Ajaton kylpyhuone valkoisenaMitä sinun tarvitsee tietää

Kylpyhuone Geberit ONE - kalusteilla ja valkoisella keramiikalla (© Geberit)

Valkoisesta väristä on tullut olennainen osa kylpyhuonetta. Vaikka nykyään on saatavilla laaja valikoima värillisiä kylpyhuonekalusteita ja kylpyhuonekeramiikkaa, klassiselle ilmeelle on silti paljon tilaa. Lue alta vinkkejä ja saa inspiraatiota kylpyhuoneen suunnitteluun.

Asiantuntijan johtopäätös

“On vaikeaa suunnitella sävy sävyyn sopiva kylpyhuone, joissa kaikissa esineissä on sama valkoisen sävy“, sanoo Geberitin väri- ja materiaaliasiantuntija Martin Rohrer. Hän suosittelee: ”Paras valinta on ostaa kylpyhuonetuotteet yhdeltä valmistajalta tai yhdestä ja samasta kylpyhuonesarjasta – näin vältytään siltä, että esimerkiksi pesualtaan ja wc:n värit ovat eri sävyä – ja leikitellään kontrasteilla. Yhdistä puiset -tai eriväriset huonekalut valkoisiin kylpyhuonetuotteisiin. Mutta jos haluat sisustaa mahdollisimman paljon klassisella valkoisella sävyllä, voit lisätä värikkäitä elementtejä, kuten kylpyhuonetekstiilejä, tuodaksesi kylpyhuoneeseen lisää väriä. Tämä tarkoittaa, että pystyt tekemään joustavasti muutoksia, kun tulee uusia trendejä tai tyylimuutoksia.

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet toimivalla muotoilulla