Enemmän puhtauttakylpyhuoneeseen

Fiksut valinnat, joilla puhdistaminen sujuu nopeammin
– ja kylpyhuone pysyy puhtaana pidempään

Ihannetapauksessa kylpyhuone näyttää aina juuri puhdistetulta. Mutta kuka tykkää siivota koko ajan? Suurin osa ihmisistä ei halua käyttää arvokasta vapaa-aikaansa wc:n, pesualtaiden tai suihkujen siivoamiseen. Hankalat kulmat, herkät pinnat ja muut vaikeasti puhdistettavat kohdat ovat hitaampia puhdistaa ja se saattaa ärsyttää meitä kaikkia. Viemärin puhdistaminen irronneista hiuksista tai wc-kulhon puhdistaminen ei ole kenenkään mieluisinta puuhaa. Sormenjäljet ​​kiiltäviltä pinnoilta ovat myös tylsiä poistaa. Siksi me Geberitillä kehitämme ratkaisuja, jotka estävät lian kerääntymisen eri pinnoille ja minimoivat puhdistustyösi.

Better bathrooms, better lives

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Tietämisen arvoista: Älykkäitä toimintoja puhtauden puolesta

MINKÄLAINEN KYLPYHUONE ON OIKEANLAINEN SINULLE?

Mutta, mitkä oikeastaan ovat tarpeesi? Arvostatko enemmänkin lisää tilaa, hygienisyyttä vai onko tuotteiden muotoilu sinulle tärkeämpää? Haluaisitko käyttäjäystävällisempiä tuotteita vai haluaisitko lisämukavuutta, jota esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc-istuin tuo wc-käynteihin. Vai etsinkö enemmänkin universaalia muotoilua? Tarvitsetpa mitä vain, voimme tarjota jokapäiväisiin tarpeisiisi fiksuja ratkaisuja.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Toiminnallista muotoilua kylpyhuoneessa
Käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone