esteettömän kylpyhuoneen suunnitteluVinkit sen toteuttamiseksi

Mitä tarkoittaa, että kylpyhuone on esteetön?

Esteetön kylpyhuone, jossa on pesuallas, seinä-wc-istuin ja tasalattiainen suihku.

Esteettömässä kylpyhuoneessa on kyse esteiden välttämisestä. Esteettömät kylpyhuoneet ovat sopivia ikääntyville, sinne on helppo pääsy pyörätuolilla ja niiden käyttäminen on helppoa liikuntarajoitteille. Niiden avulla jokainen voi jatkaa oman henkilökohtaisen hygieniansa hoitamista itsenäisesti. Esteetön kylpyhuoneen muotoilu takaa siten enemmän itsenäisyyttä ja lisää elämänlaatua.

Riittävä tila ja liikkumisvapaus, hyvät valaistusolosuhteet ja liukumaton lattia ovat tärkeitä edellytyksiä esteettömille kylpyhuoneille. Tasalattiaiset suihkut, pyörätuolilla käytettävissä olevat pesualtaat ja korkeussäädettävät seinä-wc-istuimet ovat sekä käteviä että turvallisia.

Tarkistuslista esteettömän kylpyhuoneen suunnitteluun:ota huomioon alla olevat kohdat

UutiskirjeTilaa nyt

Pysy ajan tasalla


Uutiskirjeemme tarjoaa kiehtovia oivalluksia ja käteviä vinkkejä siitä, miten kylpyhuoneesi voi helpottaa elämääsi.

Hae inspiraatiotaOle hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.