Geberit Wc-ratkaisut Täydellinen huuhtelutekniikan ja wc-istuimen yhdistelmä

Jos etsit wc-istuinta, jossa on erinomainen huuhteluteho, se on helppo pitää puhtaana, siinä on tyylikäs muotoilu, ja joka sisältää keskimääräistä paremman takuun, valintasi on silloin Geberit-wc-ratkaisut.

Geberit wc-ratkaisut on optimaalinen Geberitin piilohuuhtelusäiliön ja wc-istuimen yhdistelmä, joka tarjoaa merkittäviä etuja sekä loppuasiakkaille että LV-asentajille. Tämän vaikuttavan järjestelmän tehokas ja tarkka huuhtelu, nopea asennus ja varaosien pitkä saatavuustakuu varmistavat sen, että asiakkaat voivat hyötyä järjestelmän tarjoamista eduista monien vuosien ajan. Tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan yhdestä paikasta, jotta voimme olla varmoja, että olet täysin tyytyväinen wc-istuimeesi pitkällä aikavälillä

Miksi kannattaa valita Geberit wc-ratkaisut? Edut

Parempi huuhteluteho

Geberit piilohuuhtelusäiliön kanssa käytettynä TurboFlush-huuhtelutekniikka tarjoaa erinomaisen huuhtelutehon

Helppo pitää puhtaana

Huuhtelukauluksettomat Rimfree®-wc-istuimet on helppo pitää puhtaana, kun lika ei kerry perinteisen huuhtelukauluksen alle. Helposti irrotettava istuinkansi helpottaa myös puhdistusta kuten myös Geberit KeraTect® -erikoislasite.

Tyylikästä muotoilua

Valitse juuri sinun tyyliisi sopiva huuhtelupainike useasta eri mallista, pinta- ja värivaihtoehdosta.

Erinomainen laatu

Testaamme tuotteitamme laajasti, jotta voimme tarjota sinulle pitkäikäisiä tuotteita, joihin on myös saatavana varaosia pitkään.

Jopa 10 kertaa parempi huuhteluteho Ihanteellinen WC-huuhtelutekniikan ja WC-istuimen yhdistelmä

Sen varmistamiseksi, että wc-istuin huuhtoutuu perusteellisesti, tarvitaan muutakin kuin vettä. Loppujen lopuksi tärkeää on se, kuinka suurella voimalla vesi johdetaan huuhtelusäiliöstä wc-istuimeen ja kuinka tarkasti vesi ohjataan wc-kulhon läpi, jotta wc-istuimen kaikki sisäpinnat huuhdellaan perusteellisesti ja puhtaasti.

Geberit kehittää wc-ratkaisuja, jotka optimoivat jokaisen vesipisaran piilohuuhtelusäiliöstä wc-kulhoon ja sieltä putkistoon. Uuden Acanto seinä-wc-kulhon optimaalinen muotoilu on suunniteltu muuntamaan piilohuuhtelusäiliön tuottama energia mahdollisimman tehokkaaksi huuhteluksi. Tämä ohjaa huuhteluveden voimakkaaseen pyörteeseen huuhtelukauluksettoman wc-keramiikan läpi. Veden virtaaminen on tarkasti ohjattua, mahdollistaen täydellisen huuhtelun. Huuhteluteho on jopa 10 kertaa parempi kuin kansainvälisten standardien määritykset vaativat. Huuhtelu on myös erittäin hiljainen.

Parempaa huuhtelutehoa Geberitin TurboFlush-huuhtelutekniikalla

Kehitämme jatkuvasti wc-istuimia asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tärkeä osa kehitystyötä tehdään omassa saniteettitilalaboratoriossamme. Teemme Geberitillä tarkkoja analyysejä huuhteluveden virtauksesta wc-istuimissamme, jotta pystymme jatkuvasti optimoimaan huuhtelutehoa. Aiempaakin tehokkaampi wc-huuhtelu Geberit TurboFlush edustaa luotettavaa wc-kulhon puhtautta

Wc-kulhon sisäpinnan optimaalisen muotoilun ansiosta vettä voidaan ohjata tarkasti ja tehokkaasti koko kulhon pinnalla tehokkaan huuhtelun varmistamiseksi. Teimme peräti kolmetoista erilaista huuhtelutestiä omassa saniteettitilalaboratoriossamme, ja tulokset osoittavat, että huuhtelutehomme on yksinkertaisesti erinomainen.

Pitkä varaosien saatavuustakuu testattua laatua

  • Varaosia saatavana 50 vuoden ajan: Geberit takaa 50 vuoden varaosien saatavuuden kaikille piiloasennussäiliöiden ja huuhtelupainikkeiden vaihdettavissa oleville mekaanisille osille pois lukien elektronisten tuotteiden erityistoiminnot (kuten hygieniahuuhtelutoiminto ja DuoFresh). Tämä tuo pitkäaikaista varmuutta, kun seinä-wc:n asennus tehdään seinän sisään.

Helposti puhdistettavat pinnat lisäominaisuuksien ansiosta

Irrotettava WC-istuinkansi mahdollistaa Acanto-WC-istuimen helpon puhdistuksen

Wc-istuimen puhdistus ei ole koskaan ollut näin helppoa. Geberitin huuhtelukauluksettoman wc-istuimen, helposti irrotettavien wc-istuinkansien ja uskomattoman tasaisen KeraTect® -erikoislasitteen ansiosta wc-istuimesi on hetkessä hehkuvan puhdas.

Laaja valikoima huuhtelupainikkeita Jokaisen makuun löytyy täydellinen vaihtoehto

Geberit Sigma70 -huuhtelupainikkeen pintavaihtoehdot

Tutustu erilaisten huuhtelupainikkeidemme koko valikoimaan. Valitse laajan valikoimamme malli-, materiaali- ja värivaihtoehdoista itsellesi sopivin huuhtelupainike oman kylpyhuoneesi ja tyylisi mukaan.

Kylpyhuone on helppo muuttaa hetkessä omaksi tyylikkääksi rentoutumisen keitaaksi.

Tutustu huuhtelupainikkeisiimme

40 % nopeampi asennus kuin aiemmilla kiinnitystavoilla

Asentaja asentaa Geberit wc-istuinjärjestelmä, joka koostuu Geberit Sigma -piilohuuhtelusäiliöstä ja Geberit Acanto wc-istuimesta

Innovatiivinen ja helppo asennustekniikka tarkoittaa 40 prosenttia nopeampaa kokonaisasennusaikaa verrattuna vanhoihin kiinnitystapoihin.

Miten tämä on mahdollista?

  • Suurimmaksi osaksi ilman työkaluja tehtävän asennuksen ansiosta
  • Yksinkertaisen EFF3-kiinnitystekniikan ansiosta (EFF = Easy Fast Fixing)
  • Seinä-wc-elementin näppärä korkeuden ja syvyyden säätö

Tutustu Geberit Duofix -ratkaisuun

Geberit wc-ratkaisua koskevat usein kysytyt kysymykset

Mistä voin ostaa Geberit wc-ratkaisun?

Anna ammattilaistemme kertoa sinulle eri wc-istuinrattkaisuista ja esitellä sinulle asiaankuuluvat tuotteet. Kumppanimme auttavat mielellään.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Tutustu samankaltaisiin tuotteisiin