Geberit ProSovellus Android- ja iOS-laitteisiin

Ammattilaiset on mukanaan matkapuhelimessaan kaikki tietoa, mitä Geberit tarjoaa. Sen mahdollistaa Geberit Pro -älypuhelinsovellus, joka tarjoaa mm. asentajille paljon hyödyllisiä tietoja ja ohjeita.

Yleiskatsaus sovelluksen toimintoihin

Tuotetunnistin

Toiminto tunnistaa kaikki piilohuuhtelusäiliöt vuodesta 1964 ja urinaalihuuhtelulaitteet vuodesta 1983 alkaen.

Tuotetunnistimella saat käden käänteessä selville, mikä piilohuuhtelusäiliö seinän taakse on asennettu. Se tunnistaa kaikki Geberit-piilohuuhtelusäiliöt vuodesta 1964 tähän päivään. Kun tuote on tunnistettu, kaikki piilohuuhtelusäiliön varaosat tai muunnossarjat voidaan katsoa suoraan Geberit Pro -sovelluksesta.

Skanneri

QR-koodin ja viivakoodin lukulaite linkittyy suoraan muihin tuotetietoihin, kuten asennusohjeisiin, varaosatietoihin ja muihin tuotekuvauksiin.

Tuotekuvasto

Aina mukana ja käyttövalmiina. Selaa vaivattomasti ja nopeasti yleisluetteloa ja löydä heti tarvittavat tuotetiedot, asennusohjeet jne.

Varaosat

Oikeat varaosat on helppo hakea esiin, kun koko Geberit-varaosaluettelo on aina käytettävissä. Sopivat varaosat löytyvät nopeasti, ja ne voi tilata varaosanumeron avulla.

Kirjanmerkki

Voit asettaa omia kirjanmerkkejä. Omien kirjanmerkkiesi avulla voit hakea näyttöön nopeasti ja helposti usein käytetyt sisällöt, kuten tuotteet, dokumentit tai videot.

Kohokohta: Tuotetunnistin – kaikki piilohuuhtelusäiliöt alkaen vuoden 1964 malleista ja urinaalihuuhtelulaitteet alkaen vuoden 1983 malleista

Asentaja saa muutamalla sormen liikkeellä ja tuotetunnistimen avulla selville, mikä piilohuuhtelusäiliö tai urinaalihuuhtelulaite seinään on asennettu. Toiminto tunnistaa kaikki Geberit-piilohuuhtelusäiliöt vuodesta 1964 ja kaikki urinaalihuuhtelulaitteet vuodesta 1983 tähän päivään. Käyttäjän ei tarvitse tehdä muuta kuin syöttää tuotteen tyypillisimmät ominaisuudet. Kun tuote on tunnistettu, kaikki varaosat tai muunnossarjat voidaan hakea esiin suoraan sovelluksesta.