Kylpyhuoneremontti: näin se onnistuu!

Mies ripustaa Geberit Option -peilin kylpyhuoneremontin aikana

Vietämme päivittäin keskimäärin jopa tunnin kylpyhuoneessa. Saniteettituotteita käytetään usein vuosikymmenien ajan, ja kylpyhuonekalusteet altistuvat korkealle kosteudelle. Siksi kannattaa panostaa hyviin varusteisiin ja luoda tila, jossa ihmiset viettävät aikaa mielellään ja viihtyvät.

Kerromme, kuinka kauan kylpyhuoneremontti kestää ja millaisia kustannuksia on odotettavissa. Lisäksi opastamme sinut askel askeleelta läpi remonttiprosessin ja tarjoamme sinulle hyödyllisiä asiantuntijavinkkejä kylppäriremppaa varten.

Kuinka kauan kylpyhuoneremontti kestää?

Haluatko remontoida kylpyhuoneesi ja mietit, kuinka kauan se kestää? Se riippuu hankkeesta.

Pehmeä remonttiRemontti uudella laatoituksellaPeruskorjaus
Pehmeässä remontissa vaihdetaan kylpyhuonekalusteet, posliinit ja hanat ja maalataan seinät tai katot. Laattoja ei kuitenkaan uusita eikä muitakaan rakenteellisia toimenpiteitä suoriteta.Kylpyhuonekalusteiden ja posliinien uusimisen lisäksi tehdään laatoitus-, hionta-, rappaus- tai maalaustöitä. Kylpyhuoneen pohjaratkaisu ja rakenne säilyvät kuitenkin ennallaan. Tämä tarkoittaa sitä, että WC-istuin ja pesuallas pysyvät samassa paikassa, eikä kylpyammetta korvata suihkulla tai päinvastoin.Kylpyhuoneen peruskorjauksessa rakenteisiin poraudutaan syvemmin. Seinä revitään auki, putkistot vaihdetaan koko tilassa ja viemärikalusteita siirretään. Näin voidaan toimia esimerkiksi silloin, jos haluat siirtää WC-istuinta tai pesuallasta huoneessa tai vaihtaa kylpyammeen suihkuun. Peruskorjauksessa on mukana myös muita ammattikuntia, kuten sähkö-, lämmitys- tai ilmanvaihtoasentajia.
Pehmeän remontin työt kestävät pääsääntöisesti 1–3 päivää.Tässä skenaariossa voit olettaa, että muunnostyöt kestävät noin 3–5 päivää.Peruskorjauksen voi odottaa kestävän 1–2 viikkoa.

Paljonko kylpyhuoneremontti maksaa?

Kustannukset riippuvat kylpyhuoneremontin laajuudesta, neliömetrien määrästä ja tuotteiden valinnasta. Lisäksi hinnat voivat vaihdella alueellisesti ja palveluntarjoajista riippuen. Taulukon ohjearvot antavat suuntaa.

Vaikka kyse on huomattavista summista, investointi uuteen kylpyhuoneeseen kannattaa, sillä kylpyhuoneen käyttöikä on keskimäärin 20–30 vuotta.

Vinkkimme: Missä kustannuksia voidaan säästää

Jos haluat remontoida kylpyhuoneesi, voit säästää rahaa erityisesti laajuuden ja laitevalikoiman avulla. Yksittäisten kylpyhuonekalusteiden ja posliinien vaihdolla kylpyhuoneelle saa uuden ilmeen ilman suuria rakenteellisia toimenpiteitä. Tuotevalikoima on myös ratkaiseva kustannustekijä: monet valmistajat tarjoavat laadukkaita tuotteita myös alemmassa hintaluokassa.

Tee vanhasta uutta: tältä näyttävät nykyaikaiset kylpyhuoneet

Onko sinun vaikea kuvitella kylpyhuoneesi uudessa valossa? Ehkäpä saat inspiraatiota eri maissa suoritettujen kylppäriremppojen ennen ja jälkeen -vertailuista.

Haasteina olivat muun muassa hyvin pieni tila, päivänvalon puute ja kaltevat katot. Kaikilla hankkeilla on yksi yhteinen piirre: remontin ansiosta käyttäjät voivat nyt nauttia ajattomasti muotoilluista hyvinvointikeitaista.

Miten kylpyhuoneremontti toteutetaan?

Kylpyhuone on päätetty remontoida. Mutta mistä aloittaa? Opastamme sinut läpi remonttiprojektin vaiheiden ja annamme vinkkejä.

Miten Geberit voi auttaa kylpyhuoneremontissa?

Mies tabletin kanssa valitsemassa tuotteita konfiguraattorilla

Riippumatta siitä, etsitkö ensimmäisiä ideoita, oletko jo pidemmällä suunnittelussa vai onko sinulla jo konkreettisia tuotteita mielessäsi – työkalumme auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun.

  • Geberit -inspiraatiotyökalu esittelee sinulle inspiroivia muotoiluja ja innovatiivisia toimintoja moderniin kylpyhuoneeseen. Voimme halutessasi suositella tarpeisiisi räätälöityjä tuotteita.
  • Voit valmistautua tapaamiseen LV-asentajan kanssa tai vierailuun esittelytilassa tekemällä virtuaalikierroksen näyttelyssä. Aloita kierros tästä.
  • Pesupaikkakonfiguraattorilla voit suunnitella pesupaikkasi, mukaan lukien pesuallas, kylpyhuonekalusteet ja peili tai peilikaappi, 3D-grafiikan avulla vain viidessä vaiheessa.

Tutustu Geberit-tuotteisiin