Enemmän tilaakylpyhuoneeseen

Älykkäät toiminnot ja tuotteet, jotka luovat tilaa – niille, jotka eivät halua tinkiä toimivuudesta tai säilytystilasta.

Kysymys kuuluukin - kenellä on edes tarpeeksi tilaa koko talossaan, puhumattakaan kylpyhuoneestaan? Suurimmalla osasta ihmisiä ei ole tilavaa kylpyhuonetta. Uutta kylpyhuonetta suunniteltaessa tavoitteet ovat yleensä korkealla, ja niin pitääkin! Todellisuus kuitenkin näyttää usein hieman erilaiselta. Useimmiten tarvitaan enemmän tilaa säästäviä ratkaisuja, jotka ovat sekä toimivia että näyttävät hyvältä, erityisesti vieras-WC:ssä. Siksi kehitämme tuotteita, jotka maksimoivat käytettävissä olevan tilan ja luovat enemmän säilytystilaa.

Better bathrooms, better lives

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Käytännöllisiä vinkkejä ja älykkäitä toimintoja tilansäästöön

Kylpyhuonetuotteet, jotka lisäävät tilaa kylpyhuoneessa

Minkälainen kylpyhuone on oikeanlainen sinulle?

Mutta, mitkä oikeastaan ovat tarpeesi? Arvostatko enemmänkin lisää tilaa, hygienisyyttä vai onko tuotteiden muotoilu sinulle tärkeämpää? Haluaisitko käyttäjäystävällisempiä tuotteita vai haluaisitko lisämukavuutta, jota esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc-istuin tuo wc-käynteihin. Vai etsinkö enemmänkin universaalia muotoilua? Tarvitsetpa mitä vain, voimme tarjota jokapäiväisiin tarpeisiisi fiksuja ratkaisuja.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi kylpyhuone
Toiminnallista muotoilua kylpyhuoneessa
Käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone