Nykyaikainen asuminen

H.O.M.E.-talossa Haus 2022: tunnettu arkkitehtitoimisto Hadi Teherani on kehittänyt nykyaikaisen ja kestävän asuinrakennuskonseptin, jonka kylpyhuoneessa on käytetty Geberitin tuotteita.

H.O.M.E. Haus 2022:n on suunnitellut tunnettu arkkitehti- ja muotoilutoimisto Hadi Teherani Architects Hampurista, ja se on sekä inspiraation lähde tulevalle rakentamiselle että modernin muotoilun malliesimerkki. Tulevaisuuden talossa yhdistyvät perinteinen rakentaminen ja modernit elementit. Vaikuttavinta siinä ovat sen kestävän kehityksen mukainen arkkitehtuurikonsepti sekä ainutlaatuiset sisustusideat.

H.O.M.E. Hadi Teherani -arkkitehtitoimiston Haus 2022 (© Bloomrealities/HTA für H.O.M.E. Haus 2022))
H.O.M.E. Haus 2022 autiomaassa. Perinteinen badgir-tuulisieppari nousee maasta kuin majesteettinen veistos (© Bloomrealities/HTA für H.O.M.E. Haus 2022)

Perinteisen arkkitehtuurin innoittama moderni talo

Osana tätä projektia huippuarkkitehti käsitteli uudelleen perinteisen talon sisäpihoineen ja otti inspiraatiota vanhasta kotimaastaan Iranista. Iranissa talot rakennetaan usein helteen takia niin, että yksi kerros on maan alla – rakennusmenetelmä, jota on käytetty yli 1 500 vuotta.

1 200 neliömetrin talossa ei ole käytännössä yhtäkään suljettua huonetta. Vesilähteitä ympäröivät seinät, mikä luo nykyaikaisen asumisympäristön. Samaan aikaan valon lähteet, sisäpihat ja puutarhat takaavat paljon valoa – jopa maanpinnan alle rakennetuilla alueilla. Suunnittelukonsepti perustuu luonnollisiin väreihin ja materiaaleihin.

Kestävä rakentaminen

Rakennuksen energian lähteenä on kestävä aurinko- ja tuulienergia. Tuulisieppari (persiaksi bâdgir) on perinteisessä persialaisessa arkkitehtuurissa käytetty elementti, joka tarjoaa ilmakanavillaan rakennukseen luonnollisen ilmastointiratkaisun. Tuulisieppari nousee majesteettisesti maasta ja antaa rakennukselle lähes veistoksellisen ilmeen.

Ideoita moderniin kylpyhuoneeseen

Miltä moderni kylpyhuone näyttää täällä? Kaikissa kolmessa kylpyhuoneessa Geberitin ratkaisut varmistavat yhtenäisen yleisilmeen.

Pääkylpyhuoneessa Geberit Tawa -kylpyamme sulautuu täydellisesti joukkoon lasimaisen posliinikuorensa ansiosta. Geberit ONE -kylpyhuonesarjan kapea pesuallas, jonka vesilukko on piilotettu seinän sisälle, näyttää leijuvan huoneessa. Tyylikkään kylpyhuoneen kruunaa seinähana. Modulaarisen Geberit iCon -kalustesarjan matalat hikkoripuun väriset kaapit luovat fiksua säilytystilaa. CleanLine-suihkukouru sulautuu täydellisesti suihkun pelkistettyyn muotoiluun.

Innovatiiviset Geberit-kylpyhuoneratkaisut

Toisessa kylpyhuoneessa Geberit ONE -peilikaappi on asennettu seinään innovatiivisten asennuselementtien avulla. Näin kylpyhuone tuntuu tilavammalta. Geberit ONE -sarjan yhteensopiva tasoallas, alakaappi ja hana luovat toiminnallisen ja esteettisen kokonaisuuden. Puupintaiset kalusteet tuovat kylpyhuoneeseen luonnollisen ja miellyttävän tunnelman.

Vieras-WC:ssä Geberit AquaClean Mera Comfort -pesu-wc-istuin takaa erityisen raikkauden tunteen käytön jälkeen. Se on asennettu Monolith Plus -saniteettimoduulin kanssa, joka on tyylikäs ratkaisu huuhtelusäiliöksi.

Lue lisää Geberit-tuotevalikoimista, joita Hadi Teherani Architects käyttävät H.O.M.E. Haus 2022 -talossa:

Geberit ONE
Geberit iCon
Geberit AquaClean
Geberit Monolith
Geberit CleanLine
Geberit Tawa

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet toimivalla muotoilulla

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirje jo tänään!

Rekisteröidy nyt uutiskirjeemme tilaajaksi, niin pysyt ajan tasalla uutuustuotteista, tapahtumista ja kylpyhuonesuunnitteluvinkeistä. Saat ajankohtaista tietoa tärkeistä aiheista, kuten henkilökohtainen hygienia, tilansäästö, kylpyhuoneen puhtaus, muotoilu, sisustus, remontointi, mukavuus, käyttöystävällisyys ja esteettömyys. Mitä enää odotat?

Tilaa uutiskirje tästä

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone