Pienen 4 m²:n kylpyhuoneen suunnittelu

Mielipiteet siitä, kuinka suuri pieni kylpyhuone voi olla, vaihtelevat. Alueesta ja rakentamisstandardeista riippuen 4 neliömetriä voidaan yleensä pitää pienenä kylpyhuoneena. Moderni minikylpyhuone, jossa on kaikki olennaiset osat, voidaan suunnitella tänne ongelmitta. Siihen kuuluu wc-istuin, pesutila, suihku tai vaihtoehtoisesti kylpyamme.

Kaunis muotoilu on mahdollista myös 4 m²:llä

Pieni kylpyhuone Geberitin tuotteilla

Jos se toimii suuressa mittakaavassa, se toimii myös pienessä mittakaavassa. Laadukkaat materiaalit ja laattojen ja seinien värit täyttävät tehtävänsä myös pientä kylpyhuonetta suunniteltaessa.

Kun valitset väriä pieneen, vain 4 neliömetrin huoneeseen, kirkkaat värit tuovat raikkauden tunnetta, kun taas tummat värit ovat kodikkaampia.

Minimalistista tyyliä suositellaan kaikille, jotka haluavat saada kaiken irti 4 m²:n kylpyhuoneestaan - tämä lisää siisteyttä, helpottaa siivousta ja takaa myös mielenrauhan.

PIENEN 4 M²:N KYLPYHUONEEN SUUNNITTELUN HAASTEET

Moderni kylpyhuone Acanto WC:llä ja Acanto -pesualtaalla

Pientä kylpyhuonetta suunniteltaessa on ensisijaisen tärkeää, että käytettävissä oleva rajallinen tila käytetään optimaalisesti. Jos esimerkiksi kylpyhuoneen ovi aukeaa sisäänpäin, menetetään lisää käyttökelpoista tilaa.

WC:n, pesutilan ja suihkun sijoittelu on siis ratkaisevan tärkeää. Ne olisi järjestettävä niin, että kulkeminen kylpyhuoneessa on helppoa. Liukuovi on vaihtoehto, jolla voidaan luoda lisää tilaa. Jos pienessä kylpyhuoneessa on suorakulmainen pohjaratkaisu, kylpyamme tulisi sijoittaa huoneen päätyyn.

Nämä Geberit-kalusteet sopivat 4 m²:n kylpyhuoneeseen.

Geberit kylpyhuonekalusteet soveltuvat myös silloin, kun tilaa on rajoitetusti, olipa kyse sitten pesupaikasta, suihkutilasta, WC-istuimesta tai koko kylpyhuoneesta. Kun tilanne on todella tiukka, tarvitaan ideoita, jotka luovat enemmän tilaa kylpyhuoneeseen.

Suosittelemme erityisesti tutustumaan Geberit Renova- ja Smyle-kylpyhuonesarjojen pienikokoisiin kylpyhuonesarjoihin, täydelliseen iCon-kylpyhuonesarjaan sekä Geberit ONE -kylpyhuonesarjaan, jossa on suosittu ja toimiva muotoilu.

Geberit Renova vieras-WC
Pieni kylpyhuone (© @triner2 and @strandparken3)
Pieni kylpyhuone Geberit ONE -tuotteilla

Yleisiä kysymyksiä pientä kylpyhuonetta suunniteltaessa

UutiskirjeTilaa nyt

Pysy ajan tasalla


Uutiskirjeemme tarjoaa kiehtovia oivalluksia ja käteviä vinkkejä siitä, miten kylpyhuoneesi voi helpottaa elämääsi.

Kylpyhuonetuotteet, jotka lisäävät tilaa kylpyhuoneessa

Read similar posts