PiilohuuhtelusäiliötHuuhtelutekniikan mittapuu

Modernin kylpyhuoneasennuksen klassikko

Seinään asennettu Geberit-piilohuuhtelusäiliö

Geberit-piilohuuhtelusäiliöt ovat modernin kylpyhuoneasennuksen klassikoita, ja niitä on asennettu yli 50 vuoden aikana miljoonittain ympäri maailmaa. Ne ovat tunnettuja luotettavuudestaan. Jokaisen huuhtelusäiliön tiiviys testataan ennen toimitusta.

50 vuoden varaosien saatavuustakuu: Geberit takaa 50 vuoden varaosien saatavuuden kaikille piiloasennussäiliöiden ja huuhtelupainikkeiden vaihdettavissa oleville mekaanisille osille pois lukien elektronisten tuotteiden erityistoiminnot (kuten hygieniahuuhtelutoiminto ja DuoFresh) Tämä tuo pitkäaikaista varmuutta, kun seinä-wc:n asennus tehdään seinän sisään.

Geberit Sigma -piilohuuhtelusäiliön (12 cm) ison huuhtelun veden määrä voidaan rajoittaa jopa 4,5 litraan. Se on siis esimerkillinen vedenkulutuksen suhteen, minkä ansiosta säiliö on saanut jatkuvasti parhaita WELL-merkin luokituksia.

Valmiina tulevaisuuden kylpyhuonetta varten

Geberit-piilohuuhtelusäiliö ja vesiliitännän suojaputki

Geberit-WC-asennuselementeissä on suojaputki Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimen vesiliitäntää varten. Näin voit jälkiasentaa vedellä puhdistavan Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimen milloin tahansa. Duofix Sigma -seinä-wc-asennuselementissä on lisäksi yhteensopivuus hajuja suoraan wc-kulhosta keräävän ja poistavan Geberit DuoFresh -hajunpoistotoiminnon kanssa.

Varustettu joka tilanteeseen

Saatavana on laaja valikoima Geberit-huuhtelupainikkeita ja luotettavia Geberit-asennuselementtejä seinäasennusta varten. Valittavana on kolme eri asennuskorkeudetta, ja huuhtelumekanismi voidaan asentaa joko eteen tai matalissa asennuskorkeuksissa myös säiliön päälle. Jotta kaikki osat varmasti sopivat yhteen, Geberit-huuhtelupainikkeilla on sama nimi kuin niihin sopivilla piilohuuhtelusäiliöillä.

Geberit Sigma -piilohuuhtelusäiliö

Geberit Sigma -piilohuuhtelusäiliö

  • Rakennekorkeus 112 cm
  • Huuhtelu edestä
  • Saatavana esteettömänä ja korkeussäädöllä
  • Hajunpoistotoiminto lisävarusteen
  • Sopii Geberit-etähuuhtelupainikkeiden kanssa
Geberit Omega -piilohuuhtelusäiliöt

Geberit Omega -piilohuuhtelusäiliö

  • Eri rakennekorkeudet 112, 98 ja 82 cm lisäävät joustavuutta
  • Huuhtelu edestä
  • Rakennekorkeuksissa 82 ja 98 cm huuhtelupainike voidaan asentaa myös säiliön päälle
  • Erittäin pienet huuhtelupainikkeet
  • Sopii Geberit-etähuuhtelupainikkeiden kanssa

Edistys on paikoillaan pysymisen vihollinen

Geberit-hygieniahuuhtelulaite toimii intervallisesti ja voidaan asentaa kaikkiin Geberit Sigma 12 cm -piilohuuhtelusäiliöihin.

Hygieniahuuhtelun asentaminen jälkikäteen

Intervallisesti toimiva Geberit-hygieniahuuhteluyksikkö tarjoaa edullisen ja tilaasäästävän ratkaisun käyttövesihygienian ylläpitoon. Se takaa kylmän veden vaihtumisen ja se voidaan asentaa joko heti uusiin kohteisiin tai jälkikäteen vanhempiin kohteisiin kaikkiin Geberit Sigma 12 cm -piilohuuhtelusäiliöihin helposti.

PiilohuuhtelusäiliötKATSO GEBERIT-PIILOHUUHTELUSÄILIÖIDEN TEKNISET TIEDOT tuotetietojen takaa