Kylpyhuonetrendit 2024Moderni kylpyhuone valokeilassa

Olipa kyseessä moderni suihkuseinä, älykäs valonsäätö peilikaapissa tai hellävaraisella pesutoiminnolla varustettu wc-istuin, hyvän olon hetket ovat ensiarvoisen tärkeitä modernissa kylpyhuoneessa. Pehmeitä värejä, voimakkaita kontrasteja ja paljon älykästä tekniikkaa ei pitäisi puuttua. Suunnittelija Christoph Behling hahmottelee viimeisimmät kylpyhuonetrendit vuodelle 2024.

Kylpyhuonekalusteiden trendit

Trendikäs pastellin persikkainen väri kylpyhuoneessa ja AquaClean Alba -pesu-wc-istuin

“Moderni kylpyhuone on paikka kauneudelle ja hoidolle“, sanoo suunnittelija Christoph Behling. “Nämä hoitotuotteet tarvitsevat tilaa.“ Pesuallaskaappi on täydellinen tähän, sillä se tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa.

Myös suoraan seinään asennettavat pesuallaskaapit ovat hyvä idea. Näistä on tullut olennainen osa kylpyhuonetta. Seinään integroidut kalusteet, kuten peilikaapit, luovat erityisiä suunnitteluhetkiä – myös pienissä huoneissa.

“Mattapinnat keraamiikassa ja mattavärit eivät ole yhtä heijastavia“. Kylpyhuone näyttää silloin lämpimämmältä ja kodikkaammalta”, suunnittelija selittää. Suunnittelun suhteen individualismi on lisääntymässä. Olipa kyseessä väri, huonekalu tai materiaali, valinnat ovat lähes rajattomat – ja tuloksena on eksklusiivisia, ainutlaatuisia suunnitteluhetkiä. Geberitin kylpyhuonekalusteet ja pesualtaat eri sarjoista voidaan yhdistää toisiinsa henkilökohtaisten toiveiden mukaan ”Mix & Match” -valikoiman ansiosta. Valikoima sisältää laajan valikoiman suunnitteluyhdistelmiä.

Modernit suihkut ja kylpyammeet

Geberit CleanLine -linjakaivoratkaisu on täydellinen valinta avoimiin suihkutiloihin

Laattalattiaiset suihkut korvaavat vanhoja suihkukaappeja ja mahdollistavat esteettömän pääsyn suihkutilaan. “Koko kylpyhuoneen peittävä lattia on käytännöllinen ja saa huoneen näyttämään suuremmalta ja arkkitehtonisesti tyylikkäämmältä“, lisää Christoph Behling.

Mitä tulee kylpyammeeseen, vapaasti seisova versio on edelleen erittäin suosittu. Koska näissä on yleensä erityinen muotoilu, huoneesta tulee arkkitehtonisesti katseenvangitsija vähällä vaivalla. Lisättynä poreammetoiminnolla kylpyamme voi jopa muuttaa kylpyhuoneen omaksi hyvinvoinnin minikeitaaksi.

Nykyiset värit ja yhdistelmät

Geberit Acanto -seinä-wc ja pehmeä persikan väri: Peach Fuzz

Pantone julkisti Peach Fuzzin – vaaleanpunaisen ja oranssin sekoituksen – vuoden 2024 värikseen. Lämmin väri heijastaa luonnonvalon lähteitä optimaalisesti, mikä tekee huoneesta valoisamman ja ilmavamman. Tämä on erityisen hyödyllistä pienissä kylpyhuoneissa, joissa ei ole suuria ikkunoita. Pehmeä persikkaväri voi auttaa lisäämään huoneen tilan tuntua ja samalla luomaan kodikkaan tunnelman. Kylpyhuoneessa Peach Fuzzia voidaan yhdistää erityisen hyvin muihin pastelliväreihin, kuten lämpimiin ruskeisiin sävyihin ja valkoiseen.

Musta mattapinta jatkaa suosiotaan kylpyhuoneessa. Kuten kromi, se voidaan yhdistää kaikkiin väreihin ja laattoihin. Hanan tai huonekalun värinä mattamusta luo jännittävän kontrastin yksinkertaisille posliinisille tuotteille, kun sitä käytetään yhdessä puun tai orgaanisten materiaalien, kuten luonnonkiven kanssa. Koska väri imee heijastuneen valon, kylpyhuone on vähemmän kirkkaampi ja siten viihtyisämpi.

Uusia, innovatiivisia toimintoja kylpyhuoneessa

Geberit ONE -peilikaappi ComfortLight -valaisulla

Kylpyhuoneen älykkäät valaistusjärjestelmät

Älykkäät valaistusjärjestelmät ovat yksi innovatiivisista ja olennaisista toiminnoista nykyisten kylpyhuonetrendien suhteen. Varsinkin valaistukset, joita voidaan säätää päivittäisten rutiinien mukaan. Valkoinen kirkas valo kylpyhuoneessa aamuisin ei vain herätä sinua, vaan myös helpottaa jokapäiväisiä kylpyhuonerutiineja, kuten hampaiden puhdistusta, meikkaamista ja parranajoa. Illalla hillitty, lämmin valo auttaa kehoa rentoutumaan ja valmistaa nukkumaanmenoa varten.

Tämän värilämpötilan ja kirkkauden yhdistelmän tarjoaa innovatiivinen Geberit ComfortLight. Sen valaistusta voidaan myös himmentää ja siten räätälöidä yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Tämän ominaisuuden ansiosta valaisuolosuhteet saadaan sopiman optimaalisesti jokaiseen tilanteeseen ja valaistus luo kodikkaan tunnelman kylpyhuoneeseen.

Lisäksi älykäs ratkaisu, kuten ComfortLight-valokonsepti, mahdollistaa huoneen tunnelman säätämisen helposti sovelluksella kellonajan tai yön mukaan. Innovatiiviset peilitoiminnot, kuten huurtumisenestolämmitys, vaikuttavat sekä käytännöllisyydellään että muotoilultaan.

Geberit Acanto -seinä-wc-istuin TurboFlush -huuhtelutekniikalla

WC-istuimet tehokkaalla huuhtelutoiminnolla

Se ei ehkä ole ilmeistä, mutta myös wc:n huuhtelun suhteen on suuria eroja. Se, miten vesi ohjataan wc-kulhon läpi, vaikuttaa merkittävästi huuhtelutehoon. Jos kaikki on puhdasta vain yhden huuhtelun jälkeen, säästät vettä, mutta myös vähennät puhdistusta. Huuhtelutekniikat, jotka ohjaavat veden pyörteellä kulhon läpi, ovat tehokkaampia. Hyvä esimerkki tästä on Geberitin TurboFlush -huuhtelutekniikka.

Valikoimaamme kuuluu myös mukavuutta ja hyvinvointia parantavia innovatiivisia pesu-wc-istuimia lisätoiminnoilla, kuten hajunpoistolla ja tehokkaalla, mutta myös hiljaisella huuhtelutekniikalla. Lue alta lisää tästä tulevaisuuden trendituotteesta.

Nykyaikaista ja älykästä trediä kodin kylpyhuoneeseen

Nykyaikaisen älykodin tekniikat kylpyhuoneessa luovat räätälöityjä kylpyhuoneelämyksiä. Näihin sisältyy myös älykkäillä toiminnoilla varustetut ja vedellä pesevät wc-istuimet. Pesu-wc-istuimet mahdollistavat lempeän ja luonnollisen hygieniakokemuksen wc:ssä.

Suihkuvarren asentoa, veden lämpötilaa ja suihkun voimakkuutta voidaan muuttaa intuitiivisesti kaukosäätimen tai sovelluksen avulla. Sovelluksen avulla voi luoda yksillolliset käyttöasetukset ja se ilmoittaa kun kalkinpoistotoimenpide on suoritettava. Voit myös tallentaa käyttäjäprofiileja.

Geberit AquaClean Alban pesutoiminto kuvalla hahmotettuna
Geberit AquaClean -kaukosäädin

Olennaisempaa kuin koskaan: kestävyys kylpyhuoneessa

Vettäsäästävä käyttötapa on kuuma aihe myös kylpyhuoneessa ja siitä on tulossa yhä tärkeämpi aihe kaikkiin koteihin. Oikealla tuotevalikoimalla voidaan saavuttaa merkittäviä vedensäästöjä kylpyhuoneessa.

Noin kolmasosa kodin päivittäisestä vedenkulutuksesta johtuu wc-huuhtelusta. Tehokkaalla huuhtelutekniikalla, joka on räätälöity optimaalisesti WC-istuimeen, voidaan tarvittavaa huuhtelumäärää vähentää merkittävästi.

Tästä esimerkkinä Geberitin WC-ratkaisut, jotka tarjoavat erinomaisen huuhtelutehon.

UutiskirjeTilaa nyt

Pysy ajan tasalla


Uutiskirjeemme tarjoaa kiehtovia oivalluksia ja käteviä vinkkejä siitä, miten kylpyhuoneesi voi helpottaa elämääsi.

Kylpyhuonetuotteet toimivalla muotoilulla

Lisää samankaltaisia aiheita