Säästeliäisyys ei ole aina hyvästä

Tavoitteena on unelmien kylpyhuone. Inspiraation tähän projektiin antavat kiiltäväpintaiset tuotekuvastot, Pinterest ja Instagram. Vaikka uusi kylpyhuone kuulostaa aika helpolta idealta, sen suunnittelu ja toteuttaminen onkin sitten jo vaikeampaa. Kustannusten säästämiseksi rakentajat tekevät usein kompromisseja. Se saattaa koitua vahingoksi myöhemmin. Seuraavassa on muutama vinkki siihen, miten se pystytään välttämään.

Sigma50 ja Sigma21 -huuhtelupainikkeiden uudet metallivärit
Saatavilla on monia huuhtelupainikevaihtoehtoja

Lähtökohtana hyvä laatu
Hyvin laaditun budjetin ja onnistuneesti valittujen idealähteiden avulla rakentaja voi selvittää monta seikkaa jo etukäteen.
Vinkki 1: Suunnittele budjetti ja tila perusteellisesti.

Toiveiden ja todellisuuden välimaastossa
Jos lähtötilanne on selvä, lv-suunnittelijat ja arkkitehdit auttavat laatimaan toiveiden pohjalta optimaalisen ehdotuksen.
Vinkki 2: Kokeneesta ja asiantuntevasta kumppanista on suurta apua.

Koskettelu sallittua
Kylpyhuoneessa ei ole tärkeätä vain ulkonäkö, vaan myös ympäristön kokeminen. Kiiltäväpintaisissa tuotekuvastoissa, Pinterestissä ja Instagramissa voi olla näkyvillä kauniita kylpyhuoneen tuotteita, joita ei välttämättä edes ole olemassa.
Vinkki 3: On hyvä pystyä koskettelemaan tuotteita ja tuntemaan niiden laatu näyttelyissä, messuilla tai asentajan luona ennen päätösten tekemistä.

Kun laatu on asianmukaista ja valmistaja pitää lupauksensa, unelmien kylpyhuone tuottaa vielä pitkään iloa.

Viimeinen vinkki: Kaikki, mikä asennetaan seinän taakse – putkista huuhtelusäiliöön – on vaikea korjata tai vaihtaa. Siksi on tärkeätä pitää silmät auki ja ostaa laadukkaita tuotteita.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Käyttäjäystävälliset kylpyhuonetuotteet

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirje jo tänään!

Rekisteröidy nyt uutiskirjeemme tilaajaksi, niin pysyt ajan tasalla uutuustuotteista, tapahtumista ja kylpyhuonesuunnitteluvinkeistä. Saat ajankohtaista tietoa tärkeistä aiheista, kuten henkilökohtainen hygienia, tilansäästö, kylpyhuoneen puhtaus, muotoilu, sisustus, remontointi, mukavuus, käyttöystävällisyys ja esteettömyys. Mitä enää odotat?

Tilaa uutiskirjeemme täältä

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone