedellä puhdistaminen on luonnollinen, rauhoittava ja hellävaraisempi vaihtoehto ihollesi.

Trendin mukaisesti

Vedellä puhdistamisen painoarvo on kasvanut merkittävästi viime vuosina – erityisesti wc-käynnin jälkeen.

Parempi henkilökohtainen hygienia

Terveyden suhteen ei kannata tinkiä henkilökohtaisen hygienian käytännöistä. Puhdas vesi on paras tapa huolehtia kehosi tarpeista.

Pesu-wc-istuimetParasta henkilökohtaiseen hygieniaasi

Kuten käsien pesu, mutta peppua varten

Tietenkin peset kätesi WC-käynnin jälkeen, mutta entä intimialueiden pesu? Eikö olisi puhtaampaa ja hellävaraisempaa käyttää vettä myös intiimialueiden pesuun sen sijaan, että puhdistamme itsemme kuivalla paperilla? Geberitin pesu-wc-istuimet puhdistavat sinut yhdellä napin painalluksella lämpimällä pesulla, jotta intiimialueesi pysyvät yhtä puhtaana kuin kätesi.

Tutustu erikoislääkärin haastatteluun pesu-wc-istuimista lääketieteen näkökulmasta ja saat tietää miksi kannattaa valita pesu-wc-istuin.
Haastattelut löytyvät täältä