Helppo puhdistaahuuhtelukaulukseton Rimfree®- wc-istuin

Geberit asettaa huuhtelukauluksettomilla Rimfree®-wc-posliineillaan nykyaikaisen standardin hygienialle ja hoidon helppoudelle. Perinteisten wc-istuimien huuhtelukaulukset alusta on vaikea puhdistaa. Sen lisäksi huuhtelukauluksettomat wc-istuimet eivät tarjoa piilopaikkoja bakteereille. Geberitin innovatiivinen huuhtelutekniikka, johon sisältyy huuhtelujakaja, takaa myös pienellä huuhtelumäärällä koko pinnan kattavan, dynaamisen huuhtelun ja vähentää puhdistuksen tarvetta. Rimfree®-wc-istuimet löytyvät kylpyhuonesarjoissa Geberit Acanto, Geberit Smyle, Geberit iCon ja Geberit Xeno².

Geberit KeraTect® -erikoislasite helpottaa myös puhdistusta. Se tekee posliinin pinnan lähes huokosettomaksi ja äärimmäisen sileäksi, mikä tarkoittaa, ettei lika pääse kertymään myöskään wc-istuimen ulkopuolelle ja helpottaa näin puhtaana pitämistä.

Lue lisää KeraTect®-erikoislasitteesta
Geberit-wc-ratkaisut yhdellä silmäyksellä

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet puhtaampaan kylpyhuoneeseen