Lähettyvilläsi olevat jälleenmyyjämme Kysy neuvoa paikan päällä

Olemme avanneet uuden IDO & Geberit -kylpyhuonenäyttelyn Ylästöön, lähelle Jumbon kauppakeskusta, osoitteeseen Lumijälki 2, Vantaa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme paikan päälle!

MIkäli tarvitset apua tuotteiden valinnassa näyttelyhenkilökuntamme avustaa paikapäällä ja tarvittaessa voit ottaa heihin yhteyttä myös puhelimitse puh. 010 662 3664 tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@geberit.com. Teknisissä kysymyksissä voitte lisäksi olla yhteydessä tekniseen tukeemme, puh. 010 662 304 tai sähköpostitse: tekninentuki@geberit.com.

Lähimmän jälleenmyyjän löydät haustamme:

Jälleenmyyjähaku Hae lähelläsi olevia jälleenmyyjiä

Näyttelyihin liittyvien mahdollisten muutosten vuoksi Geberit ei voi taata, että ilmoitetut kylpyhuonesarjat ovat tällä hetkellä nähtävillä kulloisessakin jälleenmyyjän näyttelyssä.

Ota varmuuden vuoksi yhteyttä valitsemaasi jälleenmyyjän etukäteen ennen vierailuasi. Kiitos ymmärryksestäsi.

IDO & GEBERIT SHOWROOM VIRTUAALISESTI INSPIROIVA JA INFORMATIIVINEN

IDO & Geberit Showroom pohjakartta

Virtuaalinen näyttelymme on oiva tapa tutustua tuotteisiimme etukäteen. Virtuaalisella retkelläsi voit tutustua tuotteiden yksityiskohtaisiin ominaisuuksiin ja valmistautua tapaamiseen jälleenmyyjämme tai LV-asentajan kanssa.
Virtuaalinen näyttelymme odottaa sinua.

Tutustu kaikessa rauhassa tuotteiden toiminnallisiin ominaisuuksiin, jotka helpottavat arkipäivääsi, katso miten saat järjestettyä lisää tilaa kylpyhuoneen kaappeihin ja miten lisätä mukavuutta. Inspiroidu. Olemme valmiita auttamaan.

Kuinka näyttely toimii

Alkuun pääset valitsemalla aloituspisteen. Voit liikkua näyttelyssä eteenpäin tai taaksepäin lattiaan merkittyjen nuolien avulla. Hiiren avulla voit katsella ympärillesi. Jos näet jotain mielenkiintoista ja haluat tietää tuotteesta lisää, paina tuotteen kohdalla olevaa I-painiketta.