Lähettyvilläsi olevat jälleenmyyjät ja näyttelyt - kysy neuvoa paikan päällä

Tutustu Geberit -tuotteisiin kylpyhuonenäyttelyissämme

Etsitkö ideoita uudelle kylpyhuonellesi? Vai oletko kenties remontoimassa vanhaa? Kylpyhuonenäyttelytiloissamme löydät modernit kylpyhuonekalusteet, pesualtaat, suihkukaapit, wc-istuimet ja paljon muuta. Valikoimassa on paljon eri muotoja, linjoja, värejä ja kokoja jokaiseen makuun. Vieraile joko jälleenmyyjän näyttelyssä tai tule käymään Vantaan toimipisteessämme ja inspiroidu!

Etsi lähin näyttely sekä jälleenmyyjä

Näyttelyihin liittyvien mahdollisten muutosten vuoksi Geberit ei voi taata, että ilmoitetut kylpyhuonesarjat ovat tällä hetkellä nähtävillä kulloisessakin jälleenmyyjän näyttelyssä.
Ota varmuuden vuoksi yhteyttä valitsemaasi jälleenmyyjän etukäteen ennen vierailuasi. Kiitos ymmärryksestäsi.

Etsi lähin jälleenmyyjä ja näyttely alla olevan linkin kautta.

IDO ja Geberit Showroom Vantaalla

IDO ja Geberit Showroom Vantaalla

Tervetuloa tutustumaan IDO & Geberit -kylpyhuonetuotteisiin näyttelyymme Ylästöön, lähelle Jumbon kauppakeskusta, osoitteeseen Lumijälki 2, Vantaa. Katso aukiolojat täältä

MIkäli tarvitset apua tuotteiden valinnassa näyttelyhenkilökuntamme avustaa paikapäällä ja tarvittaessa

Voit olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme:
puh. 010 662 302
sähköpostitse: asiakaspalvelu@geberit.com.

Ammattilaiset voivat ottaa yhteyttä teknisiin kysymyksiin liittyen tekniseen tukeemme:
puh. 010 662 304
sähköpostitse: tekninentuki@geberit.com.

IDO & GEBERIT SHOWROOM VIRTUAALISESTI INSPIROIVA JA INFORMATIIVINEN

IDO & Geberit Showroom

Virtuaalinen näyttelymme on oiva tapa tutustua tuotteisiimme etukäteen. Virtuaalisella retkelläsi voit tutustua tuotteiden yksityiskohtaisiin ominaisuuksiin ja valmistautua tapaamiseen jälleenmyyjämme tai LV-asentajan kanssa.

Tutustu kaikessa rauhassa tuotteiden toiminnallisiin ominaisuuksiin, jotka helpottavat arkipäivääsi, katso miten saat järjestettyä lisää tilaa kylpyhuoneen kaappeihin ja miten lisätä mukavuutta. Inspiroidu. Olemme valmiita auttamaan.

Kuinka näyttely toimii

Alkuun pääset valitsemalla aloituspisteen. Voit liikkua näyttelyssä eteenpäin tai taaksepäin lattiaan merkittyjen nuolien avulla. Hiiren avulla voit katsella ympärillesi. Jos näet jotain mielenkiintoista ja haluat tietää tuotteesta lisää, paina tuotteen kohdalla olevaa I-painiketta.