Seinä-wc-istuin helpottaa puhdistamista | geberit.fi

Seinä-wc-istuin helpottaa puhdistusta

Seinä-wc:n valitseminen wc-istuimeksi helpottaa kylpyhuoneen ja WC:n puhdistusta, koska lattia on avoin istuimen alta on se helppo ja nopea pyyhkiä puhtaaksi.

Lattian puhdistus seinä-wc-istuimen alta on helpompaa ja nopeampaa

Helpota puhdistusta

Asentamalla huuhtelusäiliön ja saniteettitekniikan – kuten putket – seinän taakse, jää puhdistettavaksi vain vapaa lattiatila ilman likaa ja bakteereja kerääviä piilopaikkoja. Lisäksi itse wc-istuinkin on helpompi puhdistaa, mikä tekee koko kylpyhuoneen siivouksesta nopeampaa.

Design Meets Function

Kun valitaan wc-istuinta, painopiste on toivotuissa toiminnoissa ja muotoilussa. Seinä-wc-ratkaisuissa huuhtelusäiliö asennetaan seinän taakse, jolloin voit täysin keskittyä wc-kulhon ja huuhtelupainikkeen muotoiluun. Lisäksi, jos valitset huuhtelukauluksettoman Rimfree®-wc-istuimen, KeraTect®-erikoislasitteen ja QuickRelease -toiminnolla varustetun helposti irrotettavan wc-istuinkannen helpotat puhdistusta huomattavasti.

Laatua ja perinteitä yhdessä

Geberit-piilohuuhtelusäiliöitä on asennettu jo 50 vuoden ajan nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin. Asennuselementti ja posliininen kulho kestävät 400 kg. Geberit-säiliöt puhalletaan muottiin yhdestä osasta, jolloin säiliöihin ei jää liitoskohtia, jotka voisivat vuotaa. Jokaisen säiliön tiiviys tarkistetaan useaan kertaan ennen kuin se toimitetaan tehtaalta eteenpäin.

Viisi seinä-wc:n etua puhdistuksen helpottamiseen:

  • Säiliö ja putket ovat piilossa seinän takana, joten puhdistettavaksi jää vain wc-istuin ja huuhtelupainike.
  • Wc-istuimen alla oleva lattiatila on vapaa, joka helpottaa lattian puhdistusta. Avoin tila luo myös tilantuntua koko kylpyhuoneeseen.
  • Wc-istuimen tasainen ulkokuori ja piiloasennus tekevät siivouksesta vieläkin helpompaa.
  • Kuten huuhtelukauluksettomuudesta voi jo arvata, ei Rimfree®-wc-istuimissa ole piilopaikkoja bakteereille ja lialle, mikä taas tarkoittaa, että puhdistaminen helpottuu.
  • Jos valitsee wc-istuimeen KeraTect®-erikoislasitteen, helpottaa se puhdistusta taas omalta osaltaan.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet puhtaampaan kylpyhuoneeseen