Helpompaa kylpyhuoneen suunnitteluaLuo unelmiesi kylpyhuone

Rakennatko taloa? Onneksi olkoon! Uusi rakennus on jännittävä vaikkakin haastava mahdollisuus. Kova työ on edessä ja useita päätöksiä on tehtävä. Uuteen kotiisi investoidaan paljon aikaa, rahaa ja energiaa.

Hyvä suunnittelu on välttämätöntä missä tahansa rakennusprojektissa, ja sama pätee kylpyhuoneeseen. Olemme käytettävissä ja meillä on joitain käteviä vinkkejä tämän monimutkaisen tehtävän voittamiseksi. Ota selvää, miten voit toteuttaa unelmiesi kylpyhuoneen uudessa kodissasi.

Uuden kylpyhuoneen suunnitteluVerkossa vai henkilökohtaisen neuvonantajan kanssa?

Löydä inspiraatiota uuteen kylpyhuoneeseensa

Kylpyhuonesuunnittelu alkaa kotisohvalta. Etsi inspiraatioita ja ideoita verkosta tai kodin kunnostukseen liittyvistä lehdistä. Monet ihmiset luovat tämän vaiheen aikana Pinterest-taulun, jossa on kuvia heidän suosikki-ideoistaan. Mitä tarkempia ideasi ja toiveesi ovat, sitä helpompi ja nopeampi on henkilökohtainen konsultaatio asiantuntijan kanssa.

Onko sinulla jo konkreettisia ideoita unelmiesi kylpyhuoneeseen ja haluat aloittaa kokeilemalla huoneen suunnittelua? Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Verkossa tutkimisen jälkeen tulee henkilökohtaisen konsultaation aika jälleenmyyjän luona. He tuntevat kaikki sudenkuopat suunnittelun aikana, tuntevat tuotteen eri toiminnot ja voivat auttaa sinua valinnan tekemisessä. Ota mahdollisuuksien mukaan lista suosikkituotteistasi mukaasi, koska näin voit selvittää tietyt ongelmat suoraan asiantuntijasi kanssa ja suunnitella seuraavat vaiheet.

Innovatiivisia ideoita uuteen kylpyhuoneeseesi

Mix & Match: Tason päälle asennettava Geberit ONE -pesuallas ja iCon-alakaappi

Suunnitteluvaiheessa kannattaa ottaa huomioon kaksi keskeistä tekijää: säilytystila ja siivous. Arjessa huomaat nopeasti eron, jos kylpyhuonetarvikkeet säilytetään nokkelasti. Innovatiiviset säilytysratkaisut Säilytä hoitotuotteesi, pyyhkeet ja muut esineet niin, etteivät ne ole näkyvissä, mutta kuitenkin helposti saavutettavissa.

Nokkelaa suunnittelua, joka huomioi myös puhdistamisen ja säästää paljon aikaa ja vaivaa. Ajattele sellaisen huoneen etuja, jossa ei ole kulmia tai vaikeapääsyisiä nurkkia, joihin lika ja bakteerit voivat kerääntyä. Oikeat materiaalit ja pintarakenteet tarkoittavat pienempää vaivaa – ja enemmän vapaa-aikaa sinulle.

Uusi kylpyhuoneesi on enemmän kuin vain toimiva huone. Se on vetäytymisen ja rentoutumisen paikka. Kehittyneillä ratkaisuilla saat liikkumatilaa, säilytystilaa ja se on helppo puhdistaa , jolloin voit varmistaa, että kylpyhuoneesi ei ole vain esteettisesti houkutteleva, vaan myös käytännöllinen ja helppo hoitaa.

Mies ja nainen täydellisesti valaistussa Geberit ONE -tuotteilla varustetussa kylpyhuoneessa

Luonnollinen valaistus oikeanlaisella kylpyhuonesuunnittelulla

Millään ei ole suurempaa vaikutusta huoneen tunnelmaan kuin valaistuksella. Tämä koskee erityisesti kylpyhuonetta, jossa ei usein ole lainkaan luonnollista valoa. Onneksi kodikas ilmapiiri on edelleen mahdollista asentamalla oikeat valonlähteet.

Olipa kyseessä luonnonvalo tai toiminnallinen valaistus – voimme näyttää sinulle, mitä tarvitaan kylpyhuoneesi täydelliseen valaistukseen.

Lue lisää kylpyhuoneen optimaalisesta valaistuksesta

Tutustu uusiin kylpyhuonetrendeihin

Viimeisimmät kylpyhuonetrendit

Olipa kyseessä moderni suihkutila suihkuseinällä, älykäs valonsäätö peilikaapissa tai hellävaraisella pesutoiminnolla varustettu wc-istuin, hyvän olon hetket ovat ensiarvoisen tärkeitä modernissa kylpyhuoneessa. Pehmeitä värejä, voimakkaita kontrasteja ja paljon älykästä tekniikkaa ei pitäisi puuttua.

Tutustu uusimpiin trendeihin

Esteetön kylpyhuone, jossa on pesupaikka, WC-istuin ja tasalattiasuihku

Esteettömän kylpyhuoneen suunnittelu

Kylpyhuonetta koskevat vaatimuksemme vaihtuvat ikääntyessämme, sairastuttuamme tai onnettomuuden jälkeen. Esteettömyyden huomioiminen suunnittelussa auttaa säästämään aikaa ja rahaa myöhemmin.

Tarkistuslistamme auttaa sinua suunnittelemaan esteettömän kylpyhuoneen, joka täyttää nykyaikaiset vaatimukset.

Näin suunnittelet esteettömän kylpyhuoneen

Henkilö tasalattiasuihkussa, jossa on Geberit CleanLine -suihkukouru

Arjen hyvinvointia suihkulla tai kylpyammeella

Onkohan mitään rentouttavampaa kuin stressaavasta päivästä toipuminen kylpyammeessa ? Vai suositko mieluummin modernin walk-in-suihkun etuja? Mielipiteet eroavat tässä suuresti. Jos sinulla ei ole tilaa molemmille ja sinulla on vaikeuksia päättää, tutustu näihin syihin, joiden vuoksi kannattaa valita kylpyamme tai suihku uuteen kylpyhuoneeseesi.

Vertaa suihkua ja kylpyammetta

Kaksi Geberit-kylpyhuonetta, yksi vaaleanpunaisella ja toinen tummanvihreällä seinän värillä

Kylpyhuoneen värit

Ei ole mikään salaisuus, että värit luovat tunnelmaa ja myötävaikuttavat kodin tuntuun kylpyhuoneessa.

Pidätkö neutraaleista, ajattomista sävyistä vai haluatko mieluummin kirkkaita värejä? Ovatpa kyseessä klassiset valkoiset kylpyhuonekalusteet, vaikuttava ilmaisu mustilla korostuksilla tai värin tuominen kylpyhuoneeseen – yhtenäinen värikonsepti tarkoittaa, että uusi kylpyhuoneesi tarjoaa kestävää nautintoa vuosiksi eteenpäin. Tutustu vinkkeihimme kylpyhuoneesi sopivien värien valitsemiseksi.

Hyödyllisiä työkaluja kylpyhuonesuunnitteluun

Suunnittele kylpyhuoneesi vaihe vaiheelta

Kun suunnittelet uutta kylpyhuonetta, on parasta edetä vaihe kerrallaan. Harkitse huolellisesti seuraavia neljää kysymystä:

1. Onko kylpyhuone osa remonttia vai uudisrakennus?

LV-asentaja asentamassa valaistua Geberit Option -peiliä kylpyhuoneen remontin aikana

On sanomattakin selvää, että kylpyhuoneen suunnittelu riippuu siitä kunnostetaanko sitä vai rakennetaanko tyhjästä.

Ellei kyseessä ole täydellinen peruskorjaus, pohjapiirros on yleensä ennalta määrätty remonteissa. Vesi- ja sähköliitännät on jo määritelty. Päätökset liittyvät ensisijaisesti lattian, katon ja seinien väreihin ja materiaaleihin sekä uusien huonekalujen, WC-istuimen ja pesualtaan posliinien, peilien ja kaappien sekä hanojen valintaan.
Remonttioppaamme sisältää kaikki tarvitsemasi tiedot kylpyhuoneen kunnostukseen.

Sitä vastoin uusi rakennuskohde on kuin tyhjä kangas. Riippumatta siitä remontoitko vai aloitatko alusta, ensimmäiset vaiheet ovat samat:

  • Tee selväksi toiveesi ja tarpeesi kylpyhuoneessa.
  • Etsi inspiraatioita – verkosta, näyttelytiloista, aikakausilehdistä tai vieraillessasi ystävien ja perheen luona.

Muita hyödyllisiä vinkkejä kylpyhuoneen suunnitteluun

Inspiraatiota ja kylpyhuonesuunnittelua Geberitiltä ja Geberitin kanssa

Suunnitteluvaiheessa on lukemattomia vaihtoehtoja visiosi toteuttamiseksi. Verkkosivustomme on aarreaitta vinkkejä, ideoita ja inspiraatioita, joiden avulla voit suunnitella uuden kylpyhuoneesi.

Kun suunnittelet kylpyhuonetta Geberitin kanssa, sinun tarpeesi ovat tärkeimmät. Haluamme, että kylpyhuoneesi ei vain näytä hyvältä, vaan on myös toimiva ja mukava. Siksi tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja tilan hyödyntämiseen, hygieniaan ja toimivaan muotoiluun.

Mies Geberit ONE -kylpyhuoneessa, josta löytyy Geberit AquaClean Mera -pesu-wc-istuin ja Geberit Option Plus -peili

Kaikki yhdestä lähteestä

Kokonaisratkaisumme erottavat Geberitin muista palveluntarjoajista. Geberit ONE on kylpyhuonesarja, joka ei sisällä vain saniteettiteknologiaa seinän takana, vaan myös tuotteet seinän edessä, kuten posliinit, huonekalut ja hanat – ja kaikki yhdestä lähteestä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, sopivatko kaikki elementit yhteen – kaikki sopii täydellisesti ja on korkealaatuista.

Palvelumme sisältää myös hyödyllisiä työkaluja ja sovelluksia kylpyhuoneen suunnittelun yksinkertaistamiseksi. Tämä sisältää verkossa olevan pesupaikkasuunnittelutyökalun. Varmistaaksemme, että olet tietoinen kaikista uusimmista trendeistä ja mahdollisuuksista suunnitteluvaiheessa ja että uusi kylpyhuoneesi vastaa täysin tarpeitasi, tarjoamme myös neuvoja johtavilta kylpyhuonesuunnittelun ammattilaisilta – maksutta ja ilman velvoitetta, joko digitaalisesti tai kasvotusten.

Kylpyhuonesuunnittelu Geberit-tuotteilla