Ideoita kylpyhuoneremonttiin

Miten vanha kylpyhuone suunnitellaan uudelleen? Kaksi onnistunutta esimerkkiä ennen ja jälkeen -kuvineen Sveitsistä ja Norjasta tarjoavat inspiraatiota nykyaikaisen kylpyhuoneen suunnitteluun.

Ennen ja jälkeen: Modernin kylpyhuoneen suunnitteluEsimerkki Sveitsistä

Pimeä, vanhanaikainen, vaurioitunut – tällainen oli sveitsiläisen D'Apice Hergerin perheen kylpyhuone ennen remonttia. Onneksi perheelle tarjoutui mahdollisuus kylpyhuoneen remontointiin ja nykyaikaistamiseen. Seinäpinnoitteet purettiin, vanhat tuotteet purettiin ja tummasta kylpyhuoneesta tehtiin muutamassa viikossa moderni ja valoisa hyvinvointikeidas.

Mukavuus on keskeisessä asemassa uudessa kylpyhuoneessa. Muutos onnistui yhteen sovitetuilla saniteettituotteilla ja eleettömillä väri- ja materiaalivalinnoilla, joihin lukeutuivat myös laatat kivioptiikalla sekä puiset kylpyhuonekalusteet.

Ennen ja jälkeen: Lattiantasainen suihku

Lattiantasainen suihku korvaa remontoidussa kylpyhuoneessa ahtaan suihkukaapin. Tämä ratkaisu mahdollistaa mukavan ja kompastusriskittömän sisäänkäynnin. Geberit CleanLine -suihkukouru sopii ilmeeltään hyvin harmaisiin laattoihin ja erottuu edukseen solakalla muotoilullaan ja tehokkaalla vedenpoistollaan. Lasinen väliseinä päästää tilaan riittävästi valoa, ja sen ansiosta suihku ei enää näytä tilaa vievältä.

Kylpyhuone, jossa on kapea suihkunurkkaus, kylpyamme ja lattiamallinen WC-istuin
Pesu-wc-istuin lattiamallisen suihkun ja kylpyammeen välissä

Laattaremontti – mahdollisuudetEsimerkki Norjasta

Ennen remonttia omistajat pitivät Norjan Saetressa sijaitsevan talon kuuden neliömetrin kokoista kylpyhuonetta vanhana ja epämukavana. Ulkoasua leimasivat kylmät, vaaleansiniset kivilaatat ja puiset kylpyhuonekalusteet.

Suuremman näköinen kylpyhuone laattojen avulla

Muunnoksen jälkeen seinien ja lattian valkoiset marmorilaatat antavat huoneelle harmonisen ja ajattoman ilmeen. Ne loihtivat tilaan valoisan ja miellyttävän ilmapiirin. Suuret laatat saavat myös huoneen näyttämään suuremmalta.

Kylpyhuoneremontti: Vinkkejä ja inspiraatiota

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet toimivalla muotoilulla

Tutustu samankaltaisiin postauksiin