Kylpyhuone inspiraatioitaIdeoita kylpyhuoneen suunnitteluun

Geberit Option Round -valopeili ja Geberit AquaClean Alba -pesu-wc ovat moderneja ratkaisuja kylpyhuoneeseen.

Jokainen projekti alkaa ideasta. Näin on myös kylpyhuoneen rakentamisessa tai kunnostamisessa. Mutta entä jos nämä ideat eivät toteudu uudessa unelmakylpyhuoneessasi? Onneksi on paljon kauniita kylpyhuoneita, joita voi käyttää inspiraationa.

Olemme koonneet joitakin ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun, ja ne voivat tarjota inspiraatiota moderneihin kylpyhuoneisiin, pieniin kylpyhuoneisiin ja erilaisiin pohjaratkaisuihin. Ehkä jokin näistä kuvista näyttää juuri sen, mitä etsit unelmiesi kylpyhuoneesta. Hauskaa kylpyhuoneen suunnittelua!

Kylpyhuoneen suunnitteluTältä kylpyhuoneesi voisi näyttää

Vinkki: Kokeile inspiraatiotyökaluamme

Geberit inspiraatiotyökalu

Oletko juuri aloittamassa kylpyhuoneprojektia ja avoin uusille ideoille? Silloin Geberitin inspiraatiotyökalu on täydellinen ratkaisu! Käytä muutama minuutti klikkaillaksesi itsesi työkalun läpi. Kylpyhuonekuvien avulla voit selvittää, mistä pidät ja mikä on tärkeää. Tarjoamme ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun.

Uudet ideat syntyvät usein kesken suunnitteluprosessin. Tämä voi tapahtua esimerkiksi silloin, kun unelmien kylpyhuoneesta nähdään ensimmäinen visualisointi. Tälläisen prosessin luomiseen voi pyytää apua ammattilaisilta, sekä kerätä mahdollisimman paljon inspiraatiota eri lähteistä.

Olipa kyseessä suuri tai pieni - inspiroidu

Se, mitkä ideat ovat mahdollisia, riippuu tietenkin myös kylpyhuoneesi koosta ja pohjaratkaisusta. Eri puolilla maailmaa mielipiteet siitä, mitä pidetään suurena tai pienenä kylpyhuoneena, vaihtelevat. Siitä huolimatta kaikkiin pohjaratkaisuihin ja kokoluokkiin on olemassa vaihtoehtoja kodikkaan kylpyhuoneen suunnitteluun ja toimiviin asennuksiin.

Vuoden trendiväri: Peach Fuzz ja Geberit AquaClean Alba -pesevä wc

Kylpyhuonetrendit vuodelle 2024

Nykyaikaisessa kylpyhuoneessa hyvän olon hetket ovat ensiarvoisen tärkeitä. Niitä ei luoda vain esteettisellä muotoilulla vaan myös älykkäällä tekniikalla. Tutustu kylpyhuoneen tuotteiden ja värien uusimpiin trendeihin vuonna 2024. Korostamme myös toiminnallisia näkökohtia ja näytämme, miten voit saada kylpyhuoneestasi kaiken irti älykkäiden järjestelmien avulla.

Tutustu vuoden 2024 kylpyhuonetrendeihin

Minimalistinen kylpyhuone

Minimalistinen kylpyhuone

Minimalismia kylpyhuoneessa suositellaan, kun tilaa on vähän. Jos sinulla ei ole alun perin paljon tavaroita, niitä ei tarvitse säilyttää.

Minimalistisesta muotoilusta ei kuitenkaan ole nyt tullut suosittua vain pienemmissä tiloissa, vaan se on nähtävissä myös elämäntapavalintana monissa erilaisissa kylpyhuoneissa eri puolilla maailmaa. Alkuperäinen ajatus on edelleen sama - keskittyminen olennaiseen. Voimme näyttää sinulle, mitä tämä tarkoittaa kylpyhuoneessa.

Minimalistinen kylpyhuone

Pesupaikka mustilla hanoilla ja kylpyhuonkalusteilla.

Mustat värit kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneen mustat korostukset ovat olleet suosittuja jo jonkin aikaa. Tämä ei ole mikään yllätys, sillä mustat tuotteet antavat voimakkaan vaikutelman, kun ne yhdistetään taitavasti ja niitä käytetään huomaamattomasti. Tunnettu arkkitehti Andrin Schweizer on suuri fani. Haastattelussaan hän kertoo, miten voit suunnitella kylpyhuoneesi tässä trendikkäässä värissä.

Ideoita kylpyhuoneeseen - mustat sävyt

Geberit iCon -kylpyhuonesarjan kalusteita

Puiset kylpyhuoneen kalusteet

Puiset kylpyhuonekalusteet luovat kylpyhuoneeseen kodikkaan ilmeen ja miellyttävän tunnelman. Tietyt asiat on otettava huomioon, sillä kylpyhuonekalusteet altistuvat voimakkaasti kosteudelle. Kerromme, mitkä puulajit sopivat erityisen hyvin kylpyhuonekalusteisiin ja miten niitä hoidetaan.

Mitä tulee ottaa huomioon puisten kylpyhuonekalusteiden suhteen

Pieni kylpyhuone Geberit Renova Compact -kylpyhuonesarjan tuotteilla.

Pienen kylpyhuoneen suunnittelu

Kylpyhuone ei yleensä ole asunnon tai talon suurin huone. Kylpyhuoneen keskikoko vaihtelee maittain. Yksi asia on varma: moderni minikylpyhuone on mahdollista toteuttaa myös vain 4 m²:llä. Toteutus on vielä varmempaa, kun tiedät, miten käytettävissä olevan rajallisen tilan voi hyödyntää täysimääräisesti.

Tarkastelemme kylpyhuoneen suunnittelun haasteita, tarjoamme inspiraatiota pieniin kylpyhuoneisiin ja vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin.

Suunnittele pieni kylpyhuone

Design your bathroom with Geberit

Geberit esitteet ja kuvastotLataa nyt

Geberit esitteet ja kuvastot
  • Löydä kaikki ideat ja inspiraatiot unelmiesi kylpyhuoneeseen
  • Kaikki Geberit-kylpyhuonesarjat yhdellä silmäyksellä
  • Kattavat kuvagalleriat inspiroivat luovia kylpyhuonesuunnitelmia
  • Tuotekatsaukset toimivat käytännön suunnittelun apuvälineenä viimeistä yksityiskohtaa myöten

Voit ladata esitteitämme ja kuvastojamme PDF-tiedostona suoraan koneellesi, tabletille tai puhelimeesi.

Lataa esitteet täältä

UutiskirjeTilaa nyt

Pysy ajan tasalla


Uutiskirjeemme tarjoaa kiehtovia oivalluksia ja käteviä vinkkejä siitä, miten kylpyhuoneesi voi helpottaa elämääsi.

Read similar posts