Optimaalinen tilankäyttöPienemmät ulkomitat, enemmän säilitystilaa

Pesupaikka on useimmiten kylpyhuoneen keskipiste, ja siten se on myös huomion keskipisteenä. Jos siitä syntyy siisti vaikutelma, tällä on myönteinen vaikutus koko tilaan. Geberit ONE -sarjassa on erilaisia seinään upotettavia komponentteja – niinpä säilytystilaa löytyy jopa sieltä, mistä sitä ei odottaisi löytyvän.

Lisätilaa alakaapissa

Geberit ONE -pesualtaan alakaappi

Asennusseinään sijoitetun vesilukon ansiosta Geberit ONE -alakaapit tarjoavat myös pienissä kokoluokissa erinomaisen paljon säilytystilaa. Näin laatikoiden tila voidaan hyödyntää optimaalisesti kokonaan ilman, että asennusaukot rajoittaisivat sitä.

Geberit ONE

Säilytystilaa myös peilikaapissa

Seinään integroitu Geberit ONE -peilikaappi

Asennusseinään integroidaan myös Geberit ONE -peilikaappi. Sitä on saatavana eri kokoisena ja korkeampana kuin muita malleja. Peilikaappi saa huoneen vaikuttamaan avarammalta. Lisäksi se tekee jokaisesta kylpyhuoneesta tasokkaamman oloisen ja lisää säilytystilaa optimaalisesti ja käytännöllisesti.

Geberit ONE

Suihkun tilan optimointi

Syvennyslaatikon sisältävät Geberit ONE -suihkuratkaisut

Geberit pystyy täyttämään monenlaiset suihkutilaan liittyvät toiveet. Tilan käytön optimointi on yksi niistä. Asennusseinään integroitu Geberit syvennyshylly tuo lisää säilytystilaa, ja sen lisävarusteena saatava peilipintainen liukuovi voidaan asentaa avautumaan joko vasemmalle tai oikealle. Syvennyshyllyn saa tällöin kätevästi kaikki suihkutuotteet piiloitettua peilioven taakse.

Saatavilla on myös laattapintainen malli ilman liukuovea poikittaismuodossa.

Geberit ONE

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet, jotka lisäävät tilaa kylpyhuoneessa