Mukavuusvalo

Monien ihmisten pitää käydä yöllä WC:ssä. Mutta törmäily huonekaluihin ja kattovalon sytyttäminen unisena eivät ole miellyttäviä. Kirkas valo voi jopa häiritä uudelleen nukahtamista herättämällä liikaa ja vähentämällä melatoniinin tuotantoa.

Herätyskello yöpöydällä

Ratkaisu

Parasta olisi, jos ei tarvitsisi sytyttää kirkasta kattovaloa ollenkaan yöllisillä wc-käynneillä vaan käyttää vain himmeää valaistusta. Tässä Geberitin LED-mukavuusvalo tulee avuksi. Miellyttävä valojuova syttyy lähestymissensorin avulla. Tämä toiminto löytyy kolmesta eri Geberit-tuotteesta:

Geberit DuoFresh -hajunpoistomoduulista, joka voidaan asentaa melkein minkä tahansa Sigma-huuhtelupainikkeen kanssa, Geberit Monolith Plus -wc-moduulista ja Geberit AquaClean Mera -pesu-wc-istuimesta – kaikki kolme tuotetta eivät vain tuota pehmeää valoa vaan ne myös varmistavat raikkaan ilman WC-tilassa integroidun hajunpoistotekniikan ansiosta.

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet lisäämään käyttömukavuutta kylpyhuoneessa