Geberit DuofixAsennusseinien yleisratkaisu

Itsekantavat asennusseinäelementit uusiin ja kunnostettaviin kohteisiin

Geberit Duofix – asennusseinäjärjestelmä

Geberit Duofix -tuotesarjassa on laaja valikoima universaaleja ja itsekantavia asennuselementtejä. Kevyisiin väliseiniin asennettavia elementtejä on saatavana kaikille laitteille. Asennuselementit sopivat asennettavaksi väliseiniin, kevytrakenteisten tukiseinien sisäverhouksen alle sekä huoneenkorkuisiin ja matalampiin asennusseinärakenteisiin. Niitä voi käyttää uudisrakentamisessa ja saneerauskohteissa.

Geberit Duofix -asennuselementit sopivaan liitäntään

Geberit Duofix -asennuselementti – saniteettikalusteiden yleisratkaisu kuivarakentamisessa

Yli 200 vaihtoehdosta koostuvissa Geberit Duofix -asennuselementeissä on sopiva tuote lähes jokaiseen kuviteltavissa olevaan kohteeseen. Näin wc-istuinten, urinaalien, pesualtaiden, automaattihanojen ja seinäviemärien asennus käy käden käänteessä.

Sopivia väliseinäratkaisuja lähes kaikkiin tilanteisiin

Geberit Duofix tarjoaa sopivat ratkaisut asennukseen työmaalla. Lisäksi Geberit Duofix -järjestelmäkiskot ja -tolpat mahdollistavat kokonaisten Geberit Duofix -elementtiseinien pystyttämisen. Siksi ne täyttävät käytännössä kaikki standardi- ja erikoisvaatimukset.

Geberit GIS/Duofix -laskentatyökalu

Geberit GIS/Duofix laskentatyökalu

Suunnittele helposti tarpeidesi mukainen asennusseinä wc-istuimelle, pesualtaalle ja muille tarvitsemillesi kylpyhuonekalusteille Geberit Duofix -kiskojärjestelmällä. Laskentatyökalumme avulla saat sekä listaukset tarvittavista materiaaleista sekä esim. tiedot kiskojen pituuksista asennukseen.

Siirry tästä laskentatyökaluun.

Videot

Yksittäisen Geberit Duofix -seinä-wc-elementin asennus

Katso miten helppoa on asentaa seinä-wc.

GEBERIT DUOFIX -SEINÄ-WC-ELEMENTIN ASENNUS KISKOJÄRJESTELMÄÄN

Katso miten voit rakentaa helposti väliseinän Geberit-asennuskiskojen avulla.

Katso tekniset tiedot Geberit Duofix -ratkaisuistatuotetietojen takaa