Laita kylpyhuoneesi kiiltämään

Olipa kyse kiiltävästä tai harjatusta tyylistä, metalli on tämän hetken muoti. Kulta, messinki, kupari ja muut metalliset sävyt ovat nyt huippuvalinta sekä olo- kuin kylpyhuoneeseen.

Olipa kyse sitten huonekaluista, lisävarusteista, lampuista tai metallisen sävyisistä seinämateriaaleista on niistä tullut haluttavia, jotta uusimmat sisustussuunnitelmat saadaan toteutettua. Tämä tyylikkyys ei vain lisää ylellisyyttä, vaan sisältää myös erilaisia väri- ja materiaalikombinaatioita sulautuen saumattomasti mihin tahansa suunnitteluun.

Silmiinpistävät metalliset vaikutukset

Minimalistisessa sisustuksessa lämpimän kullan sävyjen lisäksi musta kromi ja punakulta ovat olleet erittäin suosittuja. Kuten usein on kyse oikean tasapainon löytämisestä: suunnitteluun ei pitäisi ottaa liian montaa metallisävyä samaan tilaan. Eri pintarakenteiden yhdistäminen voi luoda jotain, joka näyttää kiehtovalta ja silti harmoniselta. Eri metallisävyjen yhdistäminen kromiin tulisi myös välttää, koska kromiominaisuuksilla on hallitseva vaikutus missä tahansa huoneessa - myös kylpyhuoneessa - eivätkä ne ole ollenkaan niin neutraaleja kuin yleisesti uskotaan.

Harmoniaa luomassa

“Ensiksi oli kullatut hanat luomassa metallisävyjä kylpyhuoneisiin. Hanat ovat merkittävä osuus kylpyhuoneen sisustusta, joten Geberit on kehittänyt hanatrendien värisävyihin sopivat huuhtelupainikkeet ja suihkukourut. Näin kylpyhuoneeseen saa viimeistellyn, harmonisen sisustuksen, kertoo Daniel Raissle, Geberitin hanojen ja ohjausyksiköiden tuotelinjan johtaja.

Fokuksena kokonaisvaltaisuus

Nykyiset kylpyhuonetrendit keskittyvät tummiin väreihin ja luonnon- tai mineraalipintoihin, kuten pähkinäpuu, liuskekivi tai betoni - ja metalliset sävyt täydentävät täydellisesti näitä kuoseja. On syytä muistaa, että yksityiskohdat antavat huoneille oman identiteettituntemuksensa ja yksilöllisyytensä. Hanat, huuhtelupainikkeet, suihkukourut, peilit ja saippua-annostelijat yhtenäisillä metalliväreillä yhdistävät muotoilun, luovat harmonisen vaikutelman ja saavat jokaisen tuntemaan olonsa kotoisaksi kylpyhuoneessa - suuri vaatimus nykyään.

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet toimivalla muotoilulla