Geberit GISYksinkertainen liitäntäjärjestelmä

Työkaluton ja monipuolinen

Esivalmistettu Geberit GIS -elementtiseinä

Geberit GIS -järjestelmän tukijärjestelmästä, asennuselementeistä ja paneloinnista valmistuu hetkessä kokonainen saniteettiseinä laatoitettavaa pintaa myöten. Yksi henkilö voi toteuttaa koko asennuksen tukijärjestelmän työkaluttoman liitäntätekniikan ansiosta. Geberit GIS kompensoi kätevästi rakennustoleransseja.

Seinä-WC:n Geberit GIS -elementti

Asiakkaat odottavat kylpyhuoneen suunnittelulta ja toteutukselta tilankäytön vapautta, töiden nopeaa etenemistä ja kustannustehokkuutta. Geberit GIS -asennusjärjestelmän täydellisesti yhteensopivista komponenteista voidaan valmistaa mittatilaustyönä taloudellisia ratkaisuja kaikenlaisiin asennusseiniin tai massiivirakenteisiin aina kylpyhuoneremonteista uudiskohteiden saniteettitilojen rakentamiseen.

Geberit GIS -asennuselementit kaikille laitteille

Geberit GIS automaattihanoihin
Geberit GIS urinaaleihin
Geberit GIS suihkuihin

Geberit GIS -valikoimassa on elementtejä seinä-WC-istuimiin ja Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimiin sekä Geberit DuoFresh -hajunpoiston liitäntään. Lisäksi saatavana on seinähanojen ja seinäviemärillä varustettujen suihkujen Geberit GIS -elementtejä. Saatavana on myös pesualtaiden, urinaalien ja bidee-istuimien Geberit GIS -elementtejä sekä esteettömän kylpyhuoneen tukikahvojen asennuslevyjä.

Saniteettiasennusten vaivaton esivalmistus

Esivalmistettu Geberit GIS -elementtiseinä

Geberit GIS -asennusjärjestelmä voidaan esivalmistaa, minkä ansiosta saniteettiasennus on nopeaa, helppoa ja taloudellista. Mikä siinä on erityistä: Siinä on sisäänrakennettu palo- ja äänieristys – koko järjestelmä on siis jo valmiiksi tehokkaasti äänieristetty.

Geberit GIS -elementtejä voidaan käyttää niin uudisrakennuksissa kuin kunnostuskohteissakin.

  • Sopii ihanteellisesti esivalmistukseen
  • Soveltuu joustavasti kaikkiin rakennustilanteisiin
  • Uudisrakennuksiin, modernisointiin ja korjauksiin
  • Yksilöllinen tilankäyttö: matalarakenteiset, huoneenkorkuiset ja saarekemalliset ratkaisut
  • Taloudellinen vähäisen asennustyön ja helpon varastoinnin ansiosta

Geberit GIS/Duofix -laskentatyökalu

Geberit GIS/Duofix -laskentatyökalu

Suunnittele helposti tarpeidesi mukainen asennusseinä wc-istuimelle, pesualtaalle ja muille tarvitsemillesi kylpyhuonekalusteille Geberit GIS-järjestelmällä. Laskentatyökalumme avulla saat sekä listaukset tarvittavista materiaaleista sekä esim. tiedot kiskojen pituuksista asennukseen.

Siirry tästä laskentatyökaluun.

Katso tekniset tiedot Geberit GIS -järjestelmästätuotetietojen takaa