Kylpyhuoneen peilin valintaPeilikaappi vai tasopeili?

Elämää ilman kylpyhuoneen peiliä ei voi nykyään tuskin ajatellakaan: Parranajo tai meikkaus olisi tosi vaikeaa. Siitä syystä moderniin pesupaikkaan kuuluu myös sopiva peilielementti. Mutta mikä on sopiva? Hiukan harkitsemalla löytyy oikea ratkaisu.

Geberit Option -pyöreä peili ja Geberit iCon -sarjan kylpyhuonetuotteet

Kaikki peilit eivät ole samanlaisia

Valittavissa on useita erilaisia peilivaihtoehtoja. Oleelliset vaihtoehdot ovat tasopeilit ja peilikaapit. Minkä vaihtoehdon valitsee, riippuu ennen muuta kylpyhuoneen koosta ja halutuista toiminnoista. Vieras-wc:ssä on tasopeili usein parempi valinta, perhekylpyhuoneessa sen sijaa peilikaappi, koska siinä on kipeästi tarvittavaa säilytystilaa.

Peilikaapeilla on kuitenkin vielä enemmän tarjottavaa. Monissa niissä on koko pinnan peittävä sisäpeili. Silloin voi nähdä peilikuvansa myös ovien ollessa auki – myös takaa. Peilikaappien sisäosat voidaan lisäksi erotella pienempiin osiin, esimerkiksi vapaasti asetettavilla jakajilla.

Geberit Option
Valitse kuvasta infopiste

Valoa kylpyhuoneeseen

Peiliin tai peilikaappiin integroidut valaisimet huolehtivat pesupaikan optimaalisesta valaisusta ja asettavat partaa ajavan tai meikkaavan käyttäjän oikeaan valoon. Valontarpeesta riippuen voidaan valita eri vaihtoehdoista. Epäsuora valaistus tekee elegantin vaikutelman, jolloin LED-listat tai muut valonlähteet on usein kiinnitetty puolihimmeän lasin taakse. Se luo miellyttävän tunnelman eikä häikäise. Tutustu myös innovatiiviseen valaistuskonseptiin Geberit ComfortLight.

Lisäkäyttö

On vain vielä päätettävä, mitä lisätarvikkeita toivoisi, esimerkiksi integroidun valaistuksen, uppoasennetut pistorasiat föönille tai sähköhammasharjalle, USB-liitännät matkapuhelimien lataamiseen tai integroidun parranajo- tai ehostuspeilin – valittavissa on lukuisia mahdollisuuksia.

Hyvä laatu maksaa itsensä takaisin

On tärkeää tietää, että kylpyhuoneen kosteus voi olla peilille ja siihen asennetulle elektroniikalle huomattava rasite. On myös otettava varmistettava, että pistorasioiden verkkoliitoksilla, USB-liitännöillä ja tietenkin valaistuksella on IP-koodi 44. Silloin ne on suojattu roiskevedeltä.

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Käyttäjäystävälliset kylpyhuonetuotteet