SuihkutilatElegantteja ja ajattomia ratkaisuja

Täydellinen suihkutila jokaiseen kylpyhuoneeseen

Olitpa sitten valmistautumassa päivään tai iltaan, Geberitiltä löydät aina oikean suihkuratkaisun kylpyhuoneeseesi. Ajaton muotoilu, helppo puhdistus ja hydraulisesti optimoitu viemäröinti ovat keskiössä kaikissa tuotteissamme.

Tasalattiasuihkut tarjoavat liikkumisvapautta ja mahdollistavat esteettömyyden suihkualueelle. Houkutteleva muotoilu, helppo puhdistus ja innovatiivinen vedenpoistotekniikka ovat kaikkien suihkujemme keskiössä. Olipa kyseessä joustavasti asennettavat suihkukaivot, seinäkaivot tai klassiset lattiakaivot saumattoman kylpyhuoneen suunnittelun takaamiseksi, löydät varmasti täydellisen suihkuratkaisun kylpyhuoneeseesi. Näillä innovatiivisillä ratkaisuilla, kaikki elementit ovat täydellisesti koordinoituja sekä ulkonäön että toimivuuden osalta.

Miksi valita Geberit-suihkuratkaisu?

Esteetön kylpyhuone

Suihkuseinän asentaminen suihkutilaan edesauttaa esteetöntä pääsyä tilaan.

Erilaiset mallit

Erilaisia muotoja, materiaaleja ja viemäröintimalleja, jotka sopivat jokaiseen estetiikkaan.

Hygieeninen muotoilu

Käytännöllisen kampamaisen hiussihdin ansiosta linjakaivot on helppo puhdistaa.

Walk-in-suihkut parantavat esteettömyyttä

Suihkuseinä suihkutilassa lisää avaruutta kylpyhuoneeseen.

Tasalattiasuihkumme poistavat eri tasojen tarpeen kylpyhuoneessasi. Avoin muotoilu ei ainoastaan luo tilan tuntua, vaan varmistaa myös saumattoman integroinnin kylpyhuoneen yleiseen estetiikkaan. Selkeillä linjoilla ja yksinkertaisilla muodoilla kylpyhuoneesi huokuu tyyliä ja nykyaikaisuutta.

Suihkuseinien asentaminen suikutilaan tuovat esteettömyyttä ja avaruutta suihkutilaan. Kun ylimääräisiä reunoja ja raameja ei ole, on suihkutilan puhidstaminen myös helpompaa. Lattiamyötäisen linjakaivon ansiosta, tilaan saadaan tyyliä ja parempaa hygieniaa, sillä linjakaivojen suihkukourut on helppo puhdistaa.

Seinään upotettava seinähylly

Upotettava -suihkuhylly

Geberitin valikoimasta löytyy myös seinään upotettava suihkuhyllyratkaisu, joka ei pelkästään säästä tilaa vaan on myös tyylikäs.

Seinään upotettava suihkuhyllyratkaisuun voidaan asentaa myös liukuva peiliovi, jonka suunnan voi valita avautumaan joko oikealle tai vasemmalle. Peilin voi kohdistaa pysty- tai vaakatasossa ja siinä on peili molemmilla puolilla.

Suihkuhyllyratkaisu sopii yhteen Geberit ONE -kylpyhuonetuotesarjan kanssa.

Tutustu tuotteeseen täällä

Isojen laattojen jalinjakaivojen suosio kasvaa

Suihkukouru ja kampamainen hiussihti

Isot laatat ja selkeät linjat kylpyhuoneissa ovat tulleet yhä suositummaksi vaihtoehdoksi kylpyhuoneen suunnittelussa. Tasalattiaisiin suihkutiloihin tarkoitetuista ratkaisuistamme löytyy hyvin yksilöllisiä vaihtoehtoja täyttämään jokaisen tarpeen.

Tässä hyvänä vaihtoehtona tulee Geberitin suihkutilaan asennettava linjamuotoinen Geberit CleanLine -suihkukouru, jonka asentaminen on helppoa. Tarvitset vait kaivo-osan ja suihkukourun. Suihkukouru asennettaan laatoitusvaiheessa saneerauslaastia käyttäen, eikä laatan tarkka paksuus tarvitse olla tiedossa asennus tai tilausvaiheessa. Suihkukouru voidaan myös katkaista asennuksen aikana oikeaan pituuteen helposti käyttämällä esimerkiksi rautasaa tai kulmahiomakonetta.

Suihkukourussa on irrotettava kampamainen hiussihti, joka estää vesilukon tukkeutumisen ja tekee puhdistuksesta helppoa.Hiussihti kaappaa irronneet hiukset ja lian, ja se on helppo irrottaa puhdistuksen ajaksi.

CleanLine -suihkukouruvalikoimasta löytyy paljon eri värejä ja tyylikkäitä malleja jokaiseen kylpyhuoneeseen sopivaksi.

Lataa CleanLine-opas

Hygieeniset suihkuratkaisut kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin

Löydä inspiraatiota kylpyhuoneeseesi

Inspiraatiotyökalumme auttaa sinua löytämään hyödyllisiä toimintoja kylpyhuoneeseen ja helpottaa laatimaan listan toiveistasi unelmien kylpyhuoneen rakentamiseksi.

Etsitkö ideoita uuteen kylpyhuoneeseen? Oletpa rakentamassa uutta, saneeraamassa vanhaa kylpyhuonettasi tai vain päivittämässä vanhoja kalusteita: muutaman kysymyksen avulla inspiraatiotyökalumme antaa sinulle sopivia ideoita kylpyhuonettasi varten. Ota muutama minuutti aikaa – se kannattaa! Lopuksi saat itsellesi sitoumuksetta sähköpostiin listauksen valinnoistasi.

Löydä innostavia muotoiluja ja innovatiivisia toimintoja luodaksesi unelmiesi kylpyhuoneen. Käytä inspiraatiotyökalua valitaksesi toiminnot, joista pidät ja tarvitset kylpyhuoneeseesi. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset tuotteista tai ratkaisuista lisätietoa.

SuihkuratkaisutKaikki tuotteet ja tiedot löytyvät tuotetiedoista

Usein kysytyt kysymykset suihkutiloista

Mistä voin ostaa Geberitin suihkutiloihin sopivia tuotteita?

Geberitin suihkutilaan sopivia tuotteita myydään paikallisella jälleenmyyjäliikkeelläsi. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja tutustu jälleenmyyjän näyttelytilaan.

Etsi lähin jälleenmyyjä ja näyttelytila